A mai folosit cineva produsul "Topless"?

A mai folosit cineva produsul "Topless"? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Rasfoind un pliant de la firma Pro-natura am gasit in oferta lor produsul Topless, care ar fi folositor "pentru femeile care doresc o marire si o imbunatatire a formei sanilor". Tratamentul consta in pastile si un gel si se tine timp de 20 de zile. Continutul este:1) Capsule - Trigonella semen 46 mg, serenoa repens 28 mg, turnera difusa 105 mg, anason 132 mg 2) Gel - extract de ovaz, extract de schinduf, extract de hamei, extract de ginkgo biloba , baza de gel Aveti idee daca o fi bun de ceva? Nici eu nu cred in solutii minune, dar cum de bisturiu n-am nici curaj si nici bani...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Draga mea,
Nu sunt medic si ca urmare nu pot sa-mi dau cu parerea despre continutul tratamentului minune dar daca ar fi existat un astfel de tratament nu crezi ca ar fi fost foarte scump avand in vedere suferintele la care se expun cele ce recurg la chirurgie?
Parerea mea si ma repet, doar a mea, este ca se poate imbunatati aspectul sanilor facand sport zilnic, exista exercitii specifice si simple pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

s-ar putea sa duca la o imbunatatire temporara a aspectului sanilor (prin aportul hormonal provenit din extractele de plante)dar pe termen lung ma indoiesc de rezultate miraculoase

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Nu stiu ce sa zic de produsul asta,dar vreau sa-ti spun ca eu am suferit ca aveam silueta si nu aveam sani mari.Acum m-am ingrasat 10 kilograme si vreau sa zic ca am niste sani apetisanti,rotunzi si tari,dar din pacate nu mai am silueta.Deci asta e ,nu le poti avea pe toate!

Mergi la inceput