Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Teo, eu citisem pe undeva ca Utrogestanul ar fi dat pe reteta, adica gratuit, dar personal am uitat sa cer la medic cand am fost. Elevitul habar n-am.

Nici eu n-am reusit sa pun tickerul, am printat instructiunile tale Teo, da' nu merge si pace :) Ma apuc sa caut pe forum, poate scrie in regulament cum sa ma deshtept :)

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna fetelor,
va pup pe toate si va doresc o zi cum nu se poate mai buna: fara greturi si fara nici un fel de indispozitii.
Nici la noi nu e nimic nou...aproape nici un simptom de sarcina..doar ceva mai accentuata starea de oboseala. Dar eu nici la prima sarcina nu am avut astfel de probleme..asa ca ma rog la Dumnezeu sa fie la fel si acum, mai ales ca ajung acasa de la birou seara si fii-mea ma ia de proaspata:)
Eu am programare la doctor abia in 29 ianuarie cand o sa fac echo si sper sa vin cu vesti bune de acolo.

Mergi la inceput

Test pt ticker

_
" target="_blank">Bebelina

Mergi la inceput

Nu inteleg de ce imi zice ca page not found....

_
" target="_blank">Bebelina

Mergi la inceput

Hai ca m-am luminaaaat!
Sarumana, Teo! Am ticker de

_
Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Teomaria,merci mult pentru indicatii! Se pare ca am reusit. Intre timp insa am fugit sa il iau pe BB1 de la gradi. Imi cer scuze ca n-am raspuns mai repede!

Eu... ce sa zic despre mine, greturile nu ma mai necajesc tare, mi-e somn tot timpul dar dorm prost noaptea si ma balonez ca naiba de' zici ca am deja 20 de sapt. Astept cu nerabdare urmatoarea vizita la medic.

Ca s-a tot vorbit de vitamine si acid folic; eu iau un preparat care se cheama Femibion si care contine acid folic 400micrograme, L-methylfolat 400micrograme, Vit B1, B2, B6, B12, C, E, iod, Biotin, Nicotinamid si Panthotenat. Sper ca e bun, eu nu-l simt nicicum. Mi l-a recomandat medicul cu 2 luni inainte sa raman insarcinata si tre' sa-l iau pana in sapt. 12. Apoi o sa iau altul.

Va pup si va urez burtici sanatoase!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Teomaria, te pup!
Utrogestanul cred ca e gratuit, iar Elevitul e compensat. Dai doar o parte din bani, deci nu e gratuit, dar, oricum, merita sa mergi la dr. de familie sa-ti dea reteta. Acum depinde si de medic. Al meu mi-a dat, dar am auzit si de multi care nu vor sa dea pe motiv ca nu ai salariu minim pe economie...

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ce prostie... da noi nu platim fratele meu toate asigurarile? Noi de ce nu avem DREPTUL la NIMIC????
Of, ma enervez si nu vreau.

POZNICI CU NOI

5+ cand m-am asteptat mai putin...

AMR pana la marea intalnire cu bebemik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Multumesc de primire

Am fost azi la dr. pentru ca ma cam doare burta si se pare ca m-am catadicsit cu o infectie

Maine de dimineata merg pt. o eco, daca s-o vedea ceva....

Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!!
cat ma bucur ca se umple odiseea noastra!!
o sa va trec pe toate imediat in lista, dar inainte de asta vreaus a va urez SARCINI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI!!
Ramo, imi pare rau...
Nerantula, Da, se poate!! hai mai repede printre noi!
Joy21, os a fie totul bine, stai linistita:)
teomaria, ma bucur mult ca suntem la aceeasi odisee!!
crisa, hai ca avem inca locuri!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
7+

Mergi la inceput