Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ok,naty, am inteles faza cu apa... si ma conformez, sa traiti!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 32+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, si la mine merge greu forumul.

Uite pentru cand ai timp:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475&SearchTerms=wrap.

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu sunt de acord cu "randunici si iepurasi"
Doamne, cand ma gandesc ma mai este un pic si o ne tinem galerie una la alta, cand se da startul. Ma ia cu emotii numa cand ma gandesc.
Poate am norocul sa nasc de Invierea Domnului....nu se stie niciodata
Si cat priveste atmosfera, sunt de acord ca e super faina, chiar daca nu scriu intotdeauna, citesc zilnic, de multe ori sunt in pana de idei si ma dau batuta, sa nu va suparati pe mine.
Mary n-a fost sa fie acuma, fii sigura ca bb va veni cand va fi timpul, asa e la fiecare, oricat de mult ne-am dori noi sa se intample asta la un momnet dat. DD are grija de fiecare cum crede El de cuviinta, asa ca fii optimista ca data viitoare va fi bine. E
Eu sunt un exemplu foarte clar.

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Ma inscriu si eu in randul randuniciloar la care le cade parul, mie tot timpul mi-a cazut, anul asta l-am taiat mai scurt si tot cade, cu vitamine cu tot si am auzit si eu ca in timpul alaptarii cade, mi-au confirmat mai multe fete. Eu ma gandeam ca daca iau vitamine si minerale, ar trebui sa am o podoaba capilara ca si leul

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mary,putere si curaj!!
Naty ai fost mortala!!Daaa asa tre s-o bem!!
Cat despre numele de la Scutece..eu as vota pentru Randunici de Martie-Aprilie 2008
Mie-randunici-mi se pare unisex.Ce rost are sa ne complicam cu randunici si..alte animalute?!Randunici forever!!
Olgutza ma bucur tare ca te-ai hotarat sa intrii in concediu de la sf.lunii!Bravo!Iar de hainutele loz..ce sa mai zic?!
Elena!
..Si mie imi cade paruuul!!
..Si un pahar cu apa-va rog!!
Edit:
Somnorica ce lucrezi tu mamico de vii dimineata de la servici?!Of Doamne!!Cum rezisti?!
Musia felicitari pentru !!Imediat te trec si in listuta!
Ce m-ai distrat la faza cu bautul apei!Iarta-ma!Nu stiu de ce ti se intampla asta..Poate o bei cu scarba?!Sa nu cumva sa fie autosugestia..Nu stiu..zic si io..Iar de cazutul parului..ce naiba sa mai zic,ca mie imi cade de infund scurgerea la cada atunci cand ma spal pe cap
inca putin si scapi de moderare!Mai baga cateva mesaje la foc automat..Hlizeste-te..trimite ceva acolo..

Ela.. in 29+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

si eu sunt una dintre multele randunici cu peria plina de par la fiecare pieptanat , daca inainte de sarcina abia daca gaseam un fir in piaptan acuma cada, perna sunt pline. Sper ca vom recastiga podoaba noastra dupa ce va fi mare bebelusii nostri.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutz, citisem pagina resp, ms. Am vazut si poze cu wrap dar mi se par ff greu de folosit...
Da' mai e vreuna careia nu-i cade parul?? Oi avea si eu o compensatie cu atatea belele

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Ella de acord cu tine! randunici forever!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 32+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Zoze ai si tu dreptate, n-ar trebui sa ne complicam cu atatea animalutze...
Ar suna chiar bine randunici de martie-aprilie 2008

24+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, mie nu imi cade! Da' deloc!!! Cica tot ce nu ne-a cazut acum, ne cade dupa nastere, asa ca nu ma bucur!!!

Mie nu imi mai creste par pe picioare ! Pe bune! In schimb, la dansa si la subrat...acolo e alta poveste : muuuuuulttt!

Cat despre wrap, este extrem de usor de pus, sa stii. O data ce urmaresti in filmulet procedeul de "montare", imediat stii sa te impachetezi. In plus, atat de bine sta bebe in el!!!

Ela, saptamana viitoare am sot in vizita in orasul tau! Vezi ce vreme programezi, da? Si eu sunt pentru randunici forever! Na, ca m-ai starnit azi, opreste-ma de mai poti!!!!

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput