Mamici de iulie-august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by boticelina
Am si eu o curiozitate: voi v-ati facut un fel de imagine mentala a copilului? Ca io deja am in creier un pui blond, cret, cu ochi albastri, tare simpatic si lipiciosE construita normal functie de cum aratam si eu si the father dar sunt curioasa daca asa va fi. Fetele care mai aveti copii, la voi cum a fost?
Monicasi gargaritza 13+
"If you are unware of your choices, then you have none"
Boticelina esti de a mea si eu eram mereu botoasa cand eram mica si cineva ma mosteneste asta apropo de bot.
Legat de imaginea lui bebe si eu am zis fetita blonda cu ochi albastri si asa a fost imaginea efectiv clara a fetei sau ceva nu prea era dar uite ca ma uitam la pozele mele de cand eram mica si la ea si semanam f bine numai ca ea are si parul cretulin la spate, asta mosteneste de la tati el are parul ondulat asa nu cret, dar il poarta scurt si atunci nu se vede bine ca e ondulat numai daca ii creste se observa. Si e botoasa si strambacioasa ca si mine asa sunt de mica. Acuma daca e baietel as vrea adik asa mi-l imaginez eu parul mai inchis la culoarea si ochii deschisi, nu stiu de ce, oricum par prea inchis nu poate avea ca suntem amandoi saten mai deschis mai ales Flo.
Dara_d bine ai revenit.

Eu tot mai am senzatii asa de greturi mai ales dim sper totusi sa treaca odata ca m-am cam saturat de ele, cu toate ca s-au inbunatatit nu au disparut total.
Sapt urm luni cel tarziu tre sa merg la spital sa imi ia sange pt inca un set de analize, mi-a zis ca la 16 sapt sa merg si ieri am implinit 16 sapt deci cat de repede tre sa ajung si pe acolo. Nu merg sapt asta ca inca sunt f obosita si vreau sa mai recuperez putin si mai am si o multimea de treaba prin casa ca ieri am facut smotru amandoi ca a stat si Flo acasa da tot nu am terminat eu m-am ocupat de partea de sus el de frigider si bucatarie ca tot ma mai jeneaza mirosurile. Si am aspirat sters curatat tot spalat baile, ce mai curatenie generala si de ieri saraca masina spala non stop deja am 5 cuve pline la activ si mai astepta vreo doua.
Nici nu mai am unde pune atatea rufe ca afara e intunecat si picura.Mai avem sufrageria si sa terminam prin bucatarie si am scapat de curatenie iar in weekend tre sa terminam de finisat in bai sa pregatim sa luam laminat sa punem si podelele pe hol si in bai si am terminat oficial cu etajul.
In rest tre sa merg la eco morfo la 20 de sapt. Abia astept sa il vad iar pe bebe.
Sper sa fie totul ok si sa nu fie pb.---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
boticelina spune:
Bujo ce fain ![]()
Mada dar ce faci tu acolo? Ai dezlantuit Jihadul? Nu poti sa faci si tu toate treburile mai "spatiat', asaaa, io m-as prabusi.
Of, asa mi-ar placea sa ne vedem odata cu toatele sa dam din bot
Daca veniti careva la mare, anuntati!
Legat de triplu test eu nu-mi pun intrebarea daca sa-l fac din ratiuni fianciare sau altceva ci ce fac in urma rezultatelor. Ca de dat sange dau si maine si o data pe saptamana, nu ma deranjeaza si platesc si asa mai departe. Dar daca ies rezultatele aiurea ati avea curajul sa mergeti mai departe la amniocenteza si apoi sa faceti eventual intrerupere? Eu n-as putea, de-aia le-as face degeaba. Dar cum spuneam, mai vedem.
Monica
si gargaritza 13+
monalac spune:
MADINA,imi pare rau pt ca parintii tai nu mai sunt..asa e,ai dreptate,daca nu i am avea,ar fi f rau..de ex,ieri s a dus sotul sa i duca mamei un pui si seara am luat mancare/supa de pui,pilaf si ciocanele de pui pe gratar.bafta la triplu test!
ANAXENA,ma bucur ca bebe e bine!si n are puta!
DR ANCA,imi pare rau ca starea ta nu e prea buna,insa e bine ca bebicu n are nicio treaba.
BIRIBU,eu habar n am cum o sa arate bebe.nici la primul nu mi am imaginat.insa,oricum,cand mi l au adus,m am speriat oarecum..ma asteptam sa fie oricum,dar nu asa...va dati seama,un grasan de aproape 5kg,super umflat,ca abia i se vedeau ochii.cine vede acum pozele de cand era cris mic imi spun ca am schimbat copilul
,pt ca nu mai seamana deloc cu cris actual.cand s a nascut era brunet cu ochii caprui si acum e saten cu ochii albastri.mama si ce m am mai enervat in spital,eu ma tot uitam la cris pt ca speram sa aiba ochii albastri ca tati si o colega de salon ,f rautacioasa,imi tot zicea//hai,fata,nu vezi ca are ochii caprui?in veci n or sa i se mai faca albastri//tare mi ar placea sa ma intalnesc cu ea sa i arat ce ochi albastri minunati are cris!!daca vreti,il puteti vedea la semnatura.eu azi am doar 2 ore,una de la 16 30 la 17 30 si apoi am 2 ore pauza si mai am una de la 19 30 la 20 30..,dar la a doua nu cred ca ma mai duc..pai azi sotul e de serviciu si tb sa vina mama sa stea cu cris,va da 100mii la taxi,ca sta destul de departe si pe gheata asta nu vine pe jos.apoi,tb sa iau taxiul dus intors,adica pana la scoala si inapoi,tb sa mai dau 150mii.si daca ma mai duc si la ora cealalta,inca 150mii.pai nu iau eu pe orele astea in veci atatia bani.eu am refuzat sa iau orele astea de azi,tocmai ca erau puse f aiurea si eu stau departe de liceul asta,dar prof de economie mi le a bagat pe gat,cica//hai,ca la ultima ora n o sa vii mereu,ca pleaca copiii//eu insa am venit mereu,chiar daca sunt 2 copii in clasa,pt ca mi e jena sa lipsesc,dar azi chiar imi bag picioarele,mai ales ca e super frig in clasa.si cred ca la ora aia de la 16 30 o sa l iau pe cris cu mine,ca sa nu mai dea mama bani pe taxi.
hai ca m am intins.
17+
Mami de
Cris
Poze Cris
MissJJ spune:
Annababy si eu eram asa la prima sarcina abia prin lunile mai mari can imi dadea bebe efctiv suturi parca parca imi venea efectiv sa cred ca e bebe acolo. Oricum mi se pare f minunata mama natura cum dintr-o celula mica mica peste 9 luni apare un pui de om si mai ales cand ii vezi cum cresc si cum seamana si cu mami si cu tati si in acelasi timp au si personalitatea proprie. Abia astept sa vina si bebe 2 sa fim toti acasa.
Legat de meserii ca se vb de astea eu momentan sunt full time mummy.
Am inceput doua facultati litere germ-eng si economie si adm afacerilor si le-am lasat ca sa plec in uk ca aparuse sansa, spre disperarea alor mei, dar oricum vreau dupa ce mai cresc bebeii sa termin la distanta astea din ro si sa fac si aici ceva ca sa ma pot angaja. Eu consider ca este timp sa le fac pe toate oricum pt mine si pt noi mai imp este familia suntem f fericiti de cand avem fetita te face sa te simti mai intreg nu stiu cum sa explic senzatia si e minunat cand suntem toti trei si radem ne jucam si ne distram. Acusi o sa fim patru deci distractia va fi mai mare.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
locca spune:
Mada, adica tu la 16 sap. tot mai ai greturi si sensibilitate la mirosuri? Offf ... adica pot sa mai astept inca 7 sap si tot ingretosata sa fiu? 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
marimar spune:
Monalac: ce ochi imensi si albastri are Cris si ce scump e !
Eu la primul copil muream de curiozitate sa-l vad si sa vad cum arata pentru ca nu mi-l puteam imagina nicicum, a iesit un brunetel cu ochi mari si negri apoi a devenit saten deschis. Seamana mult cu mine cind eram mica.
Fetita a fost tare uritica cind s-a nascut, sotul a ris cind a vazut-o si i-a zis ca seamana cu un mic batrinel, Yoda din Star Wars, ha ha ha.Dar eu eram cea mai fericita ca e fetita! De atunci s-a schimbat enorm, acum e o blondina frumusica foc cu ochi verzi-castanii iar eu nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa am copil blond !
Sa vedem al treilea.....
Despre carucioare: sfatul meu e, daca puteti sa cautati carut cu 3 roti ( rotile sa se umfle, ca cele de la bicicleta) , sint cele mai bune pt orice tip de teren. Si unele nici nu sint asa de grele, 12 kg dar eu am unul in minte care are 8 kg doar. Sint super usor de manevrat.
Acestea, (Mountain Buggy si Phil&Teds ) sint marci neo-zeelandeze, foarte apreciate peste tot. Scumpe insa:
http://newzealand.mountainbuggy.com/category.pasp?categoryid=13
sau
http://kiwibaby.com/afawcs0122522/SUBID=1/page=2/back=1/products.html
Dar mai sint si altele, nu stiu insa la ce preturi sint in RO.
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
AnnaBaby spune:
Violeta m tm, Bujo va tin pumnii stransi, sa dea DD sa fie bine BB si sa veniti numai cu vesti bune.
Bujo te inteleg perfect cu emotiile. La fel patesc si eu. Ieri asteptam sa intru la dr. si imi batea inima de parca intram la un examen, nu ma puteam stapani si ma tot gandeam ca starea mea agitata ii face rau lui BB si trebuie sa ma calmez. Oricum pana nu am vazut imaginea de pe monitor nu m-am linistit.
Anna
12+
AMR 28
vinebarza
bebe
Didi81 spune:
Stiti cumva cand trebuie facuta dozare la institutul de hematologie, in cazul incompatibilitatii de grupa? Eu am O rh pozitiv, sotul B rh pozitiv
. Stiu ca nu e f grav, ca era mai nasol daca aveam incompatibilitate de rh, dar vreau sa ma asigur ca fac tot ce trebuie sa fie totul ok. Medicul mi-a zis destul de vag, ca in cazul incompatibilitatii de grupa se poate fece dozarea oricand pe perioada sarcinii (sunt la prima sarcina), si mi-a dat o trimitere la institutul de hematologie. Stiti cumva si in ce consta acest procedeu?
Didi
13+
boticelina spune:
Revenind la carucioare, eu am pus okii pe www.semwa.eu/product_info.php?info=p587_Carucior-Hauck-Jogger---Roadster-SL---Stars-rosu.html" target="_blank">asta de la Hauck, l-am vazut si la Selgros, ceva mai ieftin decat pe site-ul de unde am pus linkul, si la un magazin de pe linga casa.
Greutatea nu va conta atat de mult pentru mine, deoarece eu mi-am propus sa tin caruciorul in portbagaj la masina, in fata blocului. In casa vom avea bouncer, n-m nevoie deci si de carucior.
Monica
si gargaritza 13+
mcoca spune:
Monica, din cate am auzit eu de la mamici, greutatea conteaza la impins carutul, mai ales cand mai creste bebe.
Didi81 eu cred ca iti creezi false probleme cu incompatibilitatea grupei.
Rain si MAriana, nu am cuvinte. Cum de s-a putut intampla la o varsta asa de mare? Luati medicamente de sustine? CA dupa mine mai rau fac, deorece tin artificial sarcini cu defecte genetice, care s-ar duce usor pe la 6-7 saptamani. VA doresc un bebe sanatos cat mai curand.
_
Vicky
16+
Bebele casei