Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by turturica
In elvetia nu exista decit 14 saptamini de concediu pre + post-natal, asa ca probabil ca o sa merg cit pot de mult la servici, ca sa imi ramina mai mult post-natal. Insa as vrea sa stau vreo 6 luni acasa cu bebe, daca reusesc cu cei sa negociez cu cei de la job sa ma lase astea 6 luni in concediu fara plata. Nu mi-am pus problema ce-as face daca nu m-ar lasa, insa cu siguranta o sa le zic ca nu ma intorc mai repede de 6 luni. Insa probabil ca mai mult de 6 luni n-o sa pot sta acasa. Am inceput deja sa caut crese, aici se pot da copiii la crese incepind de la 3 luni, nu c-as vrea sa-l dau de la asa o virsta mica la cresa, dar sper sa gasesc o solutie pina atunci.
Turturica eu cred ca se poate pana la 6 luni,daca ai sefi intelegatori. eu am o colega care a nacut pe 15 aug si abia acum pe 15 ian se intoarce la servici numai pentru 2 zile/saptamana. Totul s-a rezolvat intre ea si seful nostru.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi..........lasati stresul la o parte si bucurati-va de perioada asta ca e cea mai frumoasa.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
ella81it spune:
merci MCOCA!
Cred ca cel mai important e sa fie sanatos nu conteza ca e fetita sau baietel
.
ELLA
16+
bujo spune:
Dia tu ai exact ca mine datele, adik azi se incheie 13 sapt. De maine intram in sapt 14 de la UM deci tre sa treci la semnatura 13+ inca n-ai 14 sapt. Si tot acum intram in luna a patra.
Fetelor io inca nu m-am lamurit ce tre sa fac ca sa fiu oficiala. La birou stie toata lumea dar nu mi-a cerut nimeni nici o hartie. O sa mai intreb ca sa vad care e treaba.
Mi-am gasit carucior!!!!!
Inca n-am cumparat dar sunt asa incantata ca am gasit ceva care sa se potriveasca cu ce ne-au sfatuit mamicile cu bb2. Este de la Chicco (nici nu stiam ca avem reprezentata in Brasov, am descoperit intamplator). Este tip umbrela, de la 0-3ani, 5 trepte de reglare, husa de iarna pt picioare cu polar, husa de ploaie si are 5kg. Crek asta e bun nu-i asa mamici?
Aaaaa si dau si 2 ani garantie la el si nu e decat 3 mil si ceva.
bujo
13+
album de nunta
paula_80 spune:
salut,
Sunt si eu o mamica in devenire in august 2008.
Caut viitoare mamici cu care sa schimb pareri si am decis sa ma inscriu si eu pe forum.
Paula
10+
motanik spune:
Voi cum decideti ce anume sa cumparati? Adica in cazul carutului sau patutului de ex? bine, am destul timp dar tb sa ma gandesc si la asta...
--------------------
Andra 
mcoca spune:
Bujo, mi se pare o super afacere carutzul tau. Eu tot ce am vazut pe aici era la 400-600 de euro. Mi se pare ENORM. BIne, sunt si no name mai ieftine, dar ... calitatea cred ca lasa de dorit.
_
Vicky
15+
Bebele casei
bujo spune:
Motanik citeste paginile anterioare ca tocmai au scris mamicile care sunt cele mai bune. Descriu ce proprietati sa aiba si io dupa ele m-am luat ca altfel n-am de unde sa stiu.
bujo
13+
album de nunta
dia_filipas spune:
Mersi de lamuriri!!! M-am luminat si eu in sfarsit. Nu mai schimb semnatura pt. o zi, dar am pricerput, doar de maine 14+. 
dia
14+
strumfuletz
ana_a spune:
Buna fetelor!
Abia cu greu mare am terminat de rasfoit capitolul anterior...iara-si vin cu raspunsuri vechi...sper sa mai tina cineva cont de ele ![]()
narcisa, cu masa de infasat...sa stii ca este fff utila.Eu cu Stefan nu am avut, nu prea ne-am permis multe treburi financiar, dar am avut dureri mari de spate si coloana pana imbracam si schimbam copilul.Stateam in genunchi langa pat dar tot ma dureau spatele pana transpiram...dar a trecut. Masuta se poate pune si pe un dulapior sau chiar si pe patut daca este astfel conceputa.
ankalaura, cu CIC ai mare dreptate! Eu am stat 2 ani fix, si mi-a placut enorm!Am fost fascinata de Stefan in fiecare zi si clipa si nu-mi pot imagina cum ar fi crescut fara sa-l vad
. Dar intradevar dupa concediu mi-am revenit cam in 3 luni
.Caminele si gradinitele noastre sunt dezastruase....nu mai zic de crese...eu am multe cuvinte pe lista neagra...dar asta este...plus ca una particulara nu-si permite toata lumea.Dar aici la Bistrita nici una particulara nu-i foarte grozava.Nu-i cum am vazut pe la altii pe site-uri ![]()
fug ca e ora de plecat acasa si de scos copilul de la gradi...
iar nu am terminat mesajul...
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
bujo spune:
Dia de maine intri in sapt 14, dar nu ai 14 sapt. O sa ai 13 si o zi, 13 si 2 zile adik 13+. Abia sapt viitoare ai 14+
bujo
13+
album de nunta