Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANA, multumesc de raspunsuri. Am comandat si jucaria si hainute. Sa vad daca mai cumpar si masuta care mi-a placut. In cat timp ti-au venit? Sper sa ajunga repede.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mai e careva p-aci?
eu sunt in new york acum si am coborat un pic la net sa vad ce mai faceti.
mi-e dor de voi si mai ales de bebele meu. rau de tot.
eu ajung duminica acasa. d-abia astept sa le vorbim pe conferinta.
daca e vreuna p-aci dati de veste. mai stau vreo ora.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

VOTURI PT ANA-MARIA COMAN!MULTUMIM!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mihaela multa putere si sanatate

florin-a am admirat mergareata, si ca sa ma bag in polemici am si eu un sfat de fapt o atentionare , am vazut ca Ana are bratarica la mana , dupa parerea mea putin cam groasa, mare grija cu ea, daca se agata de ceva se poate rani grav, eu una nu sunt impotriva bijuteriilor, precum probabil sa observat si delia are la gat lant dar e subtire si daca e doamne fereste sa traga mai tare de el se rupe imediat, sa ai mare grija,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

astia nu au yahoo mess descarcat, asa ca nu ne putem auzi pe mess. era mai usor. asta daca nu dormiti toate.

Mergi la inceput

paxi off stiu..dar imi e asa drag cu ea la mana-am dat tot ce aveam eu(in afara de verigheta)si i-am fc ei!O supravegheez ca toata ziua suntem bot in bot...asta nu ca nu s-ar intampla ceva..dar probabil ca o sa iau oata decizia si io voi da js..oricum de cand cu ea nu se mai deoache fata..ca nu se mai mira lumea de ea si mai intai de bratara!

quote:
Originally posted by paxela

mihaela multa putere si sanatate

florin-a am admirat mergareata, si ca sa ma bag in polemici am si eu un sfat de fapt o atentionare , am vazut ca Ana are bratarica la mana , dupa parerea mea putin cam groasa, mare grija cu ea, daca se agata de ceva se poate rani grav, eu una nu sunt impotriva bijuteriilor, precum probabil sa observat si delia are la gat lant dar e subtire si daca e doamne fereste sa traga mai tare de el se rupe imediat, sa ai mare grija,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

sherbi ..pupici..te asteptam acasa cu povesti si tot arsenalul!
Cu drag as mai sta,,,dar asa mi se inchid ochii!!
Off ce priveliste frumoasa cred ca ai tu acum in fata...new york new york!!!!

Varsta Ana-Maria

Mergi la inceput

sa ma vedeti pe mine cand o sa ajung acasa ce rau o sa-mi fie, ca mi-am dat programul peste cap. cand voi va treziti eu merg la culcare. noroc ca o sa stau la mama 2 saptamani si poate ma ajuta ea cu david.
pot sa va zic ca mi-a priit vacanta, dar si mor de dorul lui david. m-am bucurat jumi juma de concediu.
in bahamas nu a fost conform asteptarilor. adica vremea a fost urata si conditiile nu corespundeau spuselor de pe site.
dar am dormit ca porcu.
vin cu forte noi.
in new york e super frumos. m-am indragostit iremediabil. asa tare m-am bucurat azi cand am plecat din bahamas. de maine incep si sesiunea de shopping, ca pana acum am vizitat tot ce-am putut.
in seara de revelion a fost foarte frumos. am fost intr-un club si atmosfera a fost minunata.
sper ca si voi ati avut parte de o noapte frumoasa intre ani.
si in primul rand sper ca sunteti bine cu totii, mame si pitici.

despre ce-am vazut pe-aci...m-am minunat de numa. astia-s nebuni de legat. sau noi romancele sunt nebune de legat. eu am zis ca-mi cumpar un pistol si le omor pe toate (mamicile) de aici din new york sau ma impusc pe mine pt prea multa grija.
pai sa vedeti destrabalare aici. afara sunt intre 5-10 grade si nu-i copchil cu caciula pe cap. da mamele au si caciula si fular. iar bietii copii stau cu vantu in plete si cu piciorusele goale. mi s-a facut rau...imi venea sa le opresc pe strada sa la iau la pumni. si credeti-ma ca nu exagerez cu NIMIC. 99% din copii sunt cu capu gol si cu maxim un ciorapel, sau pantalonas de bumbac sumetecat pana la genunchi (din cauza pozitiei in carucior) si cu piciorusele goaaaaaaaaaale. mie mi s-a facut rau...jur
si in sus cu o bluzica de training sau un pulover maxim o gecuta subtire. da parintii...sunt imbracati pruna.
l-am terorizat pe sotul meu de fiecare data cand treceam pe langa un copilas. si credeti-ma ca am vazut cateva sute...

mai vb acasa ca vad ca sunteti la culcare toate.

Mergi la inceput

poate mai intru maine. asa rau imi pare rau ca nu e niciuna online.

cel mai rau imi pare ca in zece zile de cand sunt plecata david a facut o groaza progrese. se ridica singur pe orice, gen canapea, bicicleta, leagan etc. se apleaca si isi ia singur jucarelele, merge de-a lungul canapelei singur, merge de-a busilea, face cu ochiu, striga dupa catelul mamei mele bety..."teti"

nu-mi vine sa cred ce multe a facut intr-un interval asa mic. sotul m-a acuzat ca nu ma ocup de el cum trebuie si d-aia cu mine progresele au fost putine si nesemnificative. se prea poate. mama are mai multa rabdare.

hai ca plec ca mor de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

MA bag si eu nitel, sper ca nu ca musca-n lapte...
Sherbi eu cred ca astia de aici ar fi toti capabili sa umble cum imbraca ei copii, dar de dragul modei poarta caciuli si fulare. Aici in California, ziua e acceptabil daca stai in tricou si un polar peste, dar 'gagigile' isi pun hainute cu blanite, si cizme imblanite, ca de, doar e iarna si iarna se poarta blanite. IAr copii, si aici sunt la fel imbracati, adica dezbracati. Eu pe a mea la fel am obisnuit-o, si nu am facut rau, ea sufera de caldura, si daca o infofolesc si pun si caciula, trage de ea pana reuseste sa o dea jos. Asa ca o las fara. Daca ea se simte bine asa, atunci nu o mai chinui.

In alta ordine de idei, Amalia a facut si ea 9 luni. Are 9kg si 75 de cm, nu cum o masurasem eu(imi daduse 78). Eu pana acum nu i-am dat sucuri deloc. L-am intrebat pe medic daca as putea sa-i dau, si mi-a zis caregoric nu. Daca fac suc din fructe, ramane toata fibra de care are nevoie in chestia pe care o arunci. Si in plus, zaharul e mai concentrat, si copilul isi poate pierde pofta de mancare. Asa ca, raman la fructele normale, date prin razatoarea de fructe.

Amalia, merge bine in 4 labe, tinuta de maini merge si in picioare. Programull ei este mai nou:
7.00am trezirea si papat lapte
10.00am somn(1-2ore)
12.pm masa de pranz(cereale si fructe si cpmletare lapte)
3 pm somn(1-2ore)
5pm masa de seara(legume, carnita si iaurt, sau branza legume si iaurt, sau ou legume si iaurt)
8.30 baita si sticluta de lapte si la somnic pana a doua zi la 7 dimineata.
Intre mese si somnuri iesim afara.

In rest ca un copil de varsta ei, bolboroseste, tipa, rade, canta...

Cam atat ca s-a trezit si precis vrea la plimbare

Mihaelaa sa iti dea Dumnezeu putere sa treci prin aceasta incercare!!

Va pup!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput