Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
irinuca_81 spune:
Anaxena sa stii ca ti-am vizionat burtica! Foarte dragutze pozele, mi-a placut in special cea cu burtica desenata!![]()
Mie mi se parea ca am burtica prea mare pentru 14 saptamani dar m-am uitat la pozicile tale si am vazut ca si tu o aveai cam la fel ![]()
Va pupa fata! 
Irina
14
bebe
monalac spune:
BIRIBU,
ANA XENA,CE PUTIN AI MANCAT!!!cred ca esti tu obsedata sa nu te ingrasi,eu am vazut pozele si arati f bine!!dar tb sa iei cate putin in greutate,e normal,oricum,dupa nastere le vei da jos repede,nu te mai stresa!
MAGHHYC,pai chiar daca e o diferenta de 10/20ron acolo,tot nu mi se pare mult.mai vb atunci,aproape de nastere.tu ce probl ai avut cu prima sarcina?
of,mi ai luat o piatra de pe inima cu antibioticul!oricum si eu stiu pe cineva care pt o inf cu chlamydia in sarcina a luat summamed si acum are un copil de 3 ani,sanatos.
eu maine am ore de la 7 30 pana la 13 si apoi de la 17 la 19..o sa fie o zi infernala!!noroc ca au dat astia drumul la caldura!!azi suntem singurei,tati e la serviciu,cris urla de mama focului,ii place sa tipe asa,aiurea,sa vb tare...eu am mancat o farfurie cu varf de cartofi prajiti cu salata de rosii cu multa ceapa si am mancat si o ciocolata milka
.si acum ma simt ca naiba,mi e cam rau si abia ma pot misca!!
apropo de curatenie,ca tot vb mada,la mine in casa mereu e vraiste!!cris are f f multe jucarii,cine vine la noi spune ca n a mai vazut atatea jucarii la un copil..si le imprastie mereu prin toata casa,da cu pernele pe jos,rupe caiete si le imprastie prin casa...mananca numai in pat,tb sa spal lenjeria la 2 zile..nu mai zic de rufe murdare,nu trece nici macar o zi fara sa spal cel putin o masina de rufe!!bradutul,saracul,a vazut la mingi sutate in el,mereu cad globurile,tb sa l strang zilele astea..mereu spal vase,intind rufe,strang rufe ,strang jucarii si peste 5 minute totul e la fel!!ma duc sa mai fac cate una,alta prin casa..
17+
Mami de
Cris
Poze Cris
anaxena spune:
carucioare acceptabile
http://www.vanstore.ro/index.php/cPath/60_68_73?osCsid=b8edc1730801c9f7fda4c6c82cc1d553
Ana-Maria
17+
am o
MARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
danangie spune:
ANAXENA deschizi capitol nou? Te mai doare burta? Sau mai ai probleme de banuiai ca ai infectie urinara? Azi si pe mine m-a usturat putin..
MONALAC am vazut pozele cu juniorul tau. D-ne cat e de frumos. Ptiu sa nu fie de deochi. Am vazut o poza cand este in brate la doi adulti. Sunteti voi? Tu si sotul? Nu mi se pare ca aveti ochi albastri. Ca parca imi dai o speranta ca se poate. Ca mama are ochi verzi si tareee imi mai doresc sa am un copil cu ochii mamei. Din 4 frati cati eram...NICIUNUL nu a luat culoarea ochilor mamei. Toti caprui.
Maine am eco....sa vedem ce am....hmmm...ma ia cu emotii de pe acum.....
mult asteptat
magghyc spune:
monalac,
prima mea sarcina poate fi sintetizata in felul urmator: hemoragie urata 24 de ore in 6s, stat la pat, analize gresite (adica mi-au dat din greseala analizele altei persoane) facute la Fundeni dar care explicau perfect inceputul de avort spontan, hemoragie din nou prin luna 3, injectii, gasire medic competent dupa 5 incercari, aflare cauza hemoragii, risc de placenta previa, stat la pat again, Triplu test cu probleme - risc mare de defect de tub neural la bb, o alta serie de eco cu probleme nesemnificative (zic eu acum), nastere la 36 de s, copil perfect sanatos
dar sensibil (2600 g) care evident face septicemie cu pioceanic la 3 zile. A scapat cu bine, Slava Domnului.
A, si eu Summamed am luat preventiv !!! pt ca in urma hemoragiei langa bb a ramas un hematom care se putea infecta!!. O prostie teoria dr, numai ca la vremea aia eram varza in probleme de gravida. In cele 5 luni de stat la pat non-stop am avut grija sa aflu tot ce se putea despre sarcina. Dar, sincer, mi-a folosit, pt ca de exemplu daca nu stateam pe net nu realizam ca analizele facute la Fundeni nu sunt ale mele. Imi iesise ca am o boala de sange, mostenita genetic, am tot citit despre ea pana am gasit studii medicale facute pe gravide. Valorile mele erau total in afara celor indicate in studii,asa ca dupa o saptamana m-am dus si i-am spus dr. meu ca ori nu sunt gravida ori nu sunt alea analizele mele.
M-a privit cu mila - ma credea nebuna. 4 medici mai tarziu
s-a confirmat ca aveam dreptate. Nu aveam nici urma de boala, am repetat analizele si totul e ok.
Sper sarcina asta sa NU am ce povesti si sa fie cea mai banala sarcina din lume, cu cel mai sanatos copil. Ca mie mi-a iesit data trecuta nu numai pe ochi, cred ca prin toate orificiile...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bujo spune:
Fetili am fost la dr. E bine bb si are 7cm
A fost si tati si i-a facut cu manuta. E cu 2 zile mai mare. Sapt asta termin si cu Duphastonu si iau numa Centrum. Da la sex tot nu ne-a dat dezlegare. Crek ma calugaresc si io si sotzu. Sau cel putin cand ne reapucam tre sa facem dezinsectie.![]()
Nu s-a vazut sexul lui bb dar nici n-avea ceva crescut intre picioare. Aaaa si m-a cam dezumflat dr ca a zis ca n-am cum sa-l simt pe bb. A zis ca poate sa ma gadile orice numa bb nu. Pai si atunci io ce simt? Ca basini nu-s.
bujo
13+
album de nunta
marimar spune:
Vicky ,Eu ma simt foarte obosita asa pe la jumatatea zilei, m-as intinde sau chiar as trage un pui de somn. Dar e normal, copilul creste mult in perioada asta, hormonii isi spun cuvintul....
Boticelina, mie imi place mult carutul ales de tine, mai ales ca e rosu si cu 3 roti gonflabile, o sa vezi ce usor e de manevrat pe orice suprafata. Eu am avut si carut cu 4 roti mici si cu 3 roti gonflabile si pot sa spun ca diferenta e incomparabila, nu mi-as mai lua cu 4 roti niciodata ( desi mereu mi s-au parut mult mai frumoase)! Doar pe avion am luat carut umbrela, cind am fost in RO ca e mai usor si nu cintareste la kg dar in RO m-am chinuit cu el pe trotuarele alea denivelate si am regretat ca nu l-am luat pe cel cu 3 roti....
Danangie, si eu tot sper ca cel putin al 3-lea copil sa mosteneasca ochii verzi ai mamei mele ( si ea a sperat ca eu sa am ochii ei... he he he, dar nu-i am..)
Fetelor, am inteles ca in RO la aproape fiecare control ai parte de un control intern
??? Asa e si prin alte parti ( Elvetia, Franta, etc??) Eu am dus 2 sarcini si am nascut 2 copii perfecti fara nici un control intern de rutina si tare n-as vrea la al 3-lea sa am parte de asa ceva....
magghyc, Doamne cite probleme ai avut la prima sarcina !! Esti de admirat prin cite ai trecut si cu toate astea ai avut curaj pentru inca o sarcina !!!!Iti doresc sa nu ai nici un fel de probleme si sa te bucuri de o sarcina minunata !!
fericita
11 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
madina71 spune:
Hai ca in seara asta m-am uitat la pozele voastre:
Mona, frumos baiat ai, are niste oooochiiiii!!!!!
Bujo, cam atat am si eu burtica, dar zilele astea cred ca s-au mai pus si cateva sunculite!!!! Unde ati facut nunta si cand, ca era un peisaj f misto?!
Ma bucur ca bebe este bine...
Anaxena, frumoasa pictura pe burtica!
Magghyc, chiar ca te imbolnavesti sa iti zica niste nemernici ca esti bolnava si de fapt sa ti se incurce analizele!!!!!
Mada, ai dreptate cu temperatura laptelui, si eu pe ADrian tot asa l-am obisnuit, cu lapte facut cu apa la temperatura camerei... Da' esti harnica nu gluma! Mie mi-e o lene cateodata, e mai grav ca se intampla din ce in ce mai des!!!! Eu biberoane am luat din alea primii pasi care au fost f bune, si eu le mai folosesc si acum, si nu mai zic ca au fost f ieftine, aprox 40-50.000 lei vechi... nici tetinele nu s-au stricat, numai ca le-am schimbat eu ca mi-au trebuit cu orificiul mai mare ca a crescut baiatul....
Si eu termin cu Utrogestanul in seara asta, apoi iau numai elevit...
Azi mi-a dat asistenta de la dr de familie si fier, cica sa iau si din ala, dar nu am anemie, asa ca de ce sa iau? Eu nu iau!!!! La sarcina trecuta in trim III de sarcina am avut o usoara anemie de sarcina si am luat fier intr-adevar, dar aveam motiv!
Irinuca, bravo pt pliul nucal!
Mie nu mi l-a masurat la primul bebe decat la 20 sapt cand am facut 3D, sau cel putin nu mi-a pomenit dr de el....
Violeta, nu poti sa mergi la alt dr. macar sa fii sigura ca o sa te asiste la nastere cel care ti-a urmarit sarcina?
13+ si Adrian
(20.01.2007)
ankalaura spune:
Hello
O sa folosesc si eu modelul de instiintare de pe mail - merci!
Madi - clar e ceva diferenta de pret... La mine e aiurea ca dr de fam are program pana pe la 8 seara, iar eu pot sa plec de la
serviciu abia pe la 6 daca am noroc, ea are cabinetul pe langa Unirea, eu fac doua ore cu masina pana acolo la ora aia....De acolo pana acasa inca atat....Dar poate ajung totusi, si poate imi da pentru macar 2 cutii... Offf...
Pe mine ma masoara si imi ia tensiunea dr gineco.
Pentru biberoane - sa nu aiba fundul curbat in fel si chip. Nici alea cu gaura la mijloc nu sunt ok ca se spala foarte aiurea.
Monalac - eu am luat Augmentin la sarcina trecuta si fi-mea e beton ![]()
E drept, ca avand bebelus acasa, nu e grozav sa vina cel mare, de la gradinita, cu vreo boala a copilariei... Ca e de stat sau privata, foarte mare diferenta nu este. Din pucntul meu de vedere, diferenta maxima e de program si vacante, ca asta ma intereseaza. Educational, sunt varza si unii si altii, cu cateva exceptii... Dar, vorba ta, poate sunt eu prea "profesoara" in maduva oaselor.... Important e ca vei avea si sotul aproape si te vei descurca cu siguranta. Al meu va pleca dimineata si va veni seara.
Deja ma gandesc daca e o idee buna sa o las pe Eliza la program scurt anul viitor - pana acum a stat mereu pana la 6 la gradi > dar nu as vrea sa se simta abandonata acolo, si eu cu bebe acasa. Voi ce ziceti??
Concediu pre si post natal e de 126 de zile calendaristice sau lucratoare?? Scrie undeva clar???
Compensarea intre 85% si 100% - angajatorul e obligat sa plateasca? Cum?
Am o suparare cu carucioarele, asta din cat m-am uitat pe net la preturi. Cum naiba poate la noi sa fie si 20 de milioane un carut? Unul cam vai de el, am vazut cu 4 milioane (am vazut si unul mai rezolabil cu 3 milioane jumate, parea mai zdravan, nu doar 3 bete). Ei bine, pe ebay am vazut o tona de carucioare, care mai de care mai jeep, cu 50 de lire! Adica 2 milioane jumate. Si cu transport pana in Romania si tot iese mai ieftin decat no name-urile de 4 milioane de la noi. Mai, astia ma enerveaza!
Stiu ca daca o sa caut mai intens pot gasi ceva, dar de ce sa nu gasesc ceva acceptabil din prima???
Ia vedeti ce semnatura mi-am pus, valabila de la miezul noptii, azi ![]()
Anca
15+
mcoca spune:
marimar pe mine la fiecare vizita ma consulta si pe dinauntru si pe dinafara :) (palparea sanilor, col) + eco. Ma sicantaresc si daca nu sunt in grafic, vai de mine. Si acum nu sunt
am luat 4 kg, dintre care 2 in saptamana in care am fost in ro. Sper sa ma tin in frau pana pe 21, la urmatoarea vizita, dar oricum o sa ma certe.
De asemenea in fiecare luna imi da sa fac toxo, si urina (albumina + zahar).
Cumnata-mea care gravida in ro nu e "controlata" si imi zice ca gata pana la nastere nu se mai umbla la locul cu pricina, nici cu eco nici nimic. Mie mi se pare bizar, ca trebuie verificat colul. Bref cate bordeie ...
Asta seara vad ca sunt in forma. Nu stiu cum de ca am ajuns pe la 7h30 de la lucru, dar nu ma plang.
_
Vicky
16+
Bebele casei