Mamici de iulie-august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bujo am vrut eu sa spun asta dar mi-a fost teama ca ma bat fetele, nici eu nu cred ca il poti simti pe bb asa devreme, se zice ca la prima sarcina dupa 18-20 de sapt, iar la a doua ceva mai devreme, eu de aia ma agit ca am deja 16 si nimic. fluturasii aia i-am simtit si eu dar nu ii consider semnificativi, aici se explica drept fasciculatii musculare ale uterului care se mareste.

marimar nici aici nu se face control la fiecare vizita si chiar daca ar vrea ei eu as zice categoric nu, ce naiba sa tot caute pe acolo.

anka si eu as lasa-o la program de juma' de zi, am sa fac asta macar cele trei luni cit stau cu bb acasa. mi-e oricum teama de mor de gelozia ei pe bebelus, cind se va trezi ca nu mai e centrul atentiei. teorie stiu eu destula dar practic e f greu in situatiile astea. baietii lui frate-meu sunt la 2 ani diferenta si acum sunt mari, dar competitia si un dram de gelozie tot exista, a fost greu de tot cit erau mici...

16+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ana ce burtika frumoasa!!! asta da! abia astept sa creasca si la mine
bujo felicitari pt bebelache!!!
apropos de pliul nucal..si eu stiu ca daca e sub 3 nu e nicio problema!
claui si eu citisem ca la varsta asta (de 6s) bb are intre 60-90 bpm..pe alt site citisem ca trebe sa aiba intre 90-120 bpm...eu la 6s am avut 69bpm si dr a zis ca e ok (ba chiar am insitat cu intrebarea daca e ok bb)..pe alt site citisem ca la varsta asta...e mai important ca embrionul sa aiba activitate cardiaca...decat nr de bpm! asa ca io zic sa stai linistita! sarcina usoara in continuare!!!

Oana
7+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza burtici!
ANKA, concediul pre si post natal se masoara in zile calendaristice.
BUJO, felicitari ca bb e ok, eu mai astept o sapt. pana il vad. Va sa zica nu putem sa-l simtim inca pe bb...hmmm...ma intreb ce e cu miscarile alea de trupe la mine in burta...mai ales ca de vreo 2 zile ma doare asa ca la ciclu, si destul de tare.
Eu mi-am facut bitestul, a iesit cu risc redus (trisomia 21)spre sa iasa bune si masuratorile pliului.

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Vorbind despre biberoane, am citit ce scrii tu Mada, plus o multime de alte mamici despre produsele Avent, si pentru prietena mea mi-am dorit f mult sa-i iau Avent, si totusi, dupa ce m-am invartit trei luni in jurul lor m-am hotarat si am luat altele, nu din cauza de pret ci pentru ca, cel putin in Cta, n-am gasit decat un singur loc in care se gaseau accesorii, si era in partea cealalta a orasului fata de unde locuim noi.

Asa ca am luat 2 seturi (cate un bibe mic si unul mare), un set de la Pommette (frantuzesti, cu tetina normala, rotunda) si un alt set de la Nuk (cu tetina ortodontica). Le-am ales pe astea pentru ca in magazinele in care ma invart eu au toate accesoriile pt ele, tetine de schimb, de lapte, de hrana groasa, pe varste, etc.

Iar sterilizator i-am luat de la Primii Pasi, 25 lei, pt microunde, si credeti-ma ca e beton, n-are nimic in minus fata de unul Avent care costa 150 lei.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/sets/72157603515288985/" target="_blank">gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sper ca nu m-ati uitat, dar in ultimele zile nu am avut net!!!
Mihaelaa, Rain, imi pare rau !!! Multa putere si curaj !!!
Anaxena, ce butica mare si sexy ai!!! LA mine nu se vede nimic!!!
Bujo, felicitari!!!
Maine ma duc si eu la control si la echo. Mi-a iesit o analiza nasoala, cica am infectie vaginala cu Klebsiella!!! A mai patit cineva asa ceva???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Pe mine nu m-a controlat niciodata la sani, nici dr de familie nici gineco....dar nu as putea spune ca imi pare rau, din contra!!!
Anka, poti sa te duci dupa reteta intr-una din alea 2 zile libere, sau nu poti sa ti le iei?

Fetelor, ce vroiam sa va intreb: mi-a luat sange pt titru anticorpiu si imediat dupa aia am simtit ca incepe sa mi se umfle locul unde m-a intepat...la cateva zile m-am invinetit un pic mai jos, pe antebrat si astazi am palpat acolo, pe vena si se simte ceva tare, ca un fel de bob de orez .... Ce Dumnezeu o fi? A mai patit cineva asa? CE sa fac? Ma cam ingrijoreaza!

offf, trebuie ma duc sa fac o ciorbita si felul 2 nu am nicio idee!

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor!

Ma primiti si pe mine? Va citesc de atat de mult timp,iar acum abia daca imi vine sa cred ca pot scrie si eu aici la voi .
Dupa ani de zile de sperante naruite ,de tratamente esuate,de vise nerealizate Dumnezeu a hotarat sa ne faca de mos craciun cel mai frumos cadou din viata noastra. Mi-era rau de ceva timp, dar avand in vedere experianta altor luni in care imi facusem o mie de sperante al caror rezultat fusese doar un test de sarcina cu o singura nenorocita de liniuta ,de data asta nu am avut curajul sa-mi fac testul decat la cateva zile dupa ce mi-a intarziat CM. Nu stiu daca pot explica in cuvinte ce am simtit cand am vazut cele doua liniute conturate atat de clar , atat de perfecte!!! Am plans ore in sir de fericire cu gandul la minunea din burtica.Brusc viata mea a capatat un alt sens , tot universul se invarte acum in jurul acestei minuni.
Asa ca va rog ,imi doresc atat de mult sa fiu si eu pe listuta voatra in aceasta mare familie ce s-a creat pe acest forum.
Va pupacesc pe toate si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!
Datele mele- UM 21 noiembrie; DPN 28 august

violeta http://pg.photos.com/vio_dreams2005/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna Violeta si bine ai venit in clubul mamicilor de vara! Eu sunt o graviduta de 15 sapt care va naste in iulie! La ce doctor mergi sa-ti urmareasca sarcina?Eu merg la o doctorita la spitalul Elias,sunt foarte multumita de ea.In cate saptamani esti gravida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

violeta bine ai venit!!! sarcina usoara, la termen si bb sanatos iti doresc!!!! si eu am UM tot pe 21.11..si DPN tot 28 august!!! ai fost la vreao eco pna acum? daca da, da-mi te rog detalii...la cate sapt de sarcina ai fost..ce s-a vazut..ca mai suntem vreo 3-4 cu burtici asa micutze...restul fetelor sunt deja maricele...dar crestem si noi! da-ne te rog si data nasterii..sa te trecem pe listutza! te

Oana
7+
o noua viata

Mergi la inceput