Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miha, nu-ti face griji ... la multe mamici li s-a pozitivat testul la o saptamana de intarziere. Eu recomand Sure Check, la mine acela a fost cel mai evident pozitiv.

Fetelor, ce stiti de baie in cada in timpul sarcinii, e voie? Ca in dus ma apuca ameteala, chiar si cand nu eram ameteam de la vaporii de apa ..

Si ce fel de miscare / sport faceti voi pentru tonifiere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bun venit noilor burtici! sarcina usoara cu bb sanatos va doresc!
boo tinem pumnii la eco!!!!! sa ne dai si noua de veste!!!
claudiaH si eu am balonez spre seara de numa...zici ca am vreo 4luni de sarcina...
joy21 si pt tine avem pumnii stransi pt eco! asteptam vesti!
nerantula nu e prea indicata baia in sarcina...ca la baie apa este de obicei ceva mai calda ca la dus...si relaxeaza muschii uterului...referitor la miscare...eu vreau sa merg la un bazin de inot
...aaa...maine am si eu programare din nou la eco, la 7 seara...abia astept!

Oana
8s
o noua viata

Mergi la inceput

Oanasm, eu stiam ca baia in cada nu ar fi indicata din motive de igiena, nu de temperatura, dar e logic si ce spui tu.
La inot as merge si eu, dar sigur - sigur nu o voi face, mi-e teribil de frica de bolile pe care le-as putea lua, mai ales ca sunt patita, iar in sarcina nu vreau sa risc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza. Ce fac fetili?

Eu tot nu am nici un simptom

Va

POZNICI CU NOI

5+ cand m-am asteptat mai putin...

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup si eu si va doresc o zi buna!!
Nici la noi nici un fel de simptom...sper sa ne tina tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, fetelor!

Bune venit Nerantula (sper sa nu fi gresit nick-ul, ca ma ) si felicitari pt II !
Pe mine au inceput sa ma doara sanii, nu prea mai pot dormi pe burta din cauza asta si cu foarte mare atentie la dus, ca la cea mai mica atingere dooor!! Si uneori am senzatii de greatza, nu foarte accentuate si pana acu' n-am vomat. De mancat mananc ok, dar atunci cand ma pocneste foame, daca nu bag macar ceva in gura, ma sleieste.

Va pup si hai la apel sa mai umplem niste pagini :)

_
Our future determines our past
Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neatza si de la mine!

miha, iti tinem pumnii sa ni te alaturi!!
oana, bafta la eco maine si abia astept vesti si poze:)
eu ma duc sambata la primul control gineco de cand am ramas gravi. evident ca-mi va face si eco, abia astept!!

despre baia in cada...si eu stiam ca trebuie evitata din motive de igiena, deci oricum ar fi...trebuie evitata!!
eu nu mai fac baie de cand am avut candida, fac numai dus!!
iar cu dusul la bazin...cu atatea boli, nu v-as recomanda!
mai bien va duceti la vara la mare, ca se dezinfecteaza natural.
ca si sport, se zice ca in sarcina e bine sa faci numai daca faceai si inainte, insa ceva mai usort si sub supraveghere de specialitate, plus recomandare de la medic. daca inainte de a ramane insarcinata nu faceai sport...plimbarile sunt ok:)

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

july si mie mi-e greata, dar nu tot timpul si la fel, daca mi-e foame, atunci tr sa mananc ceva ca mor daca nu!
ma mai deranjeaza unele mirosuri...nu-mi place orice mancare, cam fac mofturi, eu care inainte mancam orice
sanii, au fost de fapt primul simptom...sunt cat casa acum si de dormit pe burta nici nu poate fi vorba! de durut nu ma dor decat uneori...plus ca mi-e foarte somn mai tot timpul...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput

JulyMorning, vezi ce faci cu semnatura, ca am cautat in cateva pagini pana am vazut aproximativ in ce saptamana esti
Multumesc pentru felicitari, io inca visez, nu-mi vine sa cred ca e adevarat, mi-au disparut si toate simptomele mai mult sau mai putin inventate inainte de teste, ma testez in fiecare dimineata , am pana acum 5 teste la activ ... sper sa ma opresc la un moment dat, respectiv dupa ce merg luni la doctor.
Cred ca e, totusi, prea devreme sa se vada ceva la echo, cred ca sunt maxim in S4, dar doctorul mi-a zis sa vin, totusi, sa-mi dea tratament (??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am fost la eco ieri si m-am mai linistit. Am vazut o inimioara mica de tot cum palpaie. Nu-mi venea sa cred ca e adevarat ... Inca nu se distinge nimic, decat un varf de ac care palpaie.
Am o carte din care tot citesc ce se intampla in fiecare saptamana si mi se pare o minune.
Ca simptome, tot nimic. Doar somn de voie. Numai pe la 9 jumate ma culc seara. Iar dimineata e foarte greu sa ma dau jos din pat.

Legat de sport voi faceti ceva ? Mie mi-e cam frica sa ma duc la vreo sala deocamdata, am zis sa mai astept. Macar sa trec de 3 luni. M-as interesa de sali unde se face gimnastica speciala de gravide. Voi stiti ceva prin Bucuresti ? Eu inainte chiar mergeam mult la sala si acum parca am anchilozat de tot

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput