PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Consi spune:
Sarillico bine ai revenit pe baricade. Ce frumos e Razvanel si ce mare a crescut. Un adevarat domnisor. Si tu arati foarte bine.
Lucians ce simpatica e Daria. Si cum o striga pe mamaia. M-a facut sa rad pitica.
Madacristina nu te ingrijora. Si puiul meu a vut accese de furie. De fapt are si acum, dar parca nu e asa violent. De regula la astfel de crize ii dau ignore. Cand se enerveaza Luca isi da cu capul de podea.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
map spune:
Gina si Robert se trezeste noaptea de noapte si plange ca se vede sg in patut. Nu vrea sa pape. Cand il luam la noi tace si doarme chitic. Sotul meu se duce si-l aduce si cum il pune jos la noi pe pat adoarme instant, asa ca sg foame sau durere nu pot fi. Se mai trezeste si apoi dar intinde mana si vede ca da de parul meu asa ca se calmaza De ceva vreme, de fapt de cand a avut viroza se trezeste si cere apa. Il vezi in fund si arata la cana de apa.
Mutul nostru a inceput sa mai glasuiasca pe germana. Cand face prostii si este sotul meu acasa tot striga la el "nein, nein, nein, nein" dar in joaca si rade. Si el a invatat si striga si el acelasi lucru in gura mare. "Nu" spune dand din cap a negatie nu vrea sa spune in cuvinte Dar chestii simple ca "apa" nu vrea sa repete dupa mine, incepe sa rada, imi arata apa dar sa zica nici pomeneala.
Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
Gina,e bine de stiut ca nu doar ai nostri se trezesc noaptea maraind.E specific varstei.Insanatosire grabnica!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Monica, si noi am avut o perioada luuuunga de pe la 6 luni si pana acum vreo luna cand il luam cu noi in pat, ca altfel nu vroaia sa doarma singur. Se invatase asa, ca am tot plecat cu el sau a fost bolnav si dormea cu noi. Acum vad ca doarme singur in pat, dar se trezeste sa pape lapticul si se culca la loc. Nici nu stii ce fericita sunt ca doarme singur in patutul lui.
Asa e, Iulia, e specific varstei, ce sa facem? Mersi pentru incurajari.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gabi1 spune:
Lucians nu ai inteles gresit Rares are varsat de vant dar acolo era vorba de Rebeca a lui babee care avea febra si altceva nimic si eu i-am explicat ca asa am patit si eu cu Rares asta vara cand a avut rubeola
gina_butnaru spune:
Va las, plec sa-mi iau piticul de la cresa.
Ne vedem maine.
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
map spune:
Gina ehehe daca-ai stii cat astept si eu ziua sa doarma singur. La noi l-a apucat spre un an sa vrea la noi ca pana atunci a facut nani sg in patut. sambata sper sa tragem o fuga l magazinul de mobila si daca-i gasim un pat suspendat sa ne placa comadam unul ca cel de la Ikea nu prea mi se pare grozav.
Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
emiliapop spune:
Map cum pat suspendat, pai nu sare din el?
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
Muuh spune:
Babee bine ca ati trecut noaptea cu bine. Sper sa o tineti tot asa de acum incolo.
Sarilla pup si eu tare si pe Razvan tocmai ma uitam pe pozele de asta vara si am dat peste voi.
madacristina si alexei face crize de furie dar eu incerc in general sa ii distrag atentia sau sa il ajut sa faca ce il frustreaza.
Consi va pupam si pe voi tare de tot.
Din cate stiu eu Anasia este lipoveanca si presupun ca a serbat Craciunul si pe rit vechi cu ai ei la Tulcea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)