Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Raluca mai mult ca sigur e vb. de o anemie.Cat ai hemoglobina?Ai facut si sideremia?Val. neutrofilelor oricum e mai mare in sarcina,deci nu-i problema din cate stiu eu..Tu nu iei niciun complex de vitamine?Ureea de obicei e mai scazuta la gravide,copii,dar si in lipsa proteinelor,iar valoarea calciului seric poate sa scada si din cauza lipsei de vit.D..
Dar mai bine te lamureste Dr.tau!

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicoleta ,nu stiu de rezerve,dar presupun ca exista,cred ca trebuie sa-ti intrebi dr,eventual sa ii spui ca vrei sa stai singura(dar,eu nu ti-as recomanda,ca e bine sa mai fi cu cineva in camera,sa ai cu cine sa vorbesti),eu cred ca solutia ideala este salon cu 2 paturi,eu asa am fost cazata dupa de l-am nascut pe DAVID,si a fost ff bine,ca nu eram singurica,dar cred ca costa ceva,dar merita!
Stiu ca exista in maternitate,Salonul portocaliu sau galben(nu stiu exact),unde poate asista sotul sau cineva din familie-atat la nastere cat si in timpul travaliului-si parca costa 2,3 milioane,nu stiu exact,eu vineri merg la dr meu la control si o sa-l intreb,si asta mi se pare o idee tare buna,daca nasti natural!

Simo,mamica lui DAVID,,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

naty - eu dorm in tricou si bikini..iar de purtat pantalonii prin casa ii port tot sub burta, le indoi bata, ca daca ii simt peste burta ma ia cu transpiratii, nu suport pantaloni peste burta, si eu ca si tine nu suportam talia joasa pt nimic in lume....
maria - felicitari, bb e foarte bine dezvoltat, de abia astept sa ajung si eu maine sa vad ce si cum
Ali - www.behindthename.com/" target="_blank">http://www.behindthename.com/
asta e un stie cu toate numele posibile si imposibile, din toate tarile, de toate felurile..ai o multime de criterii de cautare.

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce mai fac ciripitoarele dragi? Eu am avut ceva lene azi, parca n-am avut chef de calculator...
Am tot cautat pe net, sterilizator, pompa de san si lenjerie de patut. Cam astea mi-ar mai trebui, plus pampersii si servetelele de fundulet pe care o sa le iau in apropiere atunci. Si ar trebui sa-mi iau si garmastan pentru sani pentru orice eventualitate. Razvanel mi-a facut niste rani la sani de plangeam cand il alaptam. M-am chinuit tare primele 2 saptamani cu ranile.
Sterilizator si pompa de sani m-am hotarat sa iau de la chicco, nu sunt nici foarte, foarte scumpe si sunt bune ca firma. In schimb, lenjeriile mi se par scumpute...cele care imi plac mie sunt in jur de 200-300 ron. Dar e cam mult! Mai caut...

Bubule, si eu pantalonii tot sub burta ii port, nu pot altfel...tot asa, din cauza de mancarimi. Si din cauza asta nu mai port nici sutien ca m-as scarpina apoi pe sani pana mi-as face rani!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ela - hemoglobina o am 11,3 g/dl, iar normal era intre 12-16g/dl, iar sideremia e buna, 92,0 mg/dl, si normal este intre 50 si 175 mg/dl iar vitamine iau centrum materna in fiecare zi de cand aveam 6s.

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si mie imi da bb de multe ori in col, e o senzatie foarte neplacuta, dar in majoritatea timpului da in stanga undeva, o simt pe diagonala.

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, si eu tot in salon de 2 persoane am stat (cel mai din capatul holului, la cucuieti, insa nu costa decat poate spaga...), a fost ok, dar daca e cu bebelusi si cand unu plange ala doarme si tot asa? Rezist oare?

Eu vreau sa nasc tot pe cale naturala, as vrea sa asiste si sotul (la prima nastere nu a mai avut timp sa vina... nu l-a mai anuntat medicul, putea asista fiindca fusese la cursuri prenatale). Dar e o idee sa stai cu inca cineva, sa mai ai cu cine vorbi, da.

Te rog, daca mai afli ceva, sa imi spui si mie, am deschis si un subiect pe tema asta la tematica nazdravanilor de 0-4 ani (in ideea ca mamicile de acolo au nascut deja etc...). Poate scrii acolo, sa nu le deranjam pe fete :). Multumesc.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ela-mamica harnicutza cu burtica mare ..a am vrut sa-ti zic ca eu pt eco am sunat pe 10 nov si m-au programat pe 4 dec...deci e posibil sa se faca programari pt februarie...
azi am vazut numai burtici frumoase...ce o sa le ducem dorul....
underquuen-ma bucur sa aud ca bebe este bine....si sanatos so voios...caruia nu-i este rusine...
si eu sunt pro pompa de sani iar despre pantaloni eu am 2 salopetele din raiat f comode...am luat una mai mica pt burtica mai mica si mai am una pe care nici n-am imbracat-o pt burtica mai mare,cand o fi cazul.
la fel si bebe al meu ma bombardeaza in col de zici mama doamne...ii simt mai des miscarile mai jos decat in dreptul buricului sau un pic mai sus....aseara si azi dimineata a fost f jucausi..mancal-ar mama pe el de pui mic...ii zic tot timpul sa fie cuminte la mami lui in burtica pana atunci cand trebuie sa vina pe lume...si acum imi da bobarnace ...simte ca vb despre el...
cat despre sta in casa ..pijamaua e tinuta mea...fie noapte fie zi...f rar ma imbrac in altceva...si am o pijama asa de comoda care sg o sa o port si la 9 luni e super faina...nici eu nu mai port sutien mi-am luat niste bustiere din pic misto si comode...si tin si sanii...
sterilizator vreau si eu dar inca nu sunt hotarata de care sa iau pt microunde sau electric...nu stiu...trebuie sa ma mai documentez...
pupicesc toti bebei din burticile frumoase...si mamicile cuminti

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si la mine foarte mult loveste pe stanga, face guguloaie, guguloaie...se cutremura toata burta, nu alta!

Simo, ma bucur tare ca nu te-au mai internat! Cred ca te simti mult mai bine...

Maria, felicitari pentru bebe grasanel. Ce mare este, sa nu-l deochi!!!! Acus' o sa-l tii in brate.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Maria, chiar mi se pare mare bebele tau! Eu ma asteptam la varsta asta sa aiba 2 kg, nu mai mult...

Ioana
33+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput