Mamici de iulie-august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena si alte fete care mai doriti sa vedeti, am pus pe mailul comun eco morfo de trim I facuta ieri la Dr. Iosup (14 sapt).

Caprioara 14, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai m-am intors de la eco. BB e bine e mai marisor dacat 12s - are cam 13-14s. Ii bate inimioara, i-am vazut coloana, manutele, dr. a vizualizat stomacul si vezica urinara. Pliul nucal masoara 2mm. Toate bune si frumoase mai putin dr. care era muta. Efectiv trebuia sa scot cuvintele cu clestele de la ea. Incercarea mea de a gasi pe cineva mai bun a esuat. Acum o prefer pe cea dinainte.
In fine, mai am o neclaritate in legatura cu CRL - ea a scris 14mm-14saptamani. Nu inteleg nimic. La 10s avea 42mm. Si tot ea a zis ca e mai mare decat varsta.
Aveti cumva idee ce inseamna DBP-24MM 13SAPT+3ZILE? A mai scris si asta in caiet.
Mi-a mai sps sa fac TT peste vreo 2 saptamani, in corelatie cu eco de azi. Nu e cam mare distanta intre ele?

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
La multi ani la toata lumea...eu nu am mai intrat de cel putin o luna de zile....am recuperat si am vazut tot ce ati postat.
Le felicit pe fetele nou venite si imi pare nespus de rau pentru cele care au avut probleme.Dar cum ati spus si voi cuvintele sunt de prisos. Trebuie sa aiba incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine.
Anna Baby...azi am facut si eu o ecografie...eu am 11 saptamani si CRL este 42mm,iar in legatura cu TT mie mi-a spus ca tb facuta o ecografie exact in ziua in care se ia si sangele,deci tb. sa mai faci o echo in afara de cea de azi. Eu una,sincer nu mi-as face TT,nici medicul nu mi-a recomandat...sa vad...

Bobitamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Bujo, super caruciorul!!!! Sa nu mai zic de pret!!!!!!
Eu stiu ca se ia concediu de odihna aferent lunilor pe care le-ai lucrat pana atunci, deci daca vreti sa intrati in aprilie in concediu de odihna, atunci aveti de luat un nr de zile de CO = Nr total de zile de CO x4 :12; sper ca ati inteles ce am vrut sa spun...
Eu am luat CO in octombrie inainte sa intru in prenatal si mi-au dat un nr de zile de CO aferente lunilor in care lucrasem pana atunci in anul respectiv, asta la prima sarcina....
Ella si Caprioara, felicitari pt baietel, respectiv fetita!

Dia si Bujo, si eu am acelasi UM ca voi, eu mi-am pus de astazi 13+ la semnatura...

Azi am umblat prin oras cu treburi ai am ajuns acasa fleasca la picioare, nu mai zic ca se udasera si pantalonii pe jos...
Eu la prima nastere, adica in ian 2007 am mai luat si prima de nastere de 204 ron, cred ca se mai acorda si in 2008, sper....

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ieri mi-am vazut si eu bebele...Pt ultima data...

Am ajuns la dr nu ca as fi avut programare ci din cauza durerilor de burta/spate si sangerari si cheaguri.
dr a zis ca placenta e prea jos sau asa ceva,si ca trebuie sa nu mai fac efort deloc,nici macar pe David sa nu-l mai ridic,si o sa-si revina.
Nu si-a revenit din pacate....azi noapte dupa 3 ore de dureri asemanatoare cu contractiile a tasnit sangele.
Am chemat salvarea,am ajuns la spital.
Cand dr a vrut sa ma dau jos de pe pat si sa ma pun pe masa de consultatii bebele si o parte sin placenta au cazut jos.
N-a mai fost nimic de facut,doar un chiuretaj

Cam atat a fost sederea mea printre voi,va doresc la toate sa ajungeti cu bine in 40 sapt cu problleme cat mai putine sau deloc.Prin asa ceva sa nu treaca nimeni.

Pupici la toate

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mihaelaaa, imi pare nespus de rau . Cuvintele sunt de prisos... Ai grija de tine! Numai citind poatarea ta si m-au trecut fiori de spaima.

Eu am intrat oficial in trimestrul 2, sper din suflet ca riscul unor asemenea intamplari sa se fi diminuat considerabil, dar tot imi este frica.

Caprioara 14, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mihaelaaa imi pare nespus de rau. Nu stiu ce as putea sa-ti zic ca sa te faca sa te simti mai bine.

M-i groaza, atatea fete au avut probleme in ultimul timp

Monica si gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

MIHAELAAA imi pare rau ptr ceea ce ti s a intampliat.Sa ti dea d zeu putere sa treci peste aceasta grea incercare.
Te pup sunt alaturi de tine.
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello fetele, am ajuns acasa!
Azi nu am fost sanatoasa la mansarda, asa ca nu m-am putut abtine, si in prima zi de reduceri din magazinele din Franta am dat iama si am cumparat un cos virtual plin cu varf pentru bebe si pentru Eliza. Nu m-a lasat mai mult de 25 de articole, dar fiecare articol erau seturi de 2-3 produse, deci avem in total un "container"!
Pentru bebe am luat culori unisex plus niste sosete si bluze albastre (cred eu ca va fi baiat), dar si daca e fata eu o sa iau haine de toate culorile, nu roz.
Body-uri si costumase de nou nascut am luat marimea 54 (care la noi oricum nu exista!), cam cu 2-3 euro bucata, dar si sub 2 euro chiar! Am luat doua seturi de nou nascut, cu pijamaluta, costumas, caciulita, saculet... niste minuni (de la Cocoon mai mult), plus cateva seturi marimea 60, care ii vor veni pana mai tarziu.
Elizei i-am luat un teanc de bluze cu maneca lunga, vreo 3 fuste, vreo 3 pantaloni, pantofi.... niste minuni! Tot asa... 3 euro, 4 euro....
Sper sa nu am probleme cu coletul, sa ajunga la timp si in conditii bune. Abia il astept Daca stau sa ma gandesc, pentru bebe am luat aproape tot ce imi trebuie la transa asta de cumparaturi... Paturici, prosopel cu gluga, halat,... de-astea am.

Didi - nu am citit inca tot, asa ca sper sa nu ma repet - 85% este doar pre si post natalul care au un nr limitat de zile. Eu o sa incerc sa ma duc la birou pana in ultima zi astfel incat sa prind maximum de zile in post natal... Cine se va ocupa de bebe dupa ce tu te intorci la serviciu?

Mona - merci de lamuriri... Eliza are 110 deja, deci ii cumpar 114 sau 116. Probabil ca nu ii mai cumpar pentru anul asta si gata - urmaresc de la anul... Poate nu mai ninge... Wrap-ul este destul de scumput daca il cumperi (in Anglia e cam 20-25 de lire in medie, pe site-urile de care stiu eu - ma rog, asta e doar un milion, deci de 3-5 ori mai ieftin ca un portbebe Chicco din Romania...), dar il poti face tu - vezi modelele de pe net. Eu o sa incerc sa folosesc mai mult carutul ca sigur ma va durea spatele sa car bebe de gat....

Nati - te lasa cu orice carut in avion, ca doar ce am venit noi din Franta cu un tanc! Am trecut cu copilul in el, si la scara avionului l-am dat lucratorilor sa il puna langa bagaje, si cand am coborat din avion mi l-au dat. Nu intra la cantar. Nu iti trebuie eticheta la el. Ma rog, poti lua de aici, dar eu una as veni cu carutul macar ca sa nu tin copilul in brate, plus ca mai agati bagaje de el si mai pui in cos....

Biri - eu nu vreau cadita cu suport din ala din constructie. Sunt ca niste tobogane Suportul de care zic eu se pune pe fundul caditei si e la fix. Acuma sa vad daca gasesc. La Eliza nu am avut si nu am avut probleme sa o tin cu o mana si sa o spal cu alta. Ca doar nu sta sa se joace in cada la o luna
Biberoanele - e riscant sa nu il obisnuiesti cu bibe, dar si sa il obisnuiesti doar cu bibe cu lapte muls e rau, ca nu mai suge deloc... Eu am folosit la Eliza bibe doar pentru ceai cat am alaptat sau pentru lapte cand nu eram acasa. Mai pastram in ele laptele mult. Dupa ce am pierdut laptele insa, le-am folosit la greu, pana s-au tocit si s-au rupt tetinele

Caprioara - fetita!!! Bravo! Sa fie sanatoasa micuta nazdravana!!!

Boti - ce plan grozav! Zi-ne si noua la ce companie lucrezi, ca venim si noi (glumesc, desigur!)

Maggyc - daca nu ai renuntat, vreau si eu un wrap - ma rog, nu acuma, fireste Sustin intens produsele Aboca - nu exista sirop de tuse mai bun in lume ca Grindtusul de la Aboca! Sper sa nu zice cineva ca e reclama - o zic testat pe pielea mea de gravida care tusea de mai aveau putin plamanii pana sa sara in afara.....

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Multumesc pentru incurajari, sper sa va dau cat mai curand o veste buna, voi sa aveti grija de burtici si sa ajungeti cu bine la termen.
Mihaelaaa, vad ca si tu ai trecut prin asa ceva, trebuie sa trecem peste momentele acestea si sa ne revenim, capul sus.
La mine a fost cumplit, nu as vrea sa va dau detalii, doar ca a fost ca o nastere, am avut contractii vreo 7 ore, la spital nu mi-au facut nimic, acasa aceleasi dureri, iar dupa ce s-au rupt membrenele ...au trecut toate durerile si m-am linistit, a doua zi am fost la spital si au curatat toate resturile, alte dureri ...in fine, sper sa nu mai treaca nici una dintre voi prin asa ceva!

Va pupacim si cand voi avea doua liniute pe test, vin si va spun!

Mergi la inceput