Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
Buna burtici,
bafta multa tuturor la medic, sper ca toti bebelusii sa fie bine si sanatosi..
...am citit pe aici, referitor la sani...am tot citit ca au aparut la unele dintre voi niste vene mici mai violet...nu stiu...am si eu asa ceva...numai ca de ceva timp (4 zile), la subrat mi-a aparut o galma...acum 2 - 3 zile am zis ca e furuncul...dar NU...nu e ...ma doare f tare....abia pot misca bratul...si de dimineata am vazut ca mai ies 2 galme...mai langa sani...
stie cineva ce poate fi???
...ma doare acum cu unul...cu 3 ce-o sa fac??..mai ales ca nu da nici un semn ca s-ar retrage....

...simt ca am facut toate bolile in cele 3 luni de sarcina...am avut inf urinara...am fost si inca sunt racita...de aproape 2 luni...tusesc f tare..am si cazut....oare bebe o fi bine?????
...saptamana viitoare ar trebui sa merg la dr....sper sa ajung si sa fie bine..
Cami
12+
pustai
rontzy spune:
quote:
Originally posted by Didi81
Stiti cumva cand trebuie facuta dozare la institutul de hematologie, in cazul incompatibilitatii de grupa? Eu am O rh pozitiv, sotul B rh pozitiv. Stiu ca nu e f grav, ca era mai nasol daca aveam incompatibilitate de rh, dar vreau sa ma asigur ca fac tot ce trebuie sa fie totul ok. Medicul mi-a zis destul de vag, ca in cazul incompatibilitatii de grupa se poate fece dozarea oricand pe perioada sarcinii (sunt la prima sarcina), si mi-a dat o trimitere la institutul de hematologie. Stiti cumva si in ce consta acest procedeu?
Didi13+
Buna

Didi-aceeasi problema o am si eu.........eu 01 sotul ab4
am fost la institutul de hematologie cu trimitere de la dr in saptamana 8 si erau anticorpi absenti...ceea ce e de bine.Mi-au spus sa mai vin in saptamana 20.Daca asta e prima oara cand te duci....du-te cat mai repede.
Sper ca m-am facut inteleasa...
rontzy
14+
mcoca spune:
Cami, eu as zice, fugutza la doctor. Sigur nu e nimic grav, dar cum ai si bebele nu trebuie neglijat nimic. Nu astepta pana saptamana viitoare.
_
Vicky
16+
Bebele casei
MissJJ spune:
Boticelina am vrut sa profit de faptul ca erFlo acasa si nu trebuia sa am si grija fetei si sa fac cat pot ca in rest daca is numai eu cu fata nu pot face decat cand ea doarme si sigur nu aspir pe sus cand doarme deci de aia m-am grabit eram rupta aseara dar macar era curat eu is bolnava cu chestia asta sa miroasa frumos sa luceasca tot etc si dupa trei sapt de praf si neaerisit
, am schimbat si asternuturile tot am spalat de la a la z ziceai ca e curatenie de primavara. Da aseara cine facea nani in camere in care mirosea a iasomie si astenuturi pufoase clatite cu lenor?![]()
Am vazut carutul hauck este si la noi is faine si eu as fi vrut cu trei roti dar sunt cam marisoare si aici in uk daca ma sui cu el pe tren sau bus ma omoara daca e mare. Un sg sfat legat de asta de la hauck verifica rotile, sa nu fie f rigide, in magazin e podea dreapta si nu se simte dar daca sunt rigide si nu au rizuri pe drum s-ar putea sa simti in maner fiecare piatra si deci si bebe simte. Cele de la phil&ted si mountain buggy sunt faine intradevar dar tot asa mari deci trebuie spatiu si in casa sal parchezi si pe drum pe unde mergi etc. Intradevar sunt f bune ca au rotile de cauciuc si se umfla ca la bicicleta aici le foloseste destula lume dat cei care stau la casa de obicei si au si masina ca in bus cu ala ocupi tot spatiul pt carucioare.
Asa si legat de cumparaturi zicea cineva sorry da am uitat cine ca cele tip umbrela nu prea ai loc si pt shopping eu la al meu cu doua manere pun de-a sacose v-ati mira cate incap dar deasemenea trebuie sa fie carutul de calitate, nu stiu exact ce marci sunt in ro, aici si asta maclaren a fost destul de scump 150 de lire carutul si 50 de lire footmuff-ul saculetzul ala da a meritat toti banii am mers cu el si prin parcuri si prin nisip si pe teren accidentat nu mai zic mereu pe tren bus scari etc si e ca nou si acuma.
Boticelina si referitor la carut in casa nu vreau sa te dezamagesc dar fata mea cand e f bolnava nu adoarme decat in carut deci duc carutul in camera la ea si il plimb pe acolo pana adoarme, altfel nu doarme nici nu inchide un ochi. In bouncer sta numai cat e mic cand mai creste nu mai are loc.
Si legat de leagan de bebe ca tot zicea cineva de el, again sorry da am citit in diagonala si nu mai retin numele, e util si nu e util, pe noi bouncer-ul ne-a ajutat mult cat era fata mica in el statea ziua si daca nu dormea noaptea o puneam in el ala langa pat eu stateam intinsa si cu mana il mai bataiam ala si asa leganat adoarmea. Leaganul e bun daca nu e bebe f mare si grasa ca a mea ca sunt destul de scumpe ocupa si ceva spatiu si bebeii crec rapid si nu mai incape in el. Noi de aia nu am luat pretul comparat cu perioada pe care il vom folosi nu se renta.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by locca
Mada, adica tu la 16 sap. tot mai ai greturi si sensibilitate la mirosuri? Offf ... adica pot sa mai astept inca 7 sap si tot ingretosata sa fiu?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ruxandra din pacate da.
Am zis ca o sa treaca data trecuta au trecut mai rapid acuma vad ca tot nu imi dau pace s-au mai linitit ce e drept dar tot am senzatia aia mai toata ziua si daca pap si daca nu si cand ma spal pe dinti si daca deschid frigiderul sau intru in bucatarie si se amesteca mirosurile. Sper sa nu ma tina toata sarcina asa ca atunci chiar ma dau cu capul de pereti.---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by camy_pus
Buna burtici,
bafta multa tuturor la medic, sper ca toti bebelusii sa fie bine si sanatosi..
...am citit pe aici, referitor la sani...am tot citit ca au aparut la unele dintre voi niste vene mici mai violet...nu stiu...am si eu asa ceva...numai ca de ceva timp (4 zile), la subrat mi-a aparut o galma...acum 2 - 3 zile am zis ca e furuncul...dar NU...nu e ...ma doare f tare....abia pot misca bratul...si de dimineata am vazut ca mai ies 2 galme...mai langa sani...
stie cineva ce poate fi???
...ma doare acum cu unul...cu 3 ce-o sa fac??..mai ales ca nu da nici un semn ca s-ar retrage....
...simt ca am facut toate bolile in cele 3 luni de sarcina...am avut inf urinara...am fost si inca sunt racita...de aproape 2 luni...tusesc f tare..am si cazut....oare bebe o fi bine?????
...saptamana viitoare ar trebui sa merg la dr....sper sa ajung si sa fie bine..
Cami12+
pustai
Cami venele alea e normal sa se vada ca se maresc sanii se pregatesc de alaptare dar galmele am avut si eu unul sau doua moasa mi-a zis ca tot de la asta se formeaza si ar trebui sa dispara dar daca te doare tare nu lasa mergi la medic sa verifici sa fii sigura ca e de la asta si nu e vreo altceva. Nu te supara prea tare ca nu face bine fii calma si vezi ce zice medicul. Bafta si sa ne zici ce ti-a zis nenea doftorul!

