Mamici de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Eu la 17,30 am programarea pentru 4 D facuta sa-mi vad printul. Taticul e terminat de emotii...iar mie imi e teama un strop, ca va aud ca bebeii vostri topaie de zor, iar al meu e cumintel...Sper sa ma linistesc azi si sa-l las sa faca ce vrea, numai bine sa ii fie.
Va pup!

Adidana 23+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna fetele!

Am venit si eu de la moasa. am auzit inimioara bebelinei. m-a masurat moasa, m-a palpat si totul pare bine. am si unda verde la zbor in saptamna 27, cu singura conditie sa vin la control dupa aceea. mi-a spus ca bebe pare bine dezvoltat si pozitionat(din ce a simtit ea la palpat) si ca ar avea in jur de 25-27 cm si vreo 500g. ma rog, masuratorile astea cred ca sunt conform graficului, nu ceea ce simte ea acolo.

oricum, m-am cam hotarat sa ma duc sa fac un eco cat stau in romania. nu stiu daca o sa pot sa obtin o programare la unul din medicii vestiti sau la una din clinicile cu aparatura super-performanta, dar macar la soacra-mea la spital (cantacuzion) sa pot sa ma duc. macar sa o vad pe beblina, sa imