Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Multumesc Roxana si Sanda.
Legat de pupatul copilului dupa botez si eu stiu ca nu se pupa pt ca se ia mirul, dar nu as putea sa incadrez asta in categ superstitie sau asa trebuie.

Bafta la botez Roxanei si Ramonei, sa dea DD sa iasa cum va doriti!

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!
La mine pediatra a venit saptamanal in prima luna ca asa am vrut eu. De acum inainte o sa o chem lunar pana face asta mic un an. Nu stiu de ce dar imi ofera mie o stare de siguranta vizitele ei.
Intreba cineva despre ceaiul Baby Drink. Ei i-am dat din a doua saptamana cand am vazut ca nu am lapte deloc si a trebuit sa trec pe lapte praf. Daca l-as fi alaptat, nu i-as fi dat nici un ceai. Debridatul il dau tot din a doua saptamana. Noua ne merge f bine cu debridatul. In plus, desi este hranit doar cu lapte praf, noi nu am avut niciodata probleme cu constipatia. Matei face o data pe zi, fara ajutor si cam la aceeasi ora (intre 9 si 11 dimineata).
Fetelor, sa stiti ca de cand ragaie la fiecare masa au scazut semnificativ problemele cu burtica. Mai face cate o criza mica o data la 2 zile (maxim 15 minute de tipete si dureri). Ma chinui f mult cateodata sa-l fac sa ragaie. Stau si 45 de minute noaptea, dar nu renunt. Doarme si mai bine. Eu chiar cred ca problemele pe care le avea cu burtica se datorau faptului ca nu-l puneam tot timpul sa ragaie.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare
ce mai fac mamicile si bebelusii?

v-am tot citit dar nu mi-am facut timp sa scriu. sunt cam cheauna...ca eu reusesc sa dorm noaptea 2-3 ore...si ziua nu pot dormi...asta e...sper si eu sa ne reglam cat mai repede programul si sa dormim mai mult noaptea,sa avem mai putine mese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laura, trebuie sa-l vada un doctor sa nu fie si alte probleme. Cu nasucul cum sta, este desfundat, respira bine? Inghite bine, nu are ceva la gatulet, debitul tau la laptic cum ti se pare?
Incearca sa faci mici pauze (20-30sec) timp in care il mai ridici poate scoate gazele, debridat 2 ml sa nu aiba ceva la burtica, pus intr-o pozitie inclinata. Multa sanatate!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Adina imi pare bine ca va merge mai bine .
Din pacate kk lui Andrei este diareic ( o spuma lichida galben verzuie si mirositoare) in niciun caz nu-i kk de bebelus alaptat si sanatos. Ca le stiu pe alea le-a avut si el pana acum 4 zile.
Astept " productia" de azi sa o vad si apoi sa sun dr din nou.Eu m-am reparat, il astept si pe el.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Roxxy tu meriti multi pupici, si la noi s-au redus problemele cu burtica de cand o tin sa ragaie. Cateodata pur si simplu nu ne iese. oricat de mult as tine-o eu la pozitie de ragait.
Laura a mea se mai ineaca fiindca trage ca haplea si inghite o gramada de aer care ii vine inapoi in timp ce suge. Incarca sa-i scoti aerul.
Eni, imi pare rau pentru somnicul tau, uff, nu stiu ce sa-ti zic. Asa a fost si la noi in prima luna, ar fi trebuit sa se mai regleze cu somnul pana acum. Incearca sa dormi ziua, chiar si o jumatate de ora e pretioasa.
Fetelor, puiuta mea doarme de la 8, am facut curat la bucatarie, am smotruit in baie, si acum ma intreb: Oare nu i-o fi foame? Dar nu o trezesc ca asa e ea la extreme, ieri nu a dormit ziua deloc.
Asa! De azi dimineata nu mai pot sa-mi accesez mailul sau messengerul pe yahoo. Ieri am intrat si mi-a cerut reconfirmare de parola,dar eu vroiam sa trimit un mail de pe contul sotului, asa ca nu i-am batut parola. Sa-mi fi taiat accesul din cauza asta? Ma apuca o mie de nervi ca am toate contactele acolo, si cum le mai recuperez eu??!

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

RGE si mihuta mersi de raspunsul de ieri in leg cu cantit de lapte pt bb!

fetelor care fol BIBERON AVENT...le dati tetine asa cum zic ei: la 0m+ cu o gaura si la 1m+ cu 2 gauri???

ca eu lui bb (are 2 luni) ii dau tot cu o gaura adica 0+ .

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna dimineata!

Fetelor, puiuta mea doarme de la 8, am facut curat la bucatarie, am smotruit in baie, si acum ma intreb: Oare nu i-o fi foame? Dar nu o trezesc ca asa e ea la extreme, ieri nu a dormit ziua deloc.
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

de 2 zile asa face si al meu cu dormitul ziua..nu o trezi ca o sa pape ea mai mult daca ii va fi mai foame dupa atatea ore de dormit!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

roxana - da, fasa e panglica aia...
dany - eu ii dau cu tetina nr 1, care are o gaura!
azi avem o zi proasta, o doare burtica rau, nu a vrut sa manance decat foarte putin...offfff.
n-am chef de nimik.
pupici si nu mai scriu, ca nu vreau sa va stric buna dispozitie!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAURA si eu am patit asa cand era mai mic dar dupa ce vomita eu faceam greseala sa-l pun iar la san ...si ultima oara dupa ce a vomitat l-am spalt bine, l-am schimbat si l-am bagat la nani cu geamul deschis..a dormit saracul de a rupt vreo 7 ore ...asta s-a intamplat acum cateva saptamani bune de atunci nu am mai avut probleme....al meu are tendinta sa se innece si eu ma speriam ca o sa vomite dar el saracul se inneaca cu saliva ca e multa si face balute daca nu au dintisori..eu zic s-l lasi putin linistit si sa-i mai dai sa pape cand vrea el..nu-l forta ..o sa iti ceara el cand are nevoie;.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput