Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
MMimi spune:
Nerantula, a doua linie, oricit de slaba, este un pozitiv. Felicitari, sper ca totul sa fie bine.
5+
Si asteptam...
MMimi spune:
Claudinna -- multumim pentru lista! 
Fetelor, eu ma simt asa de bine ca nu ai zice ca sint insarcinata. Sinii sint un pic mai mari si mai tensionati, dar nu ma dor deloc. In rest, citeva crampe ici si colo, o urma de durere de spate... Sper s-o tin tot asa.
5+
Si asteptam...
Juliuta spune:
Nerantula, eu am facut primul test in ziua 25 la un CM de 28 de zile si liniuta a doua era atat de pala incat se vedea doar in lumina foarate puternica. Apoi din zi in zi s-a intensificat pina ce in ziua 28 a devenit de aceeasi intensitate cu liniuta de control. Nu exista nici un alt motiv decat sarcina ( si cateva medicamente) care sa coloreze a doua liniuta, deci felicitari!
Eu la servici as anunta dupa ce se vede embrionul si se aude inimioara..
Eu astept cu disperare ziua de 24 cand voi merge la eco, pina atunci insa mai e o saptamina. Nu am inca greturi , doar somnolenta si oarece intepaturi prin burtica din cand in cand.
E minunat ca sintem din ce in ce mai multe.Va pup
5+
claudinna spune:
ehehe, o sa vezi MMimi, ca de ce inaintezi in sarcina, simptomele se aglomereaza
eu citesc la "sarcina, saptamana cu saptamana" si mi se potriveste de minune
acum sunt in perioada de epuizare, asha ca daca nu ma vedeti o zi-doua, sa nu intrati la griji, ca inseamna ca dormitez..azi a trebuit sa ma invoiesc ca nu mai puteams a stau pe scaun...am venit si am dormit, dar degeaba ca sunt ca un pietroi...
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+
Nerantula spune:
Pai daca voi ziceti ca sunt
, atunci treceti-ma si pe mine in catalog .. io is in perioada de documentare acum: cafea, sport, vopsit, etc. .. 
claudinna spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Pai daca voi ziceti ca sunt, atunci treceti-ma si pe mine in catalog .. io is in perioada de documentare acum: cafea, sport, vopsit, etc. ..
da-mi datele domnitza!!
claudinna spune:
esti pe lista!!!!
fff important!!
totul pentru bebe
7+
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by claudinna
esti pe lista!!!!
fff important!!
totul pentru bebe7+

miha74 spune:
Seara buna fetelor!
Trag si eu cu ochiul pe la voi...ca de... imi doresc sa se intample si ...tot zic ca se va intampla "luna asta". Nu vreau sa pierd nimic din aceasta odisee.![]()
Am facut deja un test...ieri, dar nu am vazut dublu...normal eram doar in Z23, dar am sperat si eu.
Acum am promis ca nu mai pun mana pe test pana sambata, dar vad ca la Nerantula e pozitiv...iar eu am UM pe 24 decembrie....
Va tin la curent
Miha
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)