Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
Neata!! randunici ciripitoare 

Somnorica bine ai venit la odiseea noastra!!Iti dorim sedere placuta, bebe sanatos si asteptam sa te cunoastem mai bine!
mussara2000 bun venit si tie printre randunicile de martie aprilie! Scrie si tu repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa putem ciripi in timp real! Pune intr-un mesaj datele tale :DN ,UM SI DPN , precum si sexul copilulului (daca il stii)si randunica noastra de serviciu te va trece in listuta de indata.
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Neata, fetele!!
M-ati speriat cu nasterile premature, mai cu seama ca ieri m-am simtit ca si cum se apropia... cu pasi repezi... Simteam pe bebe jos de tot, cum apasa pe col gata gata sa iasa. Ufff, si ma cam durea si burtica! Problema mea este ca nu am ce face si luni trebuie neaparat sa merg la Bucuresti sa imi faca iar analiza pt streptococ sa vedem daca a disparut dupa cura cu Augmentin. Si normal ca trebuie sa conduc. Chiar radeam cu o prietena. Ma si vad ducandu-ma la spital la Buc (100km) cu apa rupta si in timp ce conduc facand exercitii de respiratie!!
Dar n-are cine sa ma duca. Sotul face naveta 80 km la serviciu si nu poate lipsi, ai mei sunt la munca de dimineata pana seara... Plus ca data trecuta am fost cu un prieten cu masina lui si am stat crispata tot drumul. Mai in siguranta ma simt cand conduc eu si nu mi se pare deloc un efort considerabil... E ca si cum ai sta pe scaun...![]()
Ioana
33+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
Buna dimineata!!!
Raluca, nu prea am timp sa scriu dar citesc tot timpul tot.
Eu in decdembrie am fost la dentist si mi-am scos nervii la 2
masele...cu anestezie, dar la mine nu a fost nicio problema pt ca
sunt in trim 2.
Am facut anestezie fara adrenalina si am vb si cu dr.
Nu este nicio problema in trim 2.
Delphi, vrem si noi!!!!!!!!!
Somnorica, bine ai venit!!!
Sovi??? Esti bine?
24+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
natynic spune:
Ioana, nu la tine era aluzia cu condusul, stie ea "vinovata" cine e...(
). Pe de alta parte...aoleo, cam nasoala situatia ta! Totusi, cand o fi sa nasti, sotzul tau are dreptul sa-si liber! Vorba e, ce te faci daca e deja plecat la serviciu sau te prinde o vreme de-asta nenorocita de nici cu masina nu te misti. Nu ramane decat sa te
, si noi pe langa tine, sa iasa bebe David civilizat si cand trebuie. Dar in Bucuresti n-ai avea pe cineva la care sa stai cateva zile, sa zicem de la inceputul lui februarie?
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
nicol_conte spune:
Diana_g incearca sa fi optimista si sa gandesti pozitiv, sunt sigura ca totul e ok cu bebicul tau 
Naty am inteles bine,maine mergi la analize si la control? Mult succes si pup pe bebica Iulia sa mai stea ea cumintica acolo la mami in burtica o vreme
..Apropo de retete de bebelus, mie imi plac tare mult, doar ca arata ele mai ciudat pasate si amestecate asa..
Mstela bine ai revenit acasa ,iti doresc sa nu te mai intorci "la puscarie" decat atunci cand va veni bebe pe lume, si atunci pt cateva zile doar 
Lyvy mi-ai adus aminte :tre sa stric si eu pomii(ca am 2), dar tre sa gasesc un moment cand doarme Alexia, ca nu vreau sa vada ca-l strang eu, trebuie sa creada ca a venit Mosu' si l-a luat. Cat despre salteaua de bebelus, iti spun din experienta ca la primu bebe am avut din iarba de mare, ca asa a zis tati ca e mai buna pt bebei, dar acum la al doilea bebe o voi schimba cu una relaxa, pentru ca se lasa si face unele cocoloase si mai miroase si urat de se impregneaza imediat mirosul in lenjerie si bebe chiar mirosea a iarba de mare...nu-mi placea deloc
claudinna - am o prietena care a avut un chist de vreo 7 cm diametru pe ovarul stang, acum are 4 luni de sarcina incheiate si chistul nu se mai vede de mult...asa ca nu te panica, chisturile nu sunt o problema grava, iar majoritatea se resorb chiar si fara tratament..
Simonette - multa sanatate si un col cat mai linistit iti doresc!Te asteptam curand cu vesti bune si sa fi cuminte 
numeioana incearca sa nu te mai ingrijorezi din orice,nu face bine la bebe. Sunt sigura ca analiza aceea va iesi bine, ca doar nu ai luat degeaba augmentinul ala..si ai grija la condus
Ursuleata - buna dimineata!
Sovi daca esti acolo dupa crenguta, da-ne macar un semn ca esti bine, si nu mai fi suparata
.Noi te iubim si nu vrem sa stai suparata....
Bubu si Mami_papatot va multumesc pt raspunsul despre doctorul Tutunaru.Daca spuneti voi, inseamna ca asa este. Mi se parea greu de crezut...dar e un lucru de apreciat.Inteleg ca nasterea este un fel de bonus din partea dumnealui...
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
nicol_conte spune:
UUUAAAUUUUU Zoze !!Ti-am vazut si eu burtica!!E super mare si frumoasa!!Sa nu fie dedeochi!!
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
24+ cu
natynic spune:
Nicol da. maine fac de toate-sange, urina, consult, eco, posibil sa ma puna si pe masa pt col, am verificat cu oglinda
starea lui fofo, nu e prea aratoasa, asa ca dupa ce aseara randunoiul a fost pedichiurit, azi il fac barbier. Multumesc pt incurajari!-sper sa nu ma interneze iar 
Din interiorul sistemului fiind, eu va spun ca sunt f rezervata cu afirmatiile astea: "Nu ia nimic la nastere", "Ia spaga, altfel nici nu discuta cu tine". Stand atat internata la Giulesti, l-am tot vazut de aproape pe unul din medicii cunoscuti si f indragiti de acolo (numele nu conteaza, ca nu barfa e intentia mea) despre care toti zic "Domne, nu-ti ia un ban la nastere". Ce e sigur e ca nu ia absolut nimic INAINTE de nastere, ceea ce mi se pare ff ok. Dupa insa, am vazut ca se mai uita si la om. Au fost fete de la care n-a primit nimic desi barbatii lor il alergau pe culoar, dar a fost si o familie de tigani (de altfel civilizati, dar plini de bani) pe care i-am auzit sfatuindu-se in salon ca ii dau doctorului 15 milioane pt cezariana, care decursese f bine, si de la ei a primit fara sa clipeasca. Ce Dumnezeu, fetelor, credeti ca doctorii sunt extraterestri?...nu, tot oameni sunt, ca noi toti...
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ursuleata spune:
Pai da naty, de la tigani sa ia!
24+
Vlad Alexandru
RalucasS spune:
Fetelor, buna dimineata si de la mine, am avut o noapte groaznica, mai mult am stat treaza, ii era rau randunoiului de la gripa, si cand se calma el, ma apuca pe mine ori dusul la baie, ori ma durea spatele, ori misca bb, offf, i9ar la 3 dimineata eu spalam vase in bucatarie, de ciuda ca nu puteam dormi.
Sun t treaza mai de dimineata, dar nu am reusit sa intru, mai am treaba p[rin casa, de aranjat bagajul soatei, care pleaca maine de dimineata...
Asa ca v-am lasat fara cafeluta in dimineata asta...
La ora 4 merg la dr, de abia astept sa vad ce face Lucas, pe unde are capusorul, cat mai cantareste...
Stela - incearca sa stai cat mai cumintica, si cat mai mult in patut, sau ma rog intinsa pe canapaea, si sunt sigura ca va sta bebe acolo cat trebuie, si mai este important, sa nu te enervezi, sa nu te stresezi, pt ca am citit ca unele mamici au nascut mai devreme, in urma unor suparari puternice..
Naty - sunt retete de bebelusi, dar daca ai vedea cat de "moderne"sunt...iar acolo sunt multe pasate, dar tu nu trebuie sa le mananci pasate, dar am vazut o multime de combinatii interesante
lyvy - s-ar putea sa imi zica si mie dr acelasi lucru referitor la analize, oricum va anunt azi dupa ce vin de la control
delphi - felicitari pt noua achizitie, e foarte relaxanta , cred....din ce se ved ein poze
bubu - in sfarsit randunoiul meu se simte bine, si a iesit din casa, noroc de tine ca mi-ai zis sa ii dau modafen 
clau - eu ma dau pe picioare atunci cand ma dor sau sunt umflate cu varixinal gel, care e pe baza de plante de la wallmark,
mussara - te primim cu cea mai mare placere, dar
incearca sa scrii repede 10 mesaje, ca s anu mai fii moderata si sa putem comunica in timp real, pt ca acum mesajele tale apar mult mai greu pt ca sunt moderate....
Naty -
pt cafea, dar promit sa maine iti fac doua 
32+
Lucas
ursuleata spune:
Ca au bani!!! La asta ma refer.
24+
Vlad Alexandru