Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)
Raspunsuri - Pagina 3
somnorica spune:
Salut lume si randunici
Si eu sunt viitoare mamica de aprilie (20 aprilie, cica) si proaspata matusa (din 26 decembrie).
Am incercat sa va citesc, dar aveti o viteza la ciripit..., ca nu reuseste omu` sa ajunga la zi cu studiul. :P
Pana acuma nu am stiut ce inseamna problemele de sarcina, in afara de faptul ca as dormi 25 din 24. Dar, cam de o saptamana au inceput sa ma viziteze arsurile. Ii cam naspa, dar le tratez cu grisine si mult lapte. La mine functioneaza.
Am vazut ca este la moda subiectul sterilizatoarelor: pentru sora mea am cumparat de la tefal, sterilizator electric cu aburi, iar sticlutele de la aceeasi firma
Cam atat pentru acum, ca mai am un pic de treaba.
Va pupic pe burtic
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png
natynic spune:
Bubule, eu tocmai ca sub burta nu suport!! Eram cel mai mare dusman al modei cu "talia joasa", mai ales ca mi se pare ca sunt fff putine femei pe care le avantajeaza cu adevarat. Asta e, m-am apucat sa modific elasticele, sa largesc pantalonii. Stau in pijamale, ca singurii pantaloni de casa ce imi veneau sunt acum miiici...Cred ca si cu blugii cu burta e aceeasi problema, cu ce m-oi duce eu joi la control?...
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Simo27 spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine
Nicoleta,eu am fost internata de 2 ori in Maternitate,am fost "cazata"in cladirea noua ,la sectia OG IV,etajul4,si acolo erau internate si viitoare mamici cu amenintare de avort si cu nastere prematura,a,si erau unele care despasisera termenul si asteptau sa li se rupa apa,sa intre in trevaliu,deci,un talmes-balmesasta e la maternitatea asta!Eu m-am programat la Eva,dar dr mi-a dat o veste tare nasoala,ca acolo primesc doar dupa saptamana37 la nasteri,ceea ce eu nu cred ca o sa ajung...asa ca,tot la maternitate merg,cat am vrut sa scap de ea!
Fata de acum 5 ani,cand l-am nascut eu pe DAVID s-au schimbat lucrurile in bine,adica asistentele si infirmierele sunt mult mai dragute(dar daca le dai "ceva" sunt si mai dragute si binevoitoare),apoi a nascut o fina de-a mea acu 2 luni,si bebele il ti in salon cu tine(a nascut prin cezariana si i-a adus fetita in salon imediat ce a ajuns si ea in salon,si se plangea ca e tare greu sa fii cu copilul asa de repede),saloanele sunt de 2,3 ,4 sau chiar 8 paturi,dar acolo sunt cazate"coloratele"(scuze)!Nu ai voie decat cu papuci proprii,camasa si halat iti dau ei,si altceva nu stiu,ca nici nu m-am interesat sincera sa fiu!Te
Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL
somnorica spune:
Pentru natynic si alte randunele: folositi cu incredere pantalonii de trening ai sotului. Nici nu stiti ce comozi pot fi. Mai ales daca sunteti obligate sa stati prin casa.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png
bubu05 spune:
Naty, eu toti pantalonii si blugii asa ii am, cu talie joasa si acum abia suport raiatii aia cu burta...cand ma dezbrac ma mananca burtica de la ei...la Vlad era bine vara, aveam pantaloni de in cu siret sub burta, ce bine era...apoi salopeta de raiat, pe care o am si acum, dar e inca f. mare si n-o pot purta...eu si prin casa stau in aceeasi pantaloni de trening care au banta sub burta, acum doar o mai indoi o data in jos.
Am gasit poza cu biberoanele dragute!
Edit: Eu le spalam inainte cu detergent de vase si cu peria de biberoane, le limpezeam f. bine, apoi le puneam intr-o oala, era noua, special o luasem pt. biberoane, si lasam sa clocoteasca, apoi adaugam cateva picaturi de otet sa nu se albeasca(daca nu puneam otet sau le lasam mai mult pe foc, cand se uscau parca aveau praf pe ele, de la calcarul din apa, cred...). Le scoteam din oala cu o penseta din aia de chirurg si le puneam pe un prosop curat sa se usuce. Apoi le asamblam si le puneam frumos in raft
Cred ca e mai comod cu sterilizator, dar tot trebuie spalate inainte si eu parca n-as investi in el...
Oana 24+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Simo27 spune:
SAMUEL al meu e cu capul in jos de la 29 de saptamani...si ma bombardeaza la greu in col!Ce sa-i fac,daca el e constiincios...asa ceva mai rar!Asa a zis si dr meu...
Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL
Nicoleta spune:
Simo, pai asa era si acum 5 ani. Cu papuci de acasa si atat. Si stii ceva de vreo rezerva? Ca tare as vrea singura cu bebe, ca daca mai sunt alti bebei, ajung zombie acasa.
Multumesc de info.
Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)
natynic spune:
sunt si eu tare curioasa in ce pozitie mai e fata mea, dar e destul de clar ca in col imi trage cu picioarele, ca ma baga in boale...
naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
zozela spune:
Da Oana,pt.spital!Ma gandeam eu ca nu prea am ce face cu ele pe-acolo,dar..
Si eu sunt pro pompa pt.sani-mai ales daca-i laptic din belsug!Va dati seama ca e greu sa te mulgi cu mana,asa-cu pompita-ii fac rezerve lui BB sa aiba laptic bun si atunci cand mamica nu-i acasa!
Ooo ce de biberoanee!!
Naty apeleaza la pantalonii randunoiului!Cat despre bebelina,stai tu linistita ca nu conteaza daca-i cu capul sau cu fundul in jos..Cand loveste in col..poa' sa loveasca cu orice-ca oricum te paralizeaza!Mi se pare neplacut mie,care n-am nicio problema..dar tie?!
Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
RalucasS spune:
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar o sa trec imediat la recuperat.
Eu am fost sa imi iau analizele.
Mi-au iesit valori scazute la calciu seric, calciu ionic seric, uree serica. Iar la hemoleucograma, mi-au iesit valori scazute sub normal la hemoglobina, hematocrit, trombocite,limfocite, monocite, iar valori peste normal la indice de deistributie a eritrocitelor, si la neutrofilie. Iar fierul mi-a iesit bine.
Deci Naty astea fiind rezultatele, am o lipsa de calciu, si cred ca si o anemie, din cate am googalit eu un pic...o sa vad ce imi zice dr maine.
bubu - mersi mult ca mi-ai spus, mie nu imi trecuse prin cap sa ii dau modafen dar acum am fost pana la farmacie si i-am luat si eu, ca nu stiu ce sa ii mai dau ca nu vrea sa ii treaca cu nimic...
32+ Lucas