Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Am emotii mari azi, dupa amiaza merg la doctor. Tineti-mi pumnii!
In legatura cu statul acasa, eu cred ca am sa profit la maxim de concediu. Deja se programeaza concediile de odihna la noi iar eu mi-am calculat ca din mai voi sta acasa in prenatal, asa ca o sa-mi iau si de odihna inainte de Paste ca sa-mi iau de-o grija cu serviciul din aprilie. Dupa ce voi naste intentionez sa stau cei 2 ani acasa, asta in cazul in care nu o sa ma urc pe pereti si nu o sa rezist asa de mult. Ramane de vazut. Indemnizatia de 85%din salariu eu stiu ca e deocamdata doar la nivel de proiect, stiu ca s-au strans semnaturi la sfarsitul anului trecut.
Eu de profesie sunt profesor de engleza dar dupa 2 ani in invatamant m-am lecuit. Acum lucrez intr-o banca.
Caprioara felicitari pt fetita. Sa dea DD sa fiti sanatoase amandoua. 
Anna
12+
AMR 28
vinebarza
bebe
bujo spune:
Park mai vazusem odata pe net dar nush de ce am avut impresia ca are multe cusaturi. Acu am inteles.
Tu ziceai ca ai facut exercitii pe copilu prietenei tale, io pe fetitza lu var-miu. O iubesc de mor si ma duceam mereu sa o vad ca stateau in Iasi unde am facut facultatea. Acu rar ne vedem si au si plecat in Italia. Am luat-o 2 sapt la Brasov si incepea sa-mi zica mama.
Ce dea vorbe spurcate si-a luat candida asta de la mine, da se pare ca ma iubeste tare de sta lipita ca raia, lua-o-ar boala pe ea de parazita nesuferita.
bujo
13+
album de nunta
anaxena spune:
mai avem o fetita!!!!Iosup vad ca e dr cel ce ne poarta noua noroc si ne spune exact ceea ce vrem sa auzim!!sper sa nu se inshele
ieri am fost la medicul de fam si mi-am luat tensiunea,asta dupa ce bagasem o cafea expresso la bord si un 9 cu 4 fenomenal..de la 8 cu 4
deci sunt o hipotensiva in toata regula!!!
in seara asta ma duc la dr. asha ca o sa o vad iar pe Maria...sper sa nu se fi transformat in Nicholas..eu am programare vineri..dc ma simt bine nu ma mai duc azi
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Violeta_m_tm spune:
ceau gravidutze
Anababy bafta la medic, ce super o sa-ti vezi comoara, acum e mare. Si eu sper sa merg maine daca mai gasesc vreun loc liber, daca nu ma programez pe sapt viitoare, abea astept sa-l vad cum misca.
Anaxena ce fain ca ai aflat sexul bebelusului, si este fata asa cum ti-ai dorit tu, felicitari, sper din suflet sa nu se fi inselat medicul 
12+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
bubuleana spune:
buna dragele mele!
mona:
sunt pe aici dar nu resusesc sa citesc tot ce se scrie
vreau ca ziua sa aiba 30 ore!!!!
in plus tot nu-mi dau pace greturile astea
sunt asa invidioasa pe fetele care au scapat sau care nu au avut deloc...
ohhooo, vad ca voi ati ajuns la discutii despre carucioare, hainute, accesorii bebe
eu de-abia de azi incep sa cred ca adevarat ca am bebe in burtik pt ca ieri am fost la eco morfo de trim I si totul era in regula: bebe miscaret, toate valorile normale, inclusiv pliul nucal
Astazi mi-au iesit si analizele de sange, se pare ca am o usoara anemie normocitara normocroma 
Fetelor voi stiti ce diferenta este intre analiza de toxoplasma gondii si analiza toxo IgG si IgM?
Mie dr mi-a spus sa fac toxoplasma gondii iar cei de la laborator au zis ca asta este o analiza genetica si costa 10 mil. Si atunci am facut toxo IgG si IgM care au costat in jur de 1 mil.
Avalon: tu pe unde umbli? sunteti bine? 
turturica: si eu scriu mai rar dar ma lupt sa fiu la curent 
Magda: vasrta sarcinii se calculeaza de la ultima menstruatie 
F. buna sugestia cu compotul de prune pt constipatie!! Nati
Ankalaura si fetele cu al 2-lea bebe: multumim de toate info, sunt de mare ajutor!!! 
anaxena: ai grija, fara apa fierbinte la poponeata, insa ai grija sa ai picioarele calde mereu, sa nu te mai uzi. Sper sa te faci bine repejor! 
Monica: esti un ingeras!!! 
Annababy si restul fetelor care urmeaza sa mergeti la eco: va asteptam cu vesti bune despre bebei sanatosi!!! 
bubuleana
12+
oanasm spune:
..eu stiu ca se da suma fixa deocamdata in postnatal...e in dezbatere un proiect cu 85%...si eu am semnat petitia anul trecut pt el...
anababy tinem pumnii la eco!!!
Oana
6+ 
o noua viata
bujo spune:
Dia si eu am observat ca avem multe in comun. Oricum e bine ca avem cu cine impartasi experientele ca se pare ca pe acasa nu prea avem cu cine. Maica-mea si acu stramba din nas cand zic ca am 13 sapt si intru in luna a patra. Ca pe vremea ei se calcula sarcina de la data ovulatiei nu de la menstruatie. Ce? Ai ramas gravida la ciclu?
Ce sa-i mai explici ca acu asa se calculeaza. E foarte revoltata de noile inovatii in sarcina
Crek tre sa ma obisnuiesc ca o sa riposteze si la deciziile legate de bb. Off ar terbui sa ma duc la un "pisicolog" sa ma invete sa nu ma mai stresez.
bujo
13+
album de nunta
dr_anca spune:
Salutare fetelor! Eu azi noapte am avut o experienta de neuitat. De fapt de pe la 8 seara am inceput sa vomit, cat de cat normal, doar ca pe la 3 data de mers la dat la rate am inceput cu sange. Sotul era alb ca ceara ca sa mergem la spital dar nu am vrut binenteles. Pe la 1 si ceva totusi m-am hotarat sa merg pentru ca vomam la 15 min aproape nimic.
Cine a vazut filmul "Moartea d-nl LAzarescu" poate sa-si inchipuie ce am patit. Eu stau in IAsi la urgente un infirmier de la triaj imi spune ca e normal sa vomit daca sunt insarcinata, imi venea
s-i fac.
Ma duc la maternitate la Cuza asist draguta cheama imediat dr de garda care dupa ce aude imi spune ca norocul meu ca nu dormea ca altef nu stie ce s-ar fi intamplat. Plec ca vad ca ma ia iar.
anaxena spune:
multumesc violeta
am niste masuri de invidiat
noul standard la modelling este 100-80-100
Ana-Maria
16+
am o
MARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
dr_anca spune:
Asa am revenit. Foarte buna painea prajita, apropo.
ANNABABY bafta la dr.
InaC am fost la dr Iliev si este super grijuliu. Adica eu sunt stresata de dr barbati dar mi-am dat seama ca se poarta mai bine. NU vorbeste prea mult pentru ca este foarte atent la ce vede, ii da asist datele iar tie iti arata din cand in cand monitorul. Cel mai bine vede tatal bebelului daca te insoteste. Sotul meu a fost foarte incantat dar dupa cum m-am simtit eu azi noapte i-a trecut cred.
Revin cand ma simt mai bine. Nu stiu ce fac azi la treaba.
Anca +12