Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

july multumesc ...ai vostri vor fi si mai frumosi

Am uitat sa va spun numele kineto-terapeutei de la spitalul Giulesti - Cerasela Radu, etaj 3 parca...am si nr ei de tel...

Ahh si ref la sangerari, dureri etc...eu pt orice pb l-am sunat dr si l-am intrebat...nu va ganditi ca ii deranjati...e dreptul vostru si e normal sa va lamureasca....

numai bine

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va fac acum capitol nou, de data asta tot cu userul meu, dar in curand voi face un user comun. am mai incercat dar nu mi-a reusit...nu stiu de ce

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Itzy, papusica ta e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu:)
e o mandrete de fata! si aporpos, am si eu corne din ale:PP
capitol nou!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaAR spune:

Buna fetelor. Am vazut ca sunteti preocupate de sport ,pot sa va spun ca nu este recomandat in primele 3luni , nic aerobic in apa , nici inot.Pentru fetele care nu au greturi si altele ma bucur sa nu fiti ingrijorate am oprietena gravida in 6luni nu a simtit mare lucru si bebeul este OK.JOY 21 nu te stresa nu cred ca este sarcina extra uterina eu cred ca este mult prea repede sa se vada la ecograf .Eu am pierdut o sarcina in 2006 si cred ca sa datorat si faptului ca am aflat foarte devreme am fost foarte stresata etc....si am fost la eco prea devreme nu se vedea sacul dar aveam 2saptamani reale evident prea putine si dupa 2ecco vaginale au aparut sangerarile si am pierdut sarcina (nu neaparat de la ecco dar acum am o retinere si cred ca este necesar sa astepti 6/8saptamani pana la primul ecco ).mult curaj si fara stres. Va pup pe toate si bebelaci sanatosi.

Mergi la inceput