Mamici de martie-Aprilie 2008!!(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

stela-da si mie imi cade parul,dar n-am ce sa fac...iau si suppliment de vitamine-elevit de vreo luna si tot imi cade,ma gandeam c poate or sa ma ajute si in cazul asta dar se pare ca nu...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mai beti un pahar cu apa!!!

24+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

care-i faza cu apa, ca am ratat discutia...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 32+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ralucaS, nicol_conte, natynic, clauclau, zozela, ramo-cata, mstela, raluk31, gbutucica si toate celelalte fete, multumesc ca nu m-ati uitat si asa cum am mai spus imi sunteti tare dragi si imi pare rau ca nu am fost mai vrednicuta ca sa fac si eu parte din aceasta odisee minunata. La cea de iulie-august nu e aceeasi atmosfera....in fine.

voi fi mult mai relaxata decat data trecuta cand vor trece cele 2 luni si voi avea unda verde pentru a concepe un alt bebelus. Si cu siguranta ca va voi anunta cand voi avea din nou II liniute. Pana atunci mai am de facut niste analize...."placerea mea"....dar asta este...trebuie sa le fac si pe astea ca sa stau linistita dupa aia.

si pentru toate burticoasele mele dragi.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Referitor la numele pe care il vom avea la scutece, ce ziceti de randunici (pt

fetite) si iepurasi ( pt baietei), ca vor avea legatura si cu primavara si cu Pastele...?
Acum fug sa ma imbrac si sa plec la dr De abia astept sa il vad pe Lucas....

olgutzika - lasa mama munca aiai mai usor, ca sa nu te trezesti dupa aceea ca iti face Ioana vreo surpriza inainte de termen...
Raluk - eu am citit o lista intreaga de alimente care se spune ca nu ar fi indicate in timpul alaptarii, dar nu mai stiu unde...oricum stiu cu siguranta ca nu ai voie cafea...
Naty - cred cau tarie in puterea lui DD, asa cum ai povestit de rugaciunile prietenei tale la Sf Paraschiva, eu anul trecut am zis de la inceput ca voi tine toate posturile pana cand ne va DD si noua un bb...si toata lumea era mirata, cum de tin eu post, si tot imi spuneau sa ma las de post, si uite asa dupa primele 3 posturi tinute minunea a venit, acum am intrerupt posturile , dar dupa ce voi termina si alaptarea le voi tine incontinuare pt a-i multumi la DD pt minunea ce a facut=-o cu noi
Clau - eu ti-am zis de talentul lui Razvanel, si mai cred ca ar trebui sa ii dezvoltati latura asta a lui (eventual la palatul copiilor), si ca hobby pt moment, poate o sa aiba si expozitia lui fotografica candva...cine stie? Oricum mie mi se pare foarte important sa iti ajuti copilul sa faca ceea ce ii place
giani - cum sa dai tu zapada cu lopata? sau vrei
neaparat sa fii prima care da drumul la nasteri?
- iar de mine, ai nimerit, sa vezi ce boceala o sa fie de maine cand pleaca randunoiul , pana sambata cand ajunge acolo

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by underqueen

care-i faza cu apa, ca am ratat discutia...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 32+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 8 saptamani!!!

Ca trebe s-o bei ca Setila din Harap Alb
Stela, mie dimpotriva; aveam pana la sarcina un par ff cazator, de-aia il si port scurt desi saracul e tare buclat daca e lung, dar nu se mai putea; in schimb acum, stand ore in sir pe perna sau pieptanandu-ma, abia daca adun 2-3 fire pe zi. E lucios, umflat, pare bogat. Am inteles ca la alaptat incepe sa pice...Asa-i mamici cu experienta??
Mary, si eu am inteles (tot din spital...) ca alte grupuri din odisee nu sunt nici pe departe asa cu atmosfera faina ca noi. Cred ca nu ma poate contrazice nici una cand spun ca, recapituland aceste luni, ne-am facut extrem de mult bine unele altora. Si, cine stie, poate s-a facut si o selectie de compatibilitati ff bune; unele fete s-au pierdut pe parcurs, altele intra mai rar dar totdeauna sunt intampinate cu urale...eu ce sa mai zic, solidaritatea voastra cu mine in spital a fost coplesitoare, in pprimele zile, pana sa recapat internet, nu ma puteam opri din plans vazand suvoiul de sms si telefoane pe care le primeam de la randunici. Si stiti ce e bun in asta? Ca poate generatia bebeilor nostri primavaratici va avea aceleasi suflete mari ca mamicile lor. Tare mi-o doresc, pentru toate!
Sunt de acord, evident, sa numim fetele "randunici"; despre "iepurasi" corect e sa las mamele de sa decida, dar leget fiind de Paste, mi se pare potrivit...

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mary, si eu in completarea fetelor: incearca sa iei ce s-a intamplat ca pe un accident, se intampla. Si relaxeaza-te, sigur o sa vina bebe! Eu am intrerupt pastile in iulie 2006, si nimic...E drept ca nu m-am chinuit sa fac teste de ovulatie, monitorizari, etc. Dar urmaream perioade fertile, asteptam cu sufletul la gura sa vad daca se intampla ceva cand trebuia sa vina urmatoarea menstruatie. Deja incepusem sa ma ingrijorez cand am decis ( impreuna cu Radu ) ca sunt prea incordata, ca e momentul sa profit de vara si de concediul care se prefigura, si ca daca nu raman pana la sfarsitul anului, mergem la doctor si incepem sa investigam. Asta se intampla in iunie 2007...Sa iti spun ca 01 Iunie a fost ultima mea menstruatie? Ai credinta ca bebe o sa vina cand va vrea Doamne Doamne si cand va fi cel mai potrivit moment in vietile voastre! Succes ! Si tine-aproape !

Cat despre serviciul meu...e drept ca nu s-a apucat nimeni de postamentul statuii, insa ies greu din priza in care sunt de fel...oricum, 29.01 va fi ultima mea zi de munca! Daca la eco sau la controlul din 17.11 va iesi vreun col deschis, urgent ma postez in pat.

PS Si eu am sot in delegatie, la Targu Mures ( e drept, plecat numai pentru patru zile, vine maine acasa ). M-a sunat acum ca a intrat intr-un magazin de hainute de bebe si i-a cumparat fetei lui o pereche de shosetzele albe cu "loz" la calcai si o caciula, ca erau "prea mici sa nu le cumpere". Si mie doua camasi de noapte pentru spital ( una bleu, una "loz" ). Si vroia sa ii ia trening copilului . Abia astept sa le vad, sunt primele lucruri de imbracat pe care mi le cumpara el EVER!!!

Olga 31+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sunt de acord cu 'randunici si iepurasi' ..e super...
cat despre mamici daca nu erati voi cred ca as fi murit de plictiseala...cu voi imi trece timpul mai repede si nu ma lasa sa ma gandesc ca stau acasa,nu ma lasa sa ma gandesc la tot felul de tampenii...fac ce fac,citesc,ma uit la tv,ascult muzica ,gatesc,etc...mai vin pe la voi...chiar daca nu scriu tot timpul dar citesc si sunt cu gandul la voi...si cand plec din craiova ma gandesc ce fac randunicile mele dragi...asa cum a zis si naty sa speram ca si bebei nostri or sa fie la fel de buni ...sa fie sanatosi si fara probleme...pup tot stolul dragastos si frumos

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Brusc, imi merge ff greu forumul (pe alte site-uri internetul vad ca e brici...) Mi-e teama sa nu faca iar maintenance ca in seara aia, cand initial m-am speriat ca zicea "Accesul tau pe forum a fost restrictionat". Randunoiul, langa mine, ma tachina si zicea ca m-au dat astia afara ca prea scriu numai mascari sau ca scriu prea mult; si eu ma matzaiam: "Dar daca scrii mult nu te da afara, iti da puncte ca sa te colorezi cu ele "

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si sa mai bem si un paharel...!(de APA,da?)
Naty,esti norocoasa dc nu iti mai cade parul si wauuuu,mai e si lucios..Asadar,hormonii astia actioneaza in toate felurile.Am auzit si eu zvonuri prin "puscarie"cum ca la alaptat cade f tare...
Off,pai eu cu ce o sa mai raman in cap,ca si asa mai am putintel

Si mie imi plac apelativele "randunici"si "iepurasi".Votez da.
Cui ii placea caruselul http://www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Fisher-Price-91/4390/Nature-Bearries-carusel-cu-sunet-si-lumini.html si vroia sa-l cumpere? Parca tie Clau?
Am analizat si eu problema si place si mie.
Imi place si ca poti sa-l folosesti pe post de lampa;asa ca ar disparea veioza,ca si asa nu-i loc.Cred ca am citit eu bine.
Dar,momentan cica nu e.

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput