Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)
Raspunsuri - Pagina 9
gudinde spune:
Naty
,
Acum sincer, nu poti sa mananci numai salata Eisberg (chiar daca e f buna), fructe (si alea nu prea dulci) si cateva legume.
mstela spune:
Naty, apropo de "ļubita"noastra Magda,cand a intrat in salon ieri m-a pufnit rasul.Si le spuneam fetelor sa se pregateasca pt marea lovitura.Si...ti-am zis,surpriza:injectiile ei n-au durut"de data asta.Eu am dedus ca vaicarelile noastre au ajuns la urechile ei [:))].
Insa,nu uita sa ma intrebe:"Doare?Dau mai incet?"
Apropo de lipsa sarii:dc zici ca ai si slabit de la regimul fara sare,chiar ca ma bucur si o iau si eu ca pe o cale binevenita.![]()
Analizele au iesit cam naspa:anemie cica si lipsa de fier.
Off,dupa ce ca ma chinuie Tardyferonul cu constipatia,auzi,tot lipsa de fer..Ce remedii naturale recomandati?
Ma Adriutza,unde zici tu ca costa nasterea 8000 ron,ca m-am zapacit?La Medlife ?Acolo parca merge Clau?
Fetelor,eu tot schimb elasticele pantalonilor de pijama periodic(Naty stie ca sunt experta
)fiindca eu trag xxl-ul pana la sani ca sa nu ne trezim noaptea cu burticuta goala,care creste pe zi ce trece... si oricum sub burta ma deranjeaza parca![]()
Stela
24+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
bubu05 spune:
Naty, da, a plecat...chiar i-am zis ca am un gol in stomac ca pleaca...dar n-am plans...plang doar cand pleaca in tari straine cu avionul, atunci am emotii mai mari. Vlad i-a zis ca pleaca cu locomotiva Thomas si deja ma intreaba cand vine, motiv pt. care repatam zilele saptamanii ![]()
Apropo de salata eisberg, mi-am luat una grasa din Selgros, de doua zile mananc din ea si mai am vreo 4
, e buna rau!
Am spalat vasele, acum sa strang jucariile din sufragerie ca e jale si cred ca mai stau putin cu voi.
Oana
24+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Clau,din auzite am inteles ca trebuie clar sa eviti sarea cand se umfla picioarele si am mai auzit de "prin puscarie"ca fetele dadeau cu Ruscoven-unguent cand aveau probleme cu umflarea picioarelor.
Ia,cerceteaza!
Pupici multi.Nu mai stau la comentarii,chiar dc am apucat sa citesc cam tot fiindca am avut o zi tare grea la spital (cu injectii usturatoare,demoralizari etc) si-mi cad ochii de somn.
Noapte buna
Stela
24+cu
Teodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella
ramo_cata spune:
diana_g- imi pare rau de cele auzite...sper sa fie totul bine...
naty-ai grija cu fasolea ...eu am scos din meniu mazarea,fasolea...am patit si eu intr-o seara la fel...am avut crampe care au urmat cu contractii de am zis ca ajung la spital...am baut mult ceai,am luat un no-spa si mi-am revenit...
mstela-bine ai revenit acasa...sa stai cumintica ca sa fie totul bine...
lyvy-te asteptam numai cu vesti bune
somnorica-bine ai venit pe crengutza
claudina-stai linistita ca o sa fie totul bine...sora mea a avut fibrom,descoperit la inceputul sarcinii si a fost totul ok....a fost supravegheata mai des,a stat internata cei drept mai mult ,mai ales in ultimele 2 luni dar acum are un baietel frumos si sanatos...e lumina ochi;or ei...
acum am reusit si eu sa mai intru ...a stat puiul meu la calculici...am citit tot...
o sa incerc sa fac si eu nani...va urez noapte buna si sa aveti un somnic dulce si linistit...
toate mamicile
ramo26
+
26 sapt
bebicul_meu
mussara2000 spune:
Salutare mamici si bebelusi. Sunt si eu o mamica de martie mai exact in 6 martie , imi pare rau ca nu v-am gasit mai devreme , dar poate ma primiti de acuma in randul vostru.
va pup.
musia
Roxana Claudia spune:
Livi - Naty are dreptate: nu sunt permise diuretice mai cu seama in sarcina avamsata!! Ai girja! Cat despre saltele sa-ti zic eu: cel mai bine este sa optezi pt o saltea ortopedica tip relaxa. Cele din ierburi de mare sau din coco sun horror. Toate mamicile se planga ca fac cocoloase in functie de unde doarme beb si apoi devin f incomode.
Somnorica si Musia - bine ati venit pe crenguta! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Ieri am vorbit cu Simonette. Era tare necajita pt ca tocmai fusese la control si s-a trezit cu un col scurtat de 2,3 cm (dupa toata nebunia cu Sarabatorile cand a tot trebaluit) si a fost tintuita la pat de dr cu indicatii clare a nu mai ridice nici pe Luca nici trebaluiala plus tratament, altfel e posibil sa nasca oricand. Era f speriata mai cu seama ca dr noastra revine la treaba abia pe 4 feb. Cat priveste forumul: nu poate sa intre pt ca tocmai de Sarbatori i s-a stricat pc-ul si alearga sotul sa cumpere altul...
Daca am vorbit cu ea m-am speriat si eu pt ca ma simt cu musca pe caciula. Il ridic pe Cata intr-una (ca doara cine sa-l spele? vorba Simonettei) alerg prin casa si mai si lucrez tot de acasa. Colac peste pupaza a mai sufeti si sotu' o criza de coloana si mi-a cazut prin baie asa ca incerc sa-l menajez si pe el
. Ieri am fost la CMU sa iau toate trimiterile pt analize si eco de 36 sapt si i-am pove dr. ca am contractii de dupa Craciun si dureri...Asa ca m-a suit repejor pe masa si apoi mi-a facut si o eco si mi-e dat 2 vesti bune: 1.1 colul este ok insa zicea ceva de orifiu extern deschis (Naty ai idee ce inseamana???
) si 2. bebele s-a intors deci am scapat de cezariana.
Tot la capitolul vesti a incercat dr sa-l si masoare ca sa-mi zica cam cat cantareste. Mi-a zis ceva de 1900 g ceea ce e putin pt sapt 34 si comparativ cu prima sarcina. Dar incerc sa nu ma agut, ma gandesc doar ca ecograful era 2D, dr l-a masurat greoi pt ca se frichinea...deci ar putea fi erori. Vad cum e cand merg pe 24 la dr Dinu la eco...
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Nicoleta - citeam despre problemele pe care ti le pi pt nastere...Sotul meu a asistat la nastere si a fost, crede-ma, cel mai emotionant moment din viata noastra. Insa cu statul in salon cu copiii stiu de la prietenele mele ca e groaznic pt ca se trezesc intr-una pt papa sau pur si simplu...Iar dupa nastere ai asa mare nevoie de odihna, crede-ma! Pare idilic dar nue deloc asa. Dacinsa gasesti rezerva cu 2 paturi dar fara copii, e chiar super ca intr-adevar mai schimbi si tu o parere cu cineva![]()
Clau - daca ai picioarele umflate, ori ai ceva edeme oi fi retinut apa, ori ai cam alergat in ziua cu pricina. Eu am fost super umflata in sarcina trecuta, ultimul trimestru. Si chiar ma dureau picioarele. N-am gasit alt remediu decat nasterea![]()
Roxana
34 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
Neata! Eee, alta viata daca dorm noaptea (fie si cu 100 de treziri si mers la baie), uite la ce ora fac ochi!
Stela,
, in urma invatamintelor tale si eu am devenit experta in modificat elastice la pijamale, drept care ieri, dupa ce m-am vaita la voi, asta am facut
. Deci zici ca erai in salon cu gravide "mari"-inseamna ca nu mai au loc sa le puna in alta parte, de fapt mi-a zis dra mea ca in perioada asta a fost un val incredibil de nasteri premature, din fericire majoritatea finalizate fericit. AVIZ CUI EXAGEREAZA CU MERSUL PRIN ZAPADA, TREBALUIALA PRIN CASA SAU CONDUSUL MASINII!! (se stiu ele care sunt...)
Clau, ce fac piciorushele?
Delphinash, mistoooo, vleau si eu; daca vrei sa alaptezi acolo cred ca e chiar o idee buna ca mi-au tot zis diverse mamici ce senzori fantastici de miscare au lighioanele astea mici, ca sunt innnebunite dupa miscare si vibratii...
Cat despre salteluta de bebe, eu n-am raspuns aseara ca nu ma bag la ce nu stiu, dar si eu ma gandeam, dupa experienta proprie de cand am schimbat patul, ca nimic nu se poate compara cu cele relaxa ortopedice. A noastra are 1 an si jumatate, a fost relativ scumpa dar nu are nici cea mai mica deformare si o binecuvantez zilnic. Ma gandesc cu atat mai mult pt un bebe cu coloana fragila sa se invete de mic sa doarma pe "tare"...
Raluca, unde e cafeaua mea??? 
Of, azi iar strang tot pishu, pana maine dimineata, sa vad ce vraji ii fac sa dispara proteinele din el...Ma bazez pe norocul capitolului 61, stabilit de Zoze si dovedit de intoarcerile acasa ale lui Simo si Stelei, ca nu raman nici eu maine "la puscarie"
Ma duc sa pap si eu niscai painica cu margarina si ardei gras si un paharel de Sana (mic dejun zilnic, ca alte idei n-am)
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
...nu inainte de a-i raspunde Roxaniciului. Colul are un canal cu 2 orificii, cel intern se deschide in interiorulu uterului, cel exterior spre vagin (de acolo patrund "aia micii" inauntru la fecundare
). E ciudat sa fie deschis cel extern, unde in sarcina se formeaza si dopul gelatinos, care fereste pe bebe de infectii; ala e ultimul care se deschide si atunci se pierde si dopul. Mult mai plauzibil ar fi sa fie un pic deschis cel intern, ceea ce cred ca la o sarcina inaintata nu e anormal.O fi fost greseala de exprimare sau redactare
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png