Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

boo felicitari pt inimioara!!!!!
asteptam vesti si de la celelate care merg azi la eco!
va

Oana
8s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Boofelicitari pentru inimioara!!Doamne ajuta
Eu o sa merg la prima ecografie abia in 29 ianuarie cand o sa am 6 spre 7 saptamani..sper sa se vada ceva si la mine.Abia astept!!
Pupam toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrr....am o curiozitate... voi aveti vreun fel de "scurgere"..pt ca eu ma trezesc pe chilot cu cate o pata bej( de culoarea ness-ului cu spume)...nu are nici urma de sange rosu sau moaro(acel sange statut)....am gasit undeva aici pe despre copii ca ar fi normale in perioada asta aceste "secretii" de la alb la galbui dar.....oare eu sunt singura???

cat despre simptome inca nimic...mi s-au mai umflat putin sanii dar fara durere iar greturi nimic....bine-ar fi sa ramana asa.....abaia astept sa merg la dr miercurea viitoare...sper sa se vada ceva...dupoa cm as avea 7 sapt numai ca am avut ovulatie tarzie pt ca mi s-a pozitivat testul de tarziu adica la vreo 4 zile de intarziere....asa ca "dupa calcule" ar fi atunci 4 sapt si 2 zile de la ..."contact"...
hm...spuneti-mi ...in ceea ce priveste "dieta"...voi ce nu mancati???ce ati auzit ca nu ar fi indicat in sarcina?????cafeaua????ati renuntat la ea????ce stiti desprea cea fara cofeina???e ok????

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramonzca, si eu am uneori niste secretii, dar albe, eu abia am aflat de sarcina, am max 4 saptamani, abia astept sa-mi fac si eu analizele si sa vad ca sunt ok, mi-e cam teama sa nu mai descopar vreo infectie ceva, ca parca au lipici la mine !
Simptomele si la mine lipsesc, in afara de pofta (desi cred ca asta e o autosugestie parsiva, multa vreme am zis ca abia astept sa fiu ca poftele sa fie legale!) ... parca mi-as dori si eu ceva greturi, ca altfel deja am inceput sa ingreunez cantarul .

Despre dieta .. sigur nu mananc chestii roz, carne semipreparata sau mai rau, cafeaua incerc sa o reduc (deocamdata de la o ceasca la jumatate, obiectivul ar fi sa o elimin de tot). Oricum, din ce am mai citit, cafeaua nu e interzisa, trebuie doar consumata cu moderatie; nu branzeturi (sau alte alimente) cu mucegai mai mult sau mai putin nobil , in general mancaruri / alimente cat mai proaspete, fie ca sunt sau nu gatite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Boo, ce bine ca ti-ai vazut minunea.Si eu abia astept sa-i aud inimioara.Pana atunci imi fac 1001 de ganduri
Ramonzca79, si eu am niste scurgeri albicioase, dar stiu ca-s normale (din citite)
Eu m-am lasat definitiv de cafea si servesc cat mai multe lactate si fructe...deocamdata

MON BEBE4+

AMR

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare viitoare mamici de sept-oct 2008

Sunt mamica de sept-oct 2006 si acum 2 ani pe vremea asta am aflat si eu ca vom avea un bebelus...Citind acum la voi ce scriati mi s-au umezit ochii de emotie la gandul primei echo cand am vazut si auzit inimioara fetitei noastre...de atunci a inceput cea mai frumoasa perioada din viata mea in care am radiat pur si simplu...au fost 9 luni de vis...Va sfatuiesc sa va bucurati din plin de aceste sarcini caci o sa va fie dor sa ii mai simtiti in burtik...

Am vazut ca vb de sport si alimentatie....Hraniti-va cat mai sanatos si intr-adevar este recomandat sa faceti sport insa in primele 3 luni macar stati cumintele...apoi din luna 4-5 sub supravegherea cuiva avizat e ok...Eu am nascut la Giulesti si tot acolo am cunoscut o kineto-terapeuta extraordinara...Am aflat aici pe forum despre ea de la alte mamici si am facut niste cursuri de gym pt gravidute si tehnici de respiratie...tipa este fff amabila...ofera sfaturi e si ea mamica la randul ei ...daca va intereseaza puteti merge cu incredere...chiar daca veti naste la alt spital...Costul era in 2006 70.000/ lei sedinta din cate imi amintesc...

in rest multa sanatate voua si puiutilor vostrii si sarcini usoare tuturor pt ca de fapt pt asta am intrat sa va felicit pt burtici

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Mama da' ce ritm de scris aveti. Nu stiu daca o sa pot sa ma tin de voi. Incerc macar sa va citesc dar parca vad ca pana la sfarsit o sa fiu complet pe dinafara. Eu n-am noutati. Am auzit fetele plangandu-se de retete necompensate. Daca va ajuta cu ceva noi aici platim asigurari muuuult mai mari decat in Romania si nici utrogestan nici vitamine nici acid folic nu am gratuit. Asa ca nu cereti prea multe de la sistemul medical romanesc care stiti ca deja e in pom!
De citit eu mai am de la primul vreo 2 carti si mi-am mai luat una in germana acum. In romana am una de dr. Spock si una scrisa de o frantuzoaica "Cartea viitoarei mame" parca se cheama. Dar sa fim noi sanatoase ca citiul cartilor ne agita mai mult. La prima sarcina citeam tot ce se poate gasi pe net si imi faceam un milion de griji in functie de ce citeam. Acum mi-am propus sa fiu mult mai relaxata. Referitor la sport eu mi-am intrebat medicul daca pot sa alerg pe bicicleta eliptica in continuare. Mi-a zis ca da, nu-i nici o problema dar sa nu las sa depaseasca pulsul de 100 ceea ce e cam nimic, nu e mare sport dar, deocamdata il ascult si mai intreb luna viitoare si moasa (aici au moase specializate in urmarirea sarcinii si ele se ocupa de obicei de discutiile despre ce sa mananci ce sport sa faci, ele tin cursuri prenatale, etc.)

Oana abia astept sa afluc e-ti zice la eco.

Va urez tuturor burtici sanatoase si usoare!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
8+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramoncza, eu am avut astfel de scurgeri bejulii. Cica e ok. Pot fi de la implantare. Atat timp cat nu e singe e ok.

POZNICI CU NOI

5+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

itzy-bitzy, multumim mult pentru sfaturi si informatii, sunt de mare ajutor, mai ales pentru cele care sunt mamici prima oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ramonzca si eu am scurgeri, alb-galbui. Eu sunt si cu Utrogestanul toata ziua, asa ca nu prea le deosebesc unele de altele prea bine Eu zic sa-ti intrebi macar medicul, macar pentru linistea ta, nu cred sa fie mare problema. Da' monica are dreptate, uneori apare sangerarea de nidatie si atunci sangele nu arata chiar a sange.

itzy-bitzy multumim de vizita. Mai vino pe la noi, sa ne molipsim de la tine si sa facem bebei frumosi precum fetitza ta. E criminala, ce sa zic

_
Our future determines our past
Bebelina de S7+

Mergi la inceput