Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
haideti fetelor in club!!
va astept cu datele!!
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
symonne spune:
salutari fetelor,
pingy, imi pare rau, sper sa fie cu mai mult noroc luna viit!
nici eu nu ma pot lauda cu multe simptome,sanii,vag burta cand ma ridic brusc.tot astept cele greturi mai ales c-am intrat in 6+,
am vorbit insa cu mama si ea nu a avut deloc greturi la cele 2 sarcini, asa ca ma gandesc ca poate scap si eu desi m-a incercat o vaga senzatie ieri,am devenit pretentioasa la mancare,fructe, supa, cam atit.carne doar cand ma razbeste rau foamea.insa oboseala ma termina,abia ma taraii de ici colo, abia tastez
.asa ca nu ma mir ca e liniste pe aici, care se lupta cu oboseala, care cu raul![]()
va pup si va citesc
!
6+
Boo spune:
Eu am o mare nelamurire .. E normal sa nu simt chiar nimic nimic ?? Pana saptamana viitoare cand ma duc la o noua eco simt ca ma urc pe pereti 

JulyMorning spune:
Neatza, fetelor!
Eu am cam lipsit la apel, am avut ceva aventuri. Am stat acasa din cauza racelii iar vineri seara am crezut ca innebunesc, m-au apucat niste sangerari. Am sunat la doctor si mi-a zis ca daca devine abundenta, sa ma duc la spital la urgenta. N-au devenit abundente, dar la un moment dat am eliminat ceva si in paranoia mea, am fost convinsa ca am pierdut sarcina. De suparare nici nu m-am dus la spital, m-am bagat in pat si m-am culcat. Dimineatza mi se oprise sangerarea si m-am dus si eu la spital, de ganduri la niste complicatii. Cand am ajuns la eco la spital, minune mare: sarcina bine-mercic la locul ei, cu activitate cardiaca. Holbam niste ochi la doctorita de la eco si o tot intrebam daca vorbeste serios, de radea de mine de se prapadea.
Ieri am fost la doc de fam si am luat listoiul de analize, cre'ca o sa-mi ia astia o caruta de sange. trebe sa le am gata cam in 2 sapt cand ma duc la control iar.
Ia sa ma treceti si pe mine pe lista: UM. 27.11.2007 si DPN dupa ultimul ecograf: 07.09.2008.
V-am pupat, sa fiti cuminti!
_
Our future determines our past
monica_dicut spune:
Neazta si de la mine. Ma bucur ca a inceput sa mai fie ceva activitate pe aici. Ca eu ramasesem pe la aspirante ![]()
Eu inca greturi si alte alea ioc. DA nu'i timpu' pierdut ![]()
Am fost si eu joi la dr ca aveam niste secretii bejulii. Am facut bhcg si e valoare 2505 sau ceva in genul. Oricum se incadreaza perfect in cele 5 sapt. Ieri am fost din nou la dr, s-a uitat la ecograf, s-a vazut sacul gestational si cam atat.
S-a uitat dr vreo 5 minute la bebe si nu mi-a zis nimik. DEcat sa vin si sapt viitoare sa vedem cum evolueaza. Sincer m-a si speriat.
Nu mi-a dat nimik sa iau, nici acid folic, nimik, a zis ca mai incolo. (Eu iau oricum). Problema e ca nu se mia gaseste. Abia am gasit dar cel de 1 mg in loc de 5 mg. Ce sa fac? SA iau 5 de 1 mg???
Cam atat despre mine. Va pup.
POZNICI CU NOI
5+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik
JulyMorning spune:
Monica, eu din cate am mai citit necesarul de acid folic este de 1 mg/zi, deci l-ai gasit pe cel care trebuia. Eu n-am gasit, asa ca iau elevit, care contine si acid folic si vitamina E ce mi-a recomandat medicul si inca niste vitamine hidrosolubile.
_
Our future determines our past
cristineescu spune:
Buna tuturor :)
o sa va spun si povestea mea in cateva randuri:
CM: 7.12.2007 si de cand am facut testul si iesit pozitiv iau Elevit, un complex de vitamine care are si acid folic.
De la ginecolog am primit o lista de analize pentru depistare de Zoonoze (toxoplasmoza, riketsii, listeria, brucella, Citomegalovirus si Rubeola.
Aceste analize ar fi fost bine sa fie facute inainte de conceptie dar eu acum am aflat. Abia astept sa iau rezultatele.
Setul 2 de analize este de la medicul de familie, o lista intreaga.
Nici eu nu am greturi ci doar duresi de burtica si tensiune in sani, aaa, si evident, soooomn :)
Desi sunt o cafengioaica de 2 zile nu imi mai vien sa beau. O sa inlocuiesc in schimb cafeaua cu ceaul verde, care este si energizant.
Va pup, o zi minunata!
5+
maria2004 spune:
Buna fetelor,
va scriu cu mare emotie si va intreb daca pot sa ma inscriu si eu in clubul vostru? Sunt de aseara posesoarea unui test pozitiv..deci dupa toate calculele sunt in 4 saptamani si 3 zile.
Eu mai am o fetita care a facut in decembrie 3 anisori...asa ca cu ajutorul lui Dumnezeu, daca totul merge bine, o sa aiba o surioara sau un fratior in septembrie.
Datele mele sunt: DN 03.04.1976, UM 14.12.2007, Dpn 20.09.2008
v-am pupat pe toate si sa aveti grija de voi
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Din pacate, chiar in ziua 30 mi-a venit ciclul, cu niste dureri mari de tot.
Asta e...bebe nu a vrut sa vina acum.
Va tin pumnii, sa aveti sarcini usoare ....si cine stie poate inca mai prind odiseea de octombrie.
Pupicei,
Ramo