Mamici de iulie-august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dara, nu lucrez la Petrom, ci la Administratia Porturilor Maritime, care apartine de Ministerul Transporturilor, de-aia avem conditii misto, program 8 ore, sindicat beton si alte facilitati.

Legat de dublu test/triplu test eu m-am hotarat sa-l conving pe doc sa nu le fac. Doar daca simbata imi zice ca pliul nuchal e peste 3 mm (desi sunt in sapt 14) poate ma mai gindesc. Eu sunt oricum pregatita pentru orice copil, cum mi-l da Dumnezeu, nu as renunta la gargaritza chiar daca aflu vesti rele.

Am si eu o curiozitate: voi v-ati facut un fel de imagine mentala a copilului? Ca io deja am in creier un pui blond, cret, cu ochi albastri, tare simpatic si lipicios E construita normal functie de cum aratam si eu si the father dar sunt curioasa daca asa va fi. Fetele care mai aveti copii, la voi cum a fost?

Monica si gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sa stii ca si eu incerc sa-mi imaginez cum va arata. Si vad o fetitza sau un baietel blond cu ochii albastri si cu buzele carnoase ca a lu' taticu. Aaa si incruntat ca el cand doarme
Tu ti-ai pus nicku dupa picturile lui Boticello?

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La primul copil mi-am dorit sa fie blond si cu ochi deschisi la culoare. Adica exact asa cum este Matei (are ochi verzi), desi la trasaturi seamana foarte bine cu mine , care am parul saten inchis si ochi caprui.
Cand l-am visat (cred prin luna a saptea) era un bebe blondut si chiar asa ca in vis arata la 1 an.
Acum (v-am povestit mai la inceputul odiseei) am visat in dimineata cand implineam 6 saptamani o fetita saten inchisa, cu carlionti largi, si mi-o imaginez deja semanand la trasaturi cu tatal dar la ochi si culoarea parului cu mine. Am o fatzuca in minte si sunt tare curioasa daca asa va fi si in realitate.

Eu maine ma duc sa fac triplul test.

Am fugit la treaba, revin mai tarziu.

Caprioara 14+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, nu trebuie sa aveti semnat contract colectiv de munca sau sa fiti in vreun sindicat. CCM are regim de lege!
Dr_Anca - daca nu ai salariul real in cartea de munca, nu este exclus sa ai probleme. Din cauza asta eu nu am putut sta acasa data trecuta, pentru ca aveam in cartea de munca sal minim pe economie. Ei mi-au zis ca n-am decat sa stau acasa, dar aveam sa stau pe 2 milioane 800..... Nu conteaza cine il plateste atata timp cat in cartea de munca ai salariul real. Nimeni nu poata sa se sustraga de la plata salariului daca tu esti in regula cu documentele - nici afara nu te pot da, nu te pot obliga sa iti semnezi demisie, samd... Nici dupa ce te intorci nu au voie sa te dea afara vreo 6 luni...
Deci, chiar exista niste drepturi.
O amenintare cu o reclamatie inmoaie rapid pe cei ce nu vor sa respecte aceste drepturi. Singurul inconvenient e ca solutionarea reclamatiilor dureaza ceva, dar decat sa renunti la drepturile tale... e mai buna asteptarea.
Dara - nu esti singura la Petrom. Nu sunt eu cealalta Poate sunteti colege de birou si nici nu stiti
Boti - eu nu mi-am facut "poza" in minte, nici la Eliza si nici acum. Nici nu cred ca o sa imi fac. Nu am idei

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Eu la primul, adica la Adrian am incercat sa-mi fac o poza in minte insa nu prea am reusit, si apoi nu m-am mai gandit, am zis ca sanatos sa fie....Nici acum nu m-am gandit, poate dupa ce voi sti ce este: b sau f....
Si au m-am gandit ca Boticelina si-a luat nick-ul dupa Boticelli...
Ma duc la dr de familie sa-mi iau reteta de elevit...
Dupa-masa trebuie sa ma duc cu asta micu' la pediatru ca a fost racit si am terminat tratamentul, sa vedem daca este vindecat, daca ii mai da ceva....
Ma bucur pt cele care au fost la eco si bebe e bine...
Eu o sa fac TT, am peste 35 ani...si la Adrian l-am facut si a fost ok...

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo, nu, ar fi fost prea simplu Asta este porecla mea din copilarie pentru ca aveam un talent la pus un bot in fataaaaa... in care caz taica-meu nu rezista si ceda de fiecare data, orice-as fi facut. El mi-a zis asa. Si acum imi mai zice asa din cand in cand, daca-l loveste nostalgia.

Monica si gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ce m-ati mai distrat cu poza mentala a lui BB. Eu nu am visat asa ceva, dar cred ca daca e fata, va fi bruneta, cu ochii caprui si inalta ca tata, iar daca e baiat, va fi saten si cu ochii verzi, ca mine. Oricum, mai mult de atat prefer sa nu fac speculatii, important e sa fie BB sanatos

Didi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mie mi se zice Bujo ca ma fac ca o patlagik in obraji, indiferent daca sunt furioasa, rad de pocnesc, ma rusinez sau trag la masea E prescurtarea de la Bujorica.
Bai gravide, io la 5.30 ma duc la eco asa ca faceti bine si tineti pumnii stransi. Nush cum se face da de fiecare data cand ma duc la control am niste emotii frate...
Madina ai dreptate cu mamele, de multe ori ma simt vinovata ca ma enervez asa pe ea dar credeti-ma ca este imposibil sa n-o fac. Noroc ca-mi trece repede ca altfel n-as putea sta cu ea.

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

felicitari Anaxena si celelalte fete care si-au vazut comorile. Si eu am programare azi la medic la ora 17, abea astept, ca nu am mai fost la eco de o luna, sper sa fie totul bine.
In legatura cu triplul test si eu i-am cerut medicului sa-l fac, si o sa-l fac la 16-17 saptamani, eu consider ca este bine sa-l facem chiar daca nu avem peste 35 ani, am inteles ca , costa putin si nu-l afecteaza pe bebe pt ca este o analiza a sangelui.

12+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata la toate burticile.
Eu nu mi-am imaginat inca cum o sa arate BB poate pt ca inca parca nu constientizez, parca nu pot sa cred ca chiar am un Bb in burtica. Poate par nebuna dar sper ca atunci cand o sa simt miscari o sa fie altfel.
In legatura cu TT inca nu sunt f hotarata. Parca l-as face, parca nu l-as face. Mai am putin timp de gandire la dispozitie.

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Mergi la inceput