PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pe Phillip nu l-am dus astazi la gradinita si m-a tot intrebat de ce nu l-am dus, e inchis?
Rebecca a venit acum cu ghetele in mana ca s-o incalt si-mi facea semn sa plecam pa pa.Daca e totul bine o scot maine la pranz.
Vine prietena mea din Romania maine si i-am spus sa-mi ia Novocalmin sa am.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

of, of, cumplit mai babbe prin ce ati trecut. Bine ca ati scapat de febra si Rebeca e bine. Ce sa-ti mai doresc, decat sa vina mos Ene pe la gene, sa te odihnesti daca mai poti. Ai grija de tine si de iubitii tai.

Philip al meu la 6 luni a facut roseola dupa 3 zile de febra 40,41. Nu vroia sa bea nimic, nici tzitzi si am stat o noapte cu el in spital sa-l hidrateze...bine ca nu s-a ajuns acolo, ca-i cumplit sa vezi cum incearca sa-i puna perfuzie, pe bajbaite ca nu-i gaseau venele de gras ce era.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Map, oanalex cum mai sunteti?

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Hai ca in sfarsit am putin timp pentru a scrie..ca de citit mai rar si de scris deloc..
In primul rand, vreau sa va salut pe toate....ca nu am mai scris de ceva timp..
Noi suntem bine, Razvan creste..ca toti bebeii, de altfel...insa o data cu asta normal ca a inceput sa faca si nebunii..nu foarte mari, dar mai are timp...Ne intelegem altfel acum, si asta ma bucura, a inceput sa comunice si el si asta se vede si in cum comunicam noi.
Avem niste probleme noaptea ca se trezeste si plange sau geme...oricum ar fi ma striga, si tre' sa dau fuga la el...nu se trezeste propriu-zis..doar ca trebuie sa il mangai putin, uneori sa il iau in brate cateva secunde, apoi il pun in patut la loc si doarme...nu inteleg de ce face asta..nu cred ca de la dinti, ca are gura plina si au aparut fara probleme majore cam toti... M-am gandit ca viseaza urat..pentru ca pare speriat uneori..in fine...
In rest e bine, in ultima vreme cam mancacios asa ca trebuie sa ii mai revizuiesc programul de masa..sa nu ia proportii...
Daca doriti sa revedeti.....o puteti face aici:
http://www.dropshots.com/SARILLA
Va pup si sper sa pot scrie mai des, si mai ales sper sa pot citi mai des.
A propos! Babee imi pare rau ca ati avut probleme, sper sa fie bine cat de repede, ca numai asta nu-ti trebuia acum..sau vreodata..dar acum nici atat...Consi te pup!Muuh, aussi! Nu mai pot intra pe mess..ca nush ce naiba nu imi mai recunoaste parola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Babee, ce ma bucur ca Rebeca e mai bine, dar stiu ca ati tras o sperietura! Va pup!

Sarilla, pupici lui Razvan "copilul atomic"!

Pupici la toate piersicutele si mamicile!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

La multi ani,un an nou cu mult belsug tuturor si numai momente frumoase alaturi de cei dragi!.

Doniro,felicitari pentru fecioras,sa ai grija sa te refaci cat mai repede,caci te-asteapta si Dariuca acasa.De fapt,v-asteapta p-amandoi .Mihai-Victor,sa fii sanatos si voios!

Crissa,Anasia e la Tulcea.De luni apare pe baricade,nu te-ngrijora...sunt bine cu totii.

Babee,insanatosire grabnica cocutzei tale mumoase!

gaby1,io-ntelesesem ca rares are varsat de vant nu rubeola.dar pt ei ,micutii, tot boala, suferinta inseamna...off.

pupam toti bonaviorii si le dorim multa sanatate

Mergi la inceput

lucians, multumim pentru urarile de an nou. Si tu sa ai un an nou cu multe impliniri, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupic la mamicute si piersicute. Tare harnicute ami sunteti, ati scris o gramada.

Am aparut ceva mai tarziu azi ca l-am dus pe Robert pana la medic. Apoi am venit acasa si m-au ocupat de papa inceputa de dimineata. Acum ma gandesc sa fac o salata orientala pentru diseara sa mai schimbam si noi meniul.

Robert are de ceva timp niste brobonite sub barba de care tot am zis ca ar fi de la salivatia prea abundenta din timpul aparitiei dintisor. Nu le-am bagat in seama si tot am asteptat sa treaca dar din pacate au inceput sa se mai inmulteasca si s-au intins si mai spus spre nasuc. Are si cate una pe fiecare palmuta. In rest nu are deloc. Nu sunt urate, sunt numai asa niste basicute mici, mici care par a avea lichid. Dr nu-si da seama ce sunt asa ca vom merge la dermatolog sa vedem ce spune si el. Dr presupune ca ar fi ceva in genul negilor dar se s-a pronuntat si prefera sa ia dermatologul proba sa faca analiza de laborator.

Gabriaela, Oana sanatate multa piticilor. Ne bucuram tare ca Rebeca este deja mai bine, daca vrea la plimbare este semn foarte bun

Consi, Nicoleta saru'mana de intrebare, eu sunt mai bine. Un pic durere in gat mai mult noaptea, mai curge un pic nasul dar oricum o forma mult mai usoara decat vizoza dinainte de Craciun. Ma rog la Dumnezeu sa nu faca Robert ca la mine este ca si trecuta, sper ca cea fost mai greu a trecut deja.

Fug sa pun cartofei la fiert.

Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sarilla,chiar am vrut sa te rog sa mai scrii,ca am vazut ca ai felicitat-o pe doniro.Si alex la fel ca Razvan,se mai trezeste uneori noapte de parca l-ar durea ceva,dar ii trece repede,numai ca tre sa-l iau langa mine si adoarme in cateva clipe la loc.Si eu cred ca tot de la dinti.Cu afacerea e bine?Asa as zice,ca daca nu prea mai ai timp...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Monica, sper sa nu fie nimic cu bubitele lui Robert. Si lui Razvan ii mai ies, dar de la saliva. Sanatate multa! Ma bucur ca esti mai bine! Si eu sunt cu gatul de vreo 2 saptamani, tusesc intr-una, o tuse uscata si cateodata ma si inec. Am luat siropuri, dar nu-mi trece deloc.

Pupici multi,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Iulia, scuze ca ma bag peste discutia voastra. Sa stii ca si Razvan se trezea noaptea inainte si chiar si acum mai are nopti in care se trezeste si plange. Poate de la dinti sau poate vizeaza urat, nu stiu. Dar ii dau sa bea laptic si se culca pe urma linistit.

Pupici lui Alex.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput