Mamici de iulie-august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

O Dia, ar fi grozav sa iei tot concediul aferent anului! Tin pumnii. La noi in ROI scrie clar negru pe alb ca e proportional cu perioada lucrata efectiv....
Bine, scrie si ca in sarcina, angajata beneficiaza de prevederile legale, si totusi nu a beneficiat nimeni pana acum de salariul bonus de la nastere....
Sincera sa fiu, as putea sa intind coarda si sa imi fac si program redus, dar parca nu ma indur de jena. Nu vreau sa creada cineva ca ma spal pe maini acuma. De bine de rau nu am avut probleme sa ma invoiesc sa ajung la analize sau la control, cum am patit cu sarcina cu Eliza, cand trebuia sa ma duc numai la cabinetul privat al medicului, ori seara dupa 7 ori sambata....

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Tocmai m-am intors de la eco. BB e bine e mai marisor dacat 12s - are cam 13-14s. Ii bate inimioara, i-am vazut coloana, manutele, dr. a vizualizat stomacul si vezica urinara. Pliul nucal masoara 2mm. Toate bune si frumoase mai putin dr. care era muta. Efectiv trebuia sa scot cuvintele cu clestele de la ea. Incercarea mea de a gasi pe cineva mai bun a esuat. Acum o prefer pe cea dinainte.
In fine, mai am o neclaritate in legatura cu CRL - ea a scris 14mm-14saptamani. Nu inteleg nimic. La 10s avea 42mm. Si tot ea a zis ca e mai mare decat varsta.
Aveti cumva idee ce inseamna DBP-24MM 13SAPT+3ZILE? A mai scris si asta in caiet.
Mi-a mai sps sa fac TT peste vreo 2 saptamani, in corelatie cu eco de azi. Nu e cam mare distanta intre ele?

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Dupa mine a gresit...e imposibil ca ai un CRL de 14 mm......DBP inseamna diametru biparietal, adica distanta dintre urechi. Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIHAELAAA sunt inmarmurita......te imbratisez.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mihaelaaa, imi pare foarte foarte rau pt ce ti s-a intimplat, ingrozitor prin ce a trebuit sa treci si tu si rain!! Multa putere va doresc, sa treceti cu bine peste aceasta incercare ! Abia astept sa reveniti cu vesti bune !

, 11 sapt cu bebe 3

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Anka, nici eu nu cred ca o sa cer program redus, numai daca e absolut nevoie. Eu stiam ca ai dreptul la 2 zile pe luna libere, platite pentru analize, controale etc. E adevarat?

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Caprioara, felicitari pentru fetita !
Ela, felicitari pentru baietel !!
Noi speram sa reusim sa pastram surpriza pina la sfirsit, am deja baietel si fetita asa ca nu conteaza ce e bebe ( desi in secret imi doresc inca o fetita !)

Si bun venit noilor burtici !!

, 11 sapt cu bebe 3
http://picasaweb.google.com/Adina.May8

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ana baby la 8 sapt eu stiu ca bebele are intre 1,5 cm si 2 cm, si in fiecare saptamana i se adauga cate un cm(acum la inceput cateva sapt), daca la 10 sapt ai avut 42 mm, acum la 12 sapt trebuia sa ai cam 60 mm, cine stie ce valori ti-a trecut medicul, este naspa ca nu-i place sa-ti explice.
Mihaelaaa imi pare rau, este groaznic prin ce ai trecut, iti doresc sa depasesti cat mai repede acest moment.
Paula bine ai venit, ma bucur ca mai este o timisoreanca la odisee, sper sa intri des pe forum, pt ca sunt multe de invatat, si ne ajuta foarte mult.

12+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt terminata de oboseala...fetelor,la noi in oras nu mai e combustibil si n avem caldura..am stat azi,la scoala,7 ore intr un frig de am zis ca mor..m a durut burta f tare,pt ca am stat pe un scaun extrem de rece..de sapt viitoare la una dintr scoli vine inspectie frontala,imi bag picioarele,cred ca imi iau concediu medical,ca n am chef sa stau sa scriu la proiecte de lectie... si sa ma stresez..o alta veste naspa e ca s ar putea sa nu ne luam salariile la timp,ca primariile au ramas fara bani..nu mai zic ca al treisprezecelea salariu e posibil sa nu l luam deloc...cand va aud ca vorbiti de salarii mari...eu am 700ron salariul.am niste nervi,dupa ce ca avem salarii de rahat,mai stam si in frig...si cica sa faci performanta..ma duc sa ma bag in pat ca ma doare capul.
MIHEALAA,imi pare f rau pt ceea ce ti s a intamplat,sper sa auzim cat mai curand vesti bune si de la tine si de la rain.va tinem pumnii!!.
BIRIBU,stai linistita cu miscarile bebelului.eu am o prietena care a simtit primul copil la 20 de saptamani si pe al doilea la 18.asa ca..
17+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Tocmai m-am intors de la eco. BB e bine e mai marisor dacat 12s - are cam 13-14s. Ii bate inimioara, i-am vazut coloana, manutele, dr. a vizualizat stomacul si vezica urinara. Pliul nucal masoara 2mm. Toate bune si frumoase mai putin dr. care era muta. Efectiv trebuia sa scot cuvintele cu clestele de la ea. Incercarea mea de a gasi pe cineva mai bun a esuat. Acum o prefer pe cea dinainte.
In fine, mai am o neclaritate in legatura cu CRL - ea a scris 14mm-14saptamani. Nu inteleg nimic. La 10s avea 42mm. Si tot ea a zis ca e mai mare decat varsta.
Aveti cumva idee ce inseamna DBP-24MM 13SAPT+3ZILE? A mai scris si asta in caiet.
Mi-a mai sps sa fac TT peste vreo 2 saptamani, in corelatie cu eco de azi. Nu e cam mare distanta intre ele?

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

dbp-este dimensiunea biparietalului..adiq circumefrinta capului..eu asha am inteles de la dr

Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

Anka, nici eu nu cred ca o sa cer program redus, numai daca e absolut nevoie. Eu stiam ca ai dreptul la 2 zile pe luna libere, platite pentru analize, controale etc. E adevarat?

dia 13+
strumfuletz

Mie mi-au prins f bine aceste 2 zile la prima sarcina, mai ales ca veneam la controale in Bucuresti!

E adevarat!

13+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput