Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ClaudiaH spune:
Buna dimineata!
Fetele si eu ma confrunt cu ceva greturi dar le combat in felul urmator: dimineata inainte de a ma scula din pat, rontai un biscuit sarat. Apoi pe parcursul zilei beau multa apa (in care storc ceva lamaie si portocala) si incerc sa mananc la fiecare 2-3 ore cate ceva: un fruct, un iaurt mic, o nuca, un morcov, o rosie. Si merge. Reusesc sa mananc cat de cat normal desi apetitul e mai firav. Primele zile cand au inceput greturile, dadeam la boboci inainte sa termin de pregatit micul dejun si nu ma puteam aseza la masa ca mi se si intorcea stomacul. Apoi am citit intr-o carte sfaturile pe care vi le-am impartasit si voua mai sus si acum e relativ ok. Sper sa mearga si la voi. Va pup si va urez sarcini usoare!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
7+
Boo spune:
Eu nu simt absolut nimic .. nici greata, nici foame, nici sani mariti, nici urinare frecventa. Nimic ! In afara de somn. Asta ce-i drept ca e cam nasol. Bine, nu-mi cade capul pe birou, dar pe la 9 -10 seara dorm de mult.
Nici nu stiu ce sa zic, daca mi-as dori sa simt mai multe ca sa stiu ca se intampla ceva acolo in mine, sau e mai bine asa ? ![]()

_giulianna_ spune:

N-am mai scris de mult...de fapt...n-am ce sa scriu.
Ma simt bine, stari de greata nu prea am mai avut, adica am avut dar au trecut repede, fara
In rest...e ok.
Aaaaa m-am programat pentru ecografie, miercuri dimineata la Elias la dr. Rotaru. Un prieten de familie este medic chirurg acolo si ni l-a recomandat. Sper sa fie ok, abia astept sa merg la eco.Va dau de veste miercuri la pranz.
Voi ce mai faceti? Sunteti bine?
Clau am citit ca si la tine au inceput greturile? Daca da....
sa treaca mai repede.
6+
Mamica de septembrie 2008
Juliuta spune:
Ce mai faceti? Eu in weekend nu am avut net asa ca nu am putut scrie.Despre mine nimic nou, in afara de tensiune in sani nu ma pot lauda cu nimic. Am fost astazi si am luat rezultatul de la analizele imunologice pe care le-am facut inainte sa stiu ca sint insarcinata ( pt ca am pierdut o sarcina acum 2 luni) si e totul in regula acum. Se pare insa ca am avut o infectie cu citomegalovirus si de aceea am pierdut sarcina.Sa speram ca de data asta nu se va intimpla nimic rau.. ma protejez cat pot de mult desi e cam greu cu un bebe mic, si ma straduiesc sa mananc cat de sanatos (legume, fructe).
Va doresc o saptamina cat mai buna si desi nu imi vine sa cred ca spun asa ceva astept si eu cu drag simptomele..
claudinna spune:
buna fetelor!
da, m-au apucat greturile de sambata, azi vad ca au tinut mai putin.
de trecut nu trec decat cand vor ele, insa beau compot de caise...apa, rontai ceva...asta daca imi place ce am prin casa...ca nu prea mai stiu ce sa mananc...
voi ce mai faceti?
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
ramonzca79 spune:
salutare fetelor....parese ca "aici " ma incadrez si eu...la sept-oct 2008....
eu inca nu prezint cine stie ce simptome....decat durere de spate...nu greturi, nu varsaturi, nu sani tensionati....hm!!!imi faceam griji dar....sunt convinsa ca va fi bine....
am pierdut o sarcina in septembrie...aveam 10 sapt si se oprise din evolutie de la 6....insa am prezentat simptome din ziua in care am implinit 5 sapt.....iar testele s-au pozitivat cu 4 zile inainte de cm...acum s-au pozitivat cu 3 zile dupa CM.....adica in ziua 28 cand asteptam...am facut un test si a fost negativ....chiar a fost o surpriza.....a fost primul cm dupa chiuretaj....
am fost la dr vineri si mi-a spus ca nus e vede mare lucru...sa revin peste 2 sapt....a vazut doar peretele uterin ingrosat si la dimensiuni pe care le capata doar daca e sarcina...so.....mi-a dat duphaston si acum astept sa merg pe 23 ianuarie....sper sa fie ok...
...vine minunea!!!
oanasm spune:
ramoncza felicitari ptr bb!! sarcina usoara, la termen cu bb sanatos iti doresc!! ce ma bucur pt tine!!!!!!
Oana
7+ 
o noua viata
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Adica ce vrei sa zici CrisaS cu "of!balanta"?
Afla ca eu mai am un "Balantel" de 4 ani si 3 luni si e un copilas echilibrat, foarte vesel si...a fost usor de crescut de cind era mic.
Nu cred ca e o zodie de copilasi mai dificili.
Hai, presteaza, presteaza!
P.S. Uite, apropo de pitici pe creier, eu nu cred ca m-as intelege cu un copilas Scorpion.Mi se pare o zodie...mama-mama!
Theiuta
Ei , nimic rau oricum Doar ca am si eu un pitic de-ala care ar fi vrut copilu leu sau varsator.Astea sint zodiile agreate de mine.Dar , glumesc iti dai seama...acuma fie ce-o fi....poa` sa fie si gemeni(dublu inteles)
Pup burticile!!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu
MMimi spune:
Hehe -- si eu tot cu pete... Eu as fi vrut gemeni, leu sau taur. Se pare ca o sa am...fecioara!
As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru. Am avut um pe 15 decembrie; dpn este, se pare, 19 septembrie.
A -- eu am inca o pata, visez la gemeni (adica doi, nu zodia, de data asta). Sint nerabdatoare sa vad daca o sa se intimple! Am primul control de azi intr-o saptamina, dar nu cred ca o sa-mi faca eco atunci.