Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Neata si de la noi!
Asa cum v-am spus copilul meu nu doarme ziua si suntem impreuna la calculator.
Noi raportam o noapte relativ linistita cu culcare la 11, trezire la 2 si la 5, apoi pana la 8 mai mult ne mataim decat dormim, ora la care ne trezim definitiv de parca ar treb sa ne ducem la sevici . Ai vostrii bebei de o 1 luna au scos vreo masa de noaptea?

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Roxi mersi de sfaturi.
Noi facem botezul acasa,ca Bea e micuta,are doar 4 kg,la 2 luni,unii se nasc cu atata.Si bisericuta de care apartinem e din lemn,si oricum e frig in orice biserica pe vremea asta.Si ea tremura foarte tare cand o scot din vanita,chiar daca e foarte cald in camera.
Noi avem 2 perechi de nasi,tot cei de la nunta.Ca n-am vrut sa chemama doar o pereche sa nu se supere ceilalti.Si a cumparat fiecare tot ce trebuie,deci vom avea 2 lumanari,2 panglici...nu se prea inteleg intre ei si am hotarat ca fiecare cumpara ce vrea,in functie de posibilitati.Si o vor tine in brate amandoua nasele.Sper ca se poate.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMO nu ai pt ce.
CAMI ...am luat tot ce trebuie din Mall de la Z si inca un magazin care era acolo.mersi mult pt raspuns si pt listuta ...are ceva daca duc eu baiatul la biserica?..si inca ceva am auzit ca nu trebuie pupat copilul dupa botez ca i se ia mirul e superstitie sau asa trebuie?..ca m-am saturat de superstitiile babelor la nunta..mi-au stricat tot cheful imi venea sa le paruiesc

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

..am uitat sa va intreb are ceva daca nasa e gravida si trebuie sa nasca??

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

LUMI nu stiu ce sa-ti zic al meu copil are mese la 11, la 3 si la 7....ora 11 fiind ora lui de culcare ca atunci ne bagam si noi in pat ca altfel nu intra in dormitor la nani daca ne stie pe noi in sufragerie

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu l-ambotezat pe raul la 3 saptamani avea sub 4 kg si l-am bagat in apa la botez, era rece in biserica dar nu a patit nimic.Referitor la pupat ...habar nu am ..mie mi s-a spus doar sa nu ii fac baie in ziua aia.Raul a dormit atunci toata slujba.
Nu cred ca are nimic daca nasa e gravida, bine ca nu e lauza

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

sper sa nu ma bucur prea devreme, insa cred ca e mai bine!

Floris doarme in fiecare zi/noapte altfel. Noaptea trecuta a fost super, s-a culcat pe la 20.00, trezit si alaptat la 22 pana pe la 22.30, dupa care a dormit pana la 5.15 dimineata.A marait el ceva pa la 3 noaptea, in somn, tragea parturi si-l deranjanasucul (era inca infundat), si i-am dat cu spray in nas in timpul somnului, a respirat imediat mai bine, si suzeta, dupa care a dormit fara maraieli panala 5.15. Alaptat in 20 minute, numai un san ca era asa de plin,cred ca s-a saturat cu unul, si la 8.15 iarasi alaptat, al doilea san supraplin, dupa care a adormit din nou si acum, la 10 inca doarme Eu unanu mai pricep nimica din copilul asta...

Oricum, nu m-a mai durut asa tare, sa vedem cum va fi azi in timpul zilei, tocmai m-am dat din nou cu laser.

Intrebai parcatu, Vasari, daca nu mi-au fost oferite solutii. Fiecarecaz e altfel, si am incercat diferite solutii, acum laserul, ca ultima cumva, ca mai mult nu prea ai ce sa faci. Biberonul cu lapte praf esteultima solutie, pe care n-o doresc, vreau sa alaptez exclusiv 6 luni, si atunci este ideal sa nu dai nimic altceva acest timp, pe cat posibil.

Flory, tu ce faci cu sanii? Ca aveai problema cu ciupercuta aia...

Lala, imipare tare rau. Ai grija cu lapticul. Dar n-am inteles cum ai vrea sa fie kk lui Andrei?

Am vesti de la Jasmin: "...Lucas Daniel s/a nascut pe 28 noiembrie, a avut 3345 g, 51 cm, si s/a nascut normal. Chiar s/a nascut repede, in 10-15 minute, dar contractiile au fost tare nasoale..." ... "...Din pacate eu nu am mai putut veni la birou ca sa va citesc si sa va scriu. Dar v/am dus dorul, sa stii. Poti sa le spui si la fete..."
I-am scris unde ne gaseste, cand poate.

Jasmin, te asteptam cu mult drag!!!

Lumi, bine ai venit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

e adevarat ca de la metoclopramid a crescut cantitatea, dar Raul a inceput sa vomite dupa fiecare masa,lucru care inainte nu se intampla si nu am dus tratamentul pana la capat, iar acum cateva zile m-am enervat rau pe ceva si laptele a inceput sa fie slab , cum era colostru l-a inceput si a inceput sa scada semnificativ.
Am ajuns sa ma resemnez, stiu ca ii face bine, dar am 3 luni imediat de cand ma chinui si nu mai potttt .Raul nu are forta sa traga ca un bebelus care a papat mereu la san, papa ce vine atunci repede la inceput si dupa tot pompa e pusa in functiune.iar de 3 zile scot 40ml odata... daca fac colecta strang de o masa , dar fiind asa slab il bea in loc de ceai ca nu se satura

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Lumi_b, Cezar al meu doarme c-am asa: la 5 -6 dimineata trezirea papam, dormim pana la 9 - 9,30, urmeaza papa iarasi dar dela 10 la 11 este momentul atentiei si a povestitor. Adoarme pe la 11 - 11,30 si se trezeste la 14 chiar la masa. Doarme apoi pana la 18 cand din nou avem o ora pauza pentru poveste. De la 18 doarme la 23 - 23,30, si iarasi papam dar adormim repede inapoi si ne trezim pe la 5 -6 dar atunci e alta zi si o luam de la capat :)

Asta intr-o zi fara dureri de burtica ca daca avem stricam programul si domim mai mult ca suntem obositi dupa asa chin. Si papam si mai mult in zilele acelea. Eu am tras concluzia ca e grea viata de bebelus. Dar eu cred ca de aceea suntem noi mamici sa le usuram lor un pic aceasta viata cu multa iubire :))

bogdan sanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

ajutati-ma si pe mine ca intru in panica, bebe vomita, in adevaratul sens al cuvantului. papa la san dimineata pe la 5 si la un moment dat scoate tzatza din gura si improasca tot de voma, inclusv pe mine. l-am linistit am zis ca s-a incat a mai papat si iarasi a vomitat. acum la 10 cand papa iarasi a facut asa si a scos tot in jet de a udat tot inclusiv pe mine. nu am mai avut curaj sa-i dau sa suga... i-am dat niste ceai, pentru prima data, nu i-a placut dar a luat cam 10 ml cu lingurita si cu biberonul. acum l-am bagat la somn, i-am deschis geamul si l-am infofolit, l-am pus in patut si a adormit, sa vedem pentru cat timp...

nu dau de doctorita ca are tel inchis, puteti sa-mi dati un sfat?

i-am dat bonisan pentru prima oara aseara si de dimineata, sa-l fi iritat ala? pe cutie zicea ca sugari 1-6 luni, 10-20 picaturi, eu i-am dat vreo 10-15 cate au cazut acolo... aia sa fie problema? sa-l fi iritat la stomac bonisanul ala?

Mergi la inceput