Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dragele mele....am aparut si noi pe crenguta.......
Azi am fost la spital sa-mi fac analizele:culturi de col, secretie si cele de sange....vineri sunt gata.Doamne ajuta s aiasa bine!!!!
Pe urma m-am oprit si eu la Z de la Unirii, ca vorbisem cu Roxana Claudia aseara pe messenger si i-am luat lucrusoare bebelinei,o sa fac poze si sa le pun.....sunt destule.Dar sunt suparata ca eram obosita si nu am mai reusit sa ajung la Debenhams....ca era ceva aoclo care imi placea....maine nu pot sa ajung ca ma duc cu masina la service....de abia joi...sper sa mai gasesc.

Ela, referitor la forma burticii si sexul copilului ziceam si eu ce am auzit la femeile mai in varsta......nici eu nu ma bazez suta la suta pe asta.Dar de exemplu, o prietena de a mea care are a nascut anul asta in vara......si isi dorea foarte tare o fetita(mai avea un baietel acasa) a fost la eco si i-a zis ca este fetita,dupa aia s-au sucit ca este baietel.....ea a sperat pana in ultima clipa ca-i fetita.....iar mama si bunica-mea au zis:face baiat sigur!!! ....nu vezi ce burta tuguiata are????si eu nu le-am crezut.....si bineinteles, ca au avut dreptate.Cam asta am vrut sa zic!!!!

Iar in privinta numelui la Copilasi...te referi la numele care sa-l poarte capitolul de la Scutece????........eu sunt de acord cu numele de randunici ....ca ele vin in tara la noi primavara, exact ca si bebei nostrii....chair daca unele fete nasc in februarie....tot mamici de randunici sunt...si le pupacesc pe toate

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/2167742347/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit in clubul randunicilor somnorica!!
Felicitari pentru statutul de proaspata matusica!
Scrie si tu repede 10 mesaje,pt.a scapa de moderare(povesteste-ne despre tine si BB),scrie-ne si datele tale-DN,UM,DPN,sexul lui BB-pentru a te trece in listuta de pe prima pagina!
Sedere placuta alaturi de noi!
Clau a venit buni?!
Ralu nu cred ca e mare problema cu hemoglobina!Stai linistita ca-i totul ok!O sa vezi maine la Dr.Ia vitaminutele zilnic,sa nu cumva sa uiti vreo pastiluta!(eu vb.)
Ramo a sunat Deeapui azi la Panmed si Ianuarie e full-iar pt.Februarie nu se fac inca programari pt.ca nu se stiu garzile lui Tudoarache!Nasoala treaba!Te pupic!
Fetelor eu ma retrag acum.Vine randunoiul,tre sa-i pun mancarica la incalzit,apoi vin niste prieteni in vizita..asa ca nu cred ca mai apuc sa intru azi pe la voi!
Va pe toate si somnic pufos-indeosebi grupului de insomniace!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

>Multumesc pentru primire.
Hai sa vedem daca ma ajuta memoria: DN 12.11.1978; UM 16.07.2007; DPN 20.04.2008; BAIETEL - ROBERT (ROBI)
Pupici

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ralu, ai luat Modafen- raceala si gripa, da? eu din asta i-am dat.

Acum am terminat de calcat si impachetat bagajul sotului, mai are 3 ore si pleaca...

Clau, erau destule biberoane, le fierbeam dupa o folosire, abia pe la 8-9 luni le fierbeam la cateva zile...sper sa-mi mai aduc aminte . Noroc ca la 1 an si 2 luni Vlad n-a vrut biberon si am terminat cu ele, am trecut pe canite cu cioc sau cu pai.

Mai, ce pofta imi faceti de cumparaturi pt. bb...eu tot la Z si Debenham's vreau sa ajung, dar sa vad cand...poate saptamana asta dau o fuga...cred ca in Mall Vitan o sa ma duc, ca-i mai aproape.

A venit acum Vlad la mine si mi-a zis:"Vreau sa-l iubesc pe Stefanut!" si mi-a ridicat tricoul si mi-a pupat burtica

Edit: Bine ai venit Somnorica! Bun pontul cu pantalonii sotului, asa mai foloseam la Vlad, cei de pijama! Naty, deci da iama in garderoba lui. Eu prin casa stau in tricouri de-ale lui

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

bun venit la noi, Somnorica!
Mda, fetelor, am testat deja pantalonii de trening ai sotzului, i-am testat si o pijama dar...el are acum deja burta mai mica decat a mea si...ma cam strang . Si de-aia stateam si ma intrebam ce faceti voi, ca marea majoritate aveti burtici mai mari sau MULT mai mari ca a mea? Dar sa las bata sub burta, exclus...
Mi-e o foame...da nush cum sa va explic...poate doar daca vreuna din voi a trebuit vreodata sa tina regim fara sare. Cu nimic nu se poate potoli; si un tort intreg de-as manca nu mi-ar trece senzatia asta. Imi umplu burta tot timpul cu salata Eisberg de la randunoi, cu o tona de ulei de masline si lamaie, mananc fructe cat pot, dar degeaba. Azi n-am mai mancat decat aproape numai lactate, caci ieri fasolea si vinetele erau sa ma ucida cu balonarea ce a urmat...greu...dar toate vor fi intr-o zi uitate
Mor dupa reclama de la TV la Nivea cu "Frumusetea este iubire", in care apare o bebica EXACT cum mi-o imaginez eu pe Iulia mea, dar EXACT, imi vine sa si plang cand o vad, mi se pare ca seamana cu al meu...am luat-o razna . Hormonii astia! Apropo, stiti toate cred ca din trimestrul III ne apuca iar nebuniile, cica mai rau ca in primul trim. De-aia o fi Sovi lipsa la apel? Prea mult timp de cand sta suparata, nu?!
Bitzule, am o grija: ai citit PM-ul meu de aseara? Ca altfel am remuscari...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
vin cu vesti proaste de la ecograf,sunt asa de suparata;mi-au spus ca in pozitia in care se afla nu reuseste sa vada o parte din inima si mi-au recomandat sa merg la roma la un spital unde se face electrocardiograma fetala.e preocupant ca nici la ecografia morfologica nu a putut vede aceasta parte din inimuta,dar se gandeau ca poate pozitia e de vina,insa acum cred ca e ceva serios daca ma trimit sa fac un asemenea examen.zice ca bataile sunt normale doar ca nu vede tot.in rest e dezvoltat normal,cantareste 2200g doar ca e problema asta .ce ma fac?nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva,acum cand nu ma mai gandeam ca pot aparea probleme si asteptam sa-mi vad copilasul.cine stie ce se va intampla...

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Diana, chiar asa o fi? din cauza pozitiei sa nu vada inima??n-am mai auzit, dar poate asa o fi...Tu stai linistita ca bb e ok si du-te sa faci eco.

Naty, si mie mi-e foame in continuu...si iti dai seama ca manac de toate...aseara mi-am facut mamaliguta cu branza si smantana, acum am mancat 2 felii de paine prajita cu branza.
ma duc sa pregatesc masa de seara, apoi pleaca si sotiorul...

Revin!

Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Diana, stai asa, usurel!
1. Tie ce ti-au zis exact? Ca nu se vede...ce? Au folosit vreun termen specific ("nu se vede X sau Y lucru din inima") sau doar ca nu se vede "ceva"? Ca, mama,inima e prima chestie care se vede si nici eu n-am auzi sa nu vezi structuri cardiace din cauza...pozitiei!!
2. Faptul ca bataile sunt normale si, mai ales, ca bebe e bine dezvoltat si are greutate normal pledeaza clar impotriva unei anomalii cardiace de genul "lipsa a unei parti".
Ma rog, te-au trimis la Roma, du-te, ca doar n-o sa stai cu groaza asta, dar te rog eu nu te alarma inutil, 99% e totul ok si nu rezolvi nimic cu supararea, din contra, faci rau si lui bebe care saracul n-are nimic!

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

nu mi-au zis exact ce nu se vede.a zis ca e asezat cu capul in jos,iar din cauza pozitiei coloanei nu se vede o parte din inima.ca bataile inimii sunt normale,doar ca nu reuseste sa vada tot.asa mi-a zis.
oricum am vorbit cu doctorita ce imi urmareste sarcina,care e alta decatt cea unde am facut ecografia azi,si mi-a zis ca maine sa ma duc cu ecografia la ea sa o vada si imi va da sigur indicatii cu ceea ce trebuie sa fac.
mi-e asa de frica

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty, desigur ca am citit.....ti-am trimis si PM mai devreme, dar am uitat sa scriu ca ma mai duc si la bucatarie ca fac o supa.Apropos de mancare....pune-l pe randunoi sa-ti cumpere revista Ioana si este o reteta speciala pentru diabet cu somon si mai sunt inca 3 la care poti inlocui sarea....
Referitor la reviste.....am cumparat azi:revista Mami si super bebe.

Diana-g imi pare rau sa aud ....dar daca Naty zice sa stai linistita fa bine si ascult-o s anu s esupere bebe!!!!!!

IRINA
+25
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/2167742347/

Mergi la inceput