Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Astazi implinesc 7 saptamani (de fapt nu eu ci sarcina...)
Si, din fericire, e prima zi in acre chiar nu mi-e greata ...ma simt bine. deocamdata...doar niste ameteli...dar ok.

Mie mi-a prescris doar acid folic 1mg. Mi-a spus ca de 5 mg se da doar daca sunt antecedente in familie de malformatii...si n-am avut asa ceva.

Multa bafta si sanatate fetelor...

Alexa

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaAR spune:

Buna fetelor , ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe! Sunt foarte stresata eu merg la medic de abia pe 23 ianuarie, timpul trece greu si abia astept sa vad bebeul pe eco.
Apropo, am niste mici crampe din cand in cand si acestea ma nelinistesc ... e normal? voi ati avut asa ceva ?
In rest totul e ok, bineinteles gretzuri, nervozitati etc ... tot tacamul

Pupici
Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ramo, imi pare rau ca au venit invadatorii peste tine . Noi te asteptam cu drag, macar in vizita si tinem pumnii poate de data asta va fi cu ochisori :)

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Stie cineva care este termenul legal (daca exista asa ceva) in care trebuie sa anunt oficial la munca ca-s insarcinata? N-as vrea sa fac anuntul inainte de controlul de 9 sapt, sa stiu sigur ca e totul ok.

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaAR spune:

JulyMorning

Ar fi indicat sa te inscri la medicul de familie, si apoi sa notifici oficial angajatorul. Atata timp cat nu l-ai anuntat nu esti considerata de lege gravida.
Asa ca este indicat sa o faci cat mai repede daca sti ca angajatorul poate fi naspa daca afla

Succes
CristinaAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Cristina -- eu am crampe. Am avut cam in fiecare zi, astazi parca mai putin, aproape deloc. Aseara am desfacut bagajele (am venit din vacanta), si m-au apucat si mai rau. Cred ca sint normale, dat fiind ca totul se intinde pe-acolo. Daca sint severe, trebuie contactat dr.

Fetelor, eu nu m-am lasat de cafea. Beau doar o cafea mica pe zi, asa faceam si inainte de a afla de sarcina, si nu am citit nicaieri ca ar exista contraindicatii.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Eu stiu ca e indicat sa anunti la serviciu la inceputul celui de-al doilea trimestru, in sarcinile fara probleme. Asta pentru ca riscul pierderii sarcinii scade substantial atunci.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

buna fetelor,va multumesc pentru incurajari.Joi ma duc la doctor si o sa va spun sigur daca mai sunt sau nu....doar o zi am sangerat putin mai mult ,dar dr. mi-a pres diclofenac-supozitoare si s-a oprit.acum ma simt mai bine.va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ce mai fac -utzele?
bun venit si noilor mamicutze...si sarcina usoara va doresc si la termen!!!
apropos de ceaiul verde nu e cel mai indicat in sarcina (si nici in alaptare) deoarece are un continut destul de mare de cafeina...

Oana
7+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

Salutare fetelor si bun venit noilor mamici.
pingy multa bafta, sper sa fie totul bine.
boo, din ce am mai citit pe forum e normal ca unele fete sa nu aiba niciun fel de simptom, nu te ingrijora prea tare.
cristina nici eu nu ajung mai devreme de sapt viit la medic si e frustrant sa tot astepti.macar tu ai o data fixa eu nici atat.
vai sa trecem odata de cele 12 sapt sa stam si noi m relaxate!

6+

Mergi la inceput