Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
JulyMorning spune:
Bun venit noilor burticoase !
Eu sunt suparata, am fost sa-mi fac analizele date de doctor. Daca pentru majoritatea am luat trimitere de la medicul de familie si au fost gratis, au fost cateva pe care a trebuit sa platesc: toxoplasma, rubeola lysteria, citomegalo virus si coagulare si am platit pentru ele... 350 de lei!!!!!! Nu mi-a venit sa cred; imi venea sa ii zic aleia ca imi bag cracul in laboratorul lor, in statul roman care protejeaza gravida si sustine familia atat de competent. Dar.... le-am platit intr-un final. Macar sa fie bebe bine si sa stea acolo cumintel pana in septembrie 
_
Our future determines our past
Boo spune:
Eu zic ca orice a 2-a liniuta se pune ![]()
Vorbeati de ceaiul verde, si eu stiu ca nu e bun in sarcina, asa ca mai bine il ocoliti. Nu e o varianta pentru cafea.
Eu ma duc azi la eco pana la urma, nu am mai avut rabdare pana saptamana viitoare si mi-am facut o programare azi. Asa ca la pranz ma duc.
Nici azi nu simt nimic .. in afara de sooooooommmmnnn
Inca nu mi-a cazut capul pe birou dar cred ca nici mult nu mai am. 

monica_dicut spune:
Hellou si de la mine.
VAd ca ne-am mai inmultit si asta ma bucura enorm 
Bun venit noilor
dutze si sarcini usoare si la termen va doresc si eu.
Eu nu am nimik nou de declarat. Fara nici un simptom.
Cele noi venite, scrieti repede 10 mesaje ca sa scapati de moderare. Cu moderare va apar mesajele foarte tarziu si e posibil ca noi sa fi trecut deja la alta pagina si sa nu le vedem.
Va
si aveti grija de voi
POZNICI CU NOI
5+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
teomaria spune:
Merci, de primire![]()
Pupici dulci Oana
. Am vazut mesajul si sper sa ni te alaturi si tu cat mai repede; iti tin un loc special langa mine![]()
Ioana
, nastere usoara iti doresc!!!
Eu am facut si beta hcg (hormonul de sarcina din sange)si corespunde 3-4S iar testul de azi e mai aprins decat cel de ieri, ceea ce e bine.Am fost sa-mi fac analizele , ca eu stau cam prost cu fierul si calciu si sigur trebuie sa suplimentez
Stiti cumva daca Elevit si Utrogestan se dau gratuit la gravide???
MON BEBE
4+
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
ClaudiaH spune:
buna fetele!
Am si eu o intrebare de ordin tehnic. Va rog sa nu radeti de mine!
As vrea sa-mi pun si eu ticker dar am un carnat de adresa... Cum faceti voi sa scrie ceva de genul "au mai ramas" si cand dai click pe "au mai ramas" sa te duca imediat la pagina cu tickerul?
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
teomaria spune:
Claudia, incerc eu sa te ajut, da' nu stiu cat am sa reusesc. Iti creezi ticker si in chenarul de la Semnatura (unde ai scris gravi)introduci adresa copiata de la Image URL cum iti dau eu mai jos
AMR
In loc de AMR poti scrie ce vrei tu; dai Vizualizeaza, apoi daca ti-a iesit apesi Timite
Bafta!!
MON BEBE
4+
teomaria spune:
quote:
Originally posted by teomaria
Claudia, incerc eu sa te ajut, da' nu stiu cat am sa reusesc. Iti creezi ticker si in chenarul de la Semnatura (unde ai scris gravi)introduci adresa copiata de la Image URL cum iti dau eu mai jos
AMR
In loc de AMR poti scrie ce vrei tu; dai Vizualizeaza, apoi daca ti-a iesit apesi Timite
Bafta!!
MON BEBE4+
Scuze, dar a iesit altceva.Mai incerc o data .Deci --introduci adresa copiata de la Image URL, apoi inchizi ghilimelele, apoi inchizi paranteza patrata si scrii ce vrei tu (eu am scris AMR)si...[/url]
MON BEBE

4+Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
teomaria spune:
Se pare ca nu-mi iese.Etape:
- mergi la semnatura
- paranteza patrata deschisa
- scrii url
- apoi egal
- apoi deschizi ghilimele
- introduci adresa copiata de la Image URL (de la ticher)
- inchizi ghilimelele
- inchizi paranteza patrata
- scrii ce text vrei (eu am scris AMR)
- apoi [/url]
- dai Vizualizeaza, ca sa verifici
- dai Timite
-
MON BEBE
4+
mcrissa spune:
buna la burtici!
tot astept sa apara o graviduta cu UM ca a mea, adica 20 decembrie si nimic.azi sunt z28 si niciun semn de urati.
Cristina in asteptarea mormolocului