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
AnnaBaby spune:
Camy pus am patit si eu ceva similar de cateva ori. A aparut o galma sub brat, f dureroasa, de nu puteam misca nici mana. M-am speriat si am fugit la dr. dar cica nu era nimic grav, era un fel de infectie subcutanata la radacina unui fir de par din cauza lamei de ras. A trecut de la sine peste cateva zile. Dupa cum spuneam la inceput dupa mai mult timp s-a repetat.
sper sa nu fie ceva serios nici la tine dar oricum ar fi bine sa mergi la medicul de familie. 
Anna
12+
AMR 28
vinebarza
bebe
monalac spune:
MARIMAR,multumesc!
am uitat sa spun ca cea grasana cu bluza alb cu negru,care l tine pe cris in brate,sunt eu!![]()
ANKA LAURA,la mine e exlus sa leg carutul la parter...acum vreo 2 ani ne a furat o bicicleta pe care abia s i cumparase sotul meu si pe care o legam la noi la 4,de balustrada!!
eu,din pacate, n o sa mi permit sa cumpar carucioare f scumpe si in plus,oricat de bune ar fi,e clar ca nu le voi putea cobori sg de la etj4...,mai ales ca intotdeauna va fi si cris cu mine si va tb sa l tin si pe el de mana...,sa l ajut sa coboare,plus bebe in brate..dar tati va fi plecat doar 2 zile pe saptamana,restul de 5 va fi acasa,ca lucreaza 24 ore si 72 sta acasa.si o sa mi dea tipa cu bebita care acum are 9 luni carutul care a fost al lui cris si mai are si ea un carut de la primii pasi,dar sa vad daca mi l da si pe ala,probabil o sa i mai trebuiasca..leagan de camera am,tot al lui cris a fost,acum tot la bebita e.si a mai trecut pe la o fetita,dar acum fetita e marisoara,are 1 an si 10 luni.
VIOLETA,BUJO va tin pumnii la eco!!
17+
Mami de
Cris
Poze Cris
mcoca spune:
Mada si celelalte fete, voi nu sunteti obosite? Eu seara sunt rupta. Daca reusesc sa fac ceva de mancare (a se citi o salata), e mare lucru. In rest nu sunt buna de nimic. Ma pun in pat si gata, somn, sau in cel mai bun caz motzaiala. Eu va invidiez cand va aud cate treaba faceti.
Despre greturi, si eu am reinceput sa am usoare senzatii de greata de sambata
. Sper sa treaca repede.
_
Vicky
16+
Bebele casei
boticelina spune:
Mada, super utile informatiile tale. O sa imping carutul prin magazin si o sa cercetez amanuntit rotile. Acuma, de impins un carut ma descurc eu, sunt genul de persoana mare, puternica, dar nu m-am gindit ca bb s-ar putea sa tinjeasca dupa carut in casa. Daca va fi asa, avem solutie: luam unul din cele trei caruturi deja depozitate de frate-meu la bunici la tzara si-l parcam in dormitor.
Bouncer-ul e www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=31327" target="_blank">asta, de la Fisher Price, il primim inapoi de la prietena mea pt ca bebele ei va avea 14 luni pe cand se naste gargaritza. Il foloseste si acum pentru ca e special conceput sa poata fi folosit pina la 18 kg, dar a zis ca ni-l da noua 
Monica
si gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"