Condica Salajencelor (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va salut in fuga, acuma am ajuns in sfirsit acasa, dupa o alta zi de munca, si sint rupta de oboseala.
Multumesc lui Dumnezeu ca sint bine acuma, dupa aproape o saptamina de chin, nopti dormite pe jumatate si zile de munca intregi.
Am mai avut asa, ameteli si stari de agitatie, duminica dupa amiaza si marti, dar pe urma au disparut...ce-o putea fi habar nu am.

Olim, sanatate multa micutului Alex!!

Bia, si cum sta treaba cu cercetarea cazului mortii Dianei? Pina la urma, sint sanse sa se traga linie si sa se ajunga la o concluzie?

Mihaela, Polirom are intr-adevar niste oferte de pret bune si carti intrresante (tin minte, pe cind eram in Ro, imi scoteam la serviciu periodic lista lor cu cartile la un pret de un euro).

Eu nu de mult m-am apucat sa imi comand de pe net, dar carti folosite (ca noi sint foarte foarte scumpe, ceva de genul de la 20-40 de dolari in sus o carte), tot ciclul "JALNA", de Mazo de la Roche. Sint vreo 12 volume, tin minte ca am mai citit astea pe cind eram parca in scoala generala, sau in liceu...? Si pe cind sa ajung la ultimul volum, le casasera, ca erau foarte vechi si distruse, nu se mai puteau folosi cartile...
Asa ca deja am aici sosite primele 3 parti, am citit de vreo luna din primul volum, primele 15 pagini

Babele mi-s bine, numai un pic lovite in teasta, dar in rest...nu se plinge nimeni.Am una noua, care are niste sini....am crezut ca nu vad bine cind i-am facut baie...siliconati, frumosi si rotunzi, cred ca nimeni prin cartier acolo nu are asa niste frumuseti, inclusiv eu.Am aflat dupa vreo saptamina de uimire ca de fapt baba avusese in urma cu vreo 20 de ani (adica pe la 60) facuta mastectomie, asa ca de aia i-au refacut plastic sinii, pentru ca, saraca de ea, nu a avut incotro...

Mai bine ma opresc cu povestile ca simt ca daca scap, o sa va spun si partile mai "sensibile" si nu o sa "miroasa" frumos

Ma duc sa ma bag in pat, va pup pe toate inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Numa ceva sa va mai zic, am intrat iara.
O veste trista de pe-aici, care pe mine m-a impresionat destul de tare.
E de luna trecuta, dar inca ma mai gindesc la asta...Vedeti aici, toata "povestea"
http://ourgabriela.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Ofof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Poftiti la cafelutza ....

Paula s-a trezit ieri noapte cu dureri mari de dinti , dupa ce si miercuri peste zi s-a plans ca o dor dintii . Asa ca am dat o fuga ieri pana la stoma si cu chiu cu vai , tinand-o fortat a reusit sa-i faca o gaurica in dinte ca sa se poata curata ca era plin de puroi la radacina , culmea e ca nu era in gingie stransa punga cu puroi ci undeva in dinte ca atunci cand a gaurit dintele cu albinutza a iesit un miros groaznic . Dar azi-noapte a fost ok si nu a mai plans ca o doare " dintu " .

Andreea vrea sa mearga din nou la dans de societate , are program azi de la ora 17 si maine de la ora 13 . Cu scoala merge bine acum si cu cititul si cu matematica .

Eu la servici nici sa mananc nu prea apuc atat de mult avem de lucru . S-au schimbat multe legat de legislatie , trag un semnal celor care au firme sa treaca pe la noi sa-si faca modificarile cuvenite .

Olim sanatate multa la BB !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

SALUTARI la toate fetele!

BIA-mersi de ponturile cu carti...am dat si eu iama in Kauffland
MIHAELA-m-am delectat cu poze de-ale tale si cu perlele in suedeza :))
ADRIANA-deci, nu te plictisesti la servici :)
CAMI-bine k te simti mai bine..Nu cumva vine bb?:))
OLIM-pupici l amicul alex, sa se face rpd bine
OTI-pai il lasi pe socru' sa-si bage nasul la bucataria ta ??? :))

No suntem bine,mai inainte au plecat musafirii( frate-meu, cumnata si bb de 2 luni jumate din burtica :))
Am fost in concediu saptamina asta, ca sa pot sta cu ei mai mult...
Luca nu a fost de vreo luna la cresa, l-am tot tinut cu mine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!
Cami, chiar aseara am citit despre tragedia familiei de romani, cumplit...nici nu pot sa ma gandesc ca exista asemenea oameni...saracutii copilasi, oare ei cum vor creste cu imaginile acelea intiparite in minte? Offff,offff!

Adriana, spor la treaba! Curajoasa Paula saracutza, bine ca a reusit dentistul sa-i gaseasca "buba". Spor si Andreei la dans si felicitari pentru scoala!

Ioana, ma bucur ca te-ai delectat! O sa incerc sa continui cat de cat si cu pozele si cu perlele...
Ce fain ca ai avut companie! Sa-ti traiasca vitorul nepotel/nepotica, va avea Luka cu cine sa se joace. baietelul istetz!

Bia, iar ai disparut? Hai si mai spune-ne despre Matei. Cum mai merge Tudor cu scoala?

Olim, sanatate micutzului! Azi cum sunteti?

Otilia, sa stii ca la mine miroase bestial! A fasole cu afumatura! Haha, am gasit ieri pe un raft cu produse turcesti(ca suedezii au fasole numai gata fiarta, in conserve) ceva fasole alba, cica ii spune fasole elefant , sunt niste boabe uriase! Fasolea e turceasca si ambalata aici, a stat la inmu.iat toata noaptea si acu' fierbe. Am gasit si sunca afumata(ciolan numa' in vise) si gata, am pus de-o mancare romaneasca! . Multzam de idee!

Giulia, tu cum mai esti? Hai la raport!

In rest...Yupiiii ca e weekend, ne pregatim de patinoar si de inot, sa vedem ce-o iesi! Si cam atat...va pup!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare si de la mine!
Olim, multa sanatate puiutului!
Bia, am o carte cu Lady Di "Viata printesei Diana" de Paul nu mai stiu cum, daca n-o ai, ti-o imprumut cu placere!
Cami misto povestiri, mai zi-ne...
Adriana, sanate la puisori!
Oti, niste retete ceva?

Bey, da' noi de o intalneala cand o punem????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Miha, merci frumos de iontrebare!
Sunt bine...
Maine tre sa merg la Cluj sa-mi interpreteze dr analizele da' nu poci ca ....lucrez:((
Acum am aflat si mi-au taiat tot chefu cu lucrul asta:((!

Bey invat cuvinte ardelenesti!
Am invatat piroste=sarmale
si clisa=slaninuta!
Is tare ce sa mai....
Mai stiu si sa injur, da aici n-am voie ca e site de cupii
am fugit la ale mele
va zic we placut si va pupacesc
de puneti de intalneala dati un semn, da?

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Giulia si noi lucram maine , recuperam ziua de 24 decembrie cand am fost liberi !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor. Abia de o juma de ora am ajuns si eu acasa. Am in clasa a VII-a o fetita in carucior cu rotile. Azi am fost la ea acasa deoarece saracuta nu poate frecventa scoala cu ceilalti copii, are aprobare de la minister sa faca scoala acasa. Of, si e asa draguta!Noa, eu voi face maine fasolea, ca nu mai pot de dorul ei. Cami, nu am reusit sa imi dau seama cum a murit tanara aceea. Pe site nu scria (sau eu cu engleza mea de balta nu am gasit ) Oricum e f. tragic, chiar azi povesteau fetele de la Sc. Gen. cum a fost la moramantare la mama unei colege, o doamna invatatoare din Badacin care la numai 55 de ani a murit de cancer, si asta in conditiile in care pana anul trecut in mai nu a avut nimic. S-a depistat si intr-un timp scurt, s-a dus. Va las, merg si eu la treaba.Ioana, si e asa de bine sa se mai bage cineva prin bucataria "mea". Apropo, socrul stie sa gateasca destul de bine, unele mancaruri chiar excelent, ca de cativa ani de cand soacra mea (Dumnezeu sa o ierte) nu a mai vazut, tot el a gatit. Desigur ca nu abuzez, doar cand efectiv nu mai pot de oboseala, sau nu am timp. In rest gatesc eu, il las sa se bucure de liniste, nu il stresez. Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

P.S. Giulia, bravo pentru ca ne inveti "limba". Adriana, si eu tre sa vin pe la tine? PS. Si eu sunt maine la scoala. Si sambata viitoare, ca avem olimpiada.

Mergi la inceput