Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
deny75 spune:
Shoshikafelicitari pentru fulguletul mergaret.Sa vezi ce repede te vei obisnui cu mersul lui.Azelia merge de aproape doua luni si demult nu ma mai tin dupa ea.Trebuie doar din cand in cand sa fac apelul:eu o strig si ea raspunde"Aaa" care inseamna "da".Daca nu raspunde e de rau,face ceva ce stie ca nu are voie(scoate pamant din ghivecele florilor sau scoate incaltamintea din sertar sau-daca e usa de la baie deschisa sigur se spala pe maini sau spala ceva,nu va mai spun unde).
daphna,m moniqmultumim de sustinere.Si cu dantura asta ce chin!Suntem in plina explozie dentara:masluta plus doi dintisori.La noi au erupt dupa un tipar sa zic atipic:dupa cei patru dintisori-2 sus(iesiti primii) si 2 jos -au urmat o masea si un dinte sus,o masea jos si un dinte sus,o masea sus ,un dinte jos...si acum masea jos.Cred ca v-am zapacit
Dianocica,acum ca esti acasa totul va fi bine,ai sa vezi.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
mii de scuze...inca nu am ajuns la zi cu cititul..nu ca as avea vreo scuza, de fapt...bambo la multi multi multi ani
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
bine ca a-ti scapat de horror,multa sanatate
iti sade bine cu albastru
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
antonia si tati au adormit
Ktrinel,Desiree-insanatosire grabnica
de sarbatori am trimis felicitari online la toata lista de messenger dar vad ca doar 2 persoane au primit
ma duc sa fac si eu
n buna somnic usor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Teutz spune:
Dianocica, of, ce rau imi pare de voi ca ati trecut prin asa ceva! Sanatate multa lui David! Ma gandesc la voi si va doresc o noapte usoara! Iti sta bine in albastru.
Dbunny, Alexia e tot lipita de mine, dar asa e ea, lipicioasa. Ii place sa fie dragalita, pupata, gadilata. Nu ma deranjeaza decat cand e vorba de somn, ca vrea sa doarma pe mine. In ultimele doua zile n-am mai lasat-o sa adoarma pe mine, ci langa mine in patul mare din camera ei. O tin lipita de mine, dar culcate una langa alta, nu una peste alta . Cand adoarme bine, o iau si o pun in patut, dar asta se intampla numai seara, ca in timpul zilei se trezeste imediat si incepe sa urle. Nu cred ca are legatura cu vreun dinte sau ceva de genul asta, pur si simplu ii place sa ma simta langa ea. Imi prinde fata cu manutele ei mici si isi freaca fetisoara de fata mea. Imi vine sa o halesc cu tot cu sac de dormit! dulce flacaul blondut! Eu fierb legumele cam 30 de minute, poate chiar 40. Le incerc si cand sunt fierte, gata.
Dianarus, filmul “432” l-am vazut pe calculator. Dupa ce-am culcat-o pe pitica am mancat, m-am dusat, am mai stat cu Cezar si de-abia pe la 12 noaptea m-am apucat de vizionat. Acum o saptamana am vazut “Hotel Rwanda”, de care spunea Ruxandra si mi-a placut mult, am plans bine de tot. In seara asta vad “Memoriile unei gheise”. Imi pare rau ca Cezar nu rezista sa stea asa tarziu, ca pleaca la serviciu dimineata, asa ca ma uit singura.
Shoshika, felicitari flacaului pentru ca merge singurel!
Roxanica, m-ai terminat cat de frumos povestesti despre David! Mi-au dat lacrimile! Ma bucur pentru voi si va urez sa aveti parte doar de zile la fel de frumoase ca cele descrise de tine!
Lavinia, ma, dar frumos e baiatul tau!
Dayanara, eu n-am probleme cu tiroida, ci cu coloana. Cred ca altcineva era cu tiroida.
Aelita
Danutz, felicitari pentru maseluta!
Donia, Poti sa-mi misti dintele pentru 1 dolar E mortala!
Ma alatur si eu grupului care o striga pe Marani! O strig si pe Kokorina!!!!!
In seara asta Alexia si-a spart buza de jos, pe interior. S-a lovit de marginea patului si a inceput sa urle. Cand am vazut ca avea destul de mult sange intre dinti si buza, mi s-au inmuiat picioarele. I-am dat putina apa si s-a linistit repede. Am luat-o la puricat si am vazut ca e doar buza putin lovita pe interior, gingia e ok. Asta se intampla la aproape o saptamana dupa ce a avut buza de jos umflata vreo doua zile, ca s-a lovit cand a cazut pe parchet. Am asa un feeling ca asta e doar inceputul…
Noapte buna, minunatelor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
aelita spune:
DIANOCICA MULTA MULTA SANATATE !!! am citit cu lacrimi in ochi povestea,imi imaginez prin ce ai trecut sa te vezi cu copilasul in spital fara sa stii ce se intampla si pt cat timp.Si el,mititelul,speriat ! Pup eu D mic sa ii treaca repede si sa nu mai aveti niciodata episoade de-astea !
Acum vei sta cu frica si cu ochii pe el pana ii va trece definitiv . Recuperare rapida !!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
19s+ (DPN 18mai2008)
deny75 spune:
Teutz si pitica mea adoarme tot pe mine si apoi o pun langa mine in pat.A avut si nopti mai agitate in care a dormit numai pe mine,cum incercam sa o asez jos cum se trezea.Iar prima data cand si-a spart buza m-am speriat rau cand am vazut ca-i curge sange,nu stiam ce si cum .A doua oara am reactionat bine,nu m-am mai speriat.
NOAPTE BUNA
bebinuta spune:
Dbunny, nu m-ar fi sunat daca nu ar fi vomitat lapticul pe care il bause cu cateva minute inainte.
Eu le-am lasat o punga de lapte praf pentru momente dificile, ea nu mai bea lapte ziua. In momentul in care a inceput circul, ea sa agatat de educatoare si a inceput sa o caute de tzitzi , de aceea ei au dedus ca i-ar fi foame(am uitat sa scriu in fisa de observatii de acest obicei al ei).
Donia, o las 7-8 ore, de la 8-16 deocamdata, pan amerg la lucru. Mi-au sugerat sa incepem direct asa, ca va fi mai greu dupa.
Nu a fost doar o repriza de plans, se pare ca au mai existat si dupa somn(a adormit impreuna cu educatoarea).
Eu m-am simtit foarte vinovata azi, dar sper ca pana la urma sa fie bine.
Dianarus, gradinita este particulara si ea merge la grupa cea mai mica, infiintata in noiembrie.
Voi incepe serviciul undeva in februarie, mi-am lasat acest interval in eventualitatea ca nu se va acomda.
Ktrinel, Desiree, sa va insanatositi cat mai repede!
Donia, Roxana, ma incanta in totdeauna cu comportamentul ei. din partea mea.
Shoshika, bravo pentru mers!
Pup si toti fulguletii bolnaviori
Fug la nani, ca maine ma asteapta o alta zi grea.
Mai raspund si maine.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
deeaA spune:
Offf tocmai voiam sa-ti laud baiatucat e de scump,DIANOCICA si...dar am auzit ca ati ajuns acasa...sper sa se faca d. bine repede, la amandoi
DBUNNY a doua noapte fara bibe,la mine cand s-o intampla oare???????????
DENY e o scumpica AZELIA ta
RUXANDRA 2006 ca mananca si ca e cumintel scumpul de el,cum citeste el povesti si aduce biletele lui mami
deeaA spune:
Offfffffff DIANOCICA prin ce a-ti trecut....de groaza sentimentul ala de spital...il cunosc desi nu am stat mai mult de 2 ore....sper din suflet sa se faca fff.repede bine.
SOSHIKA pt mers singurel!
DONIA tare faza
deeaA spune:
Inca una si ma duc.
KTRINELsi DESIREE multa sanatate!
DIANOCICA iti sade bine in albastru
AELITA pupam fetele si burtica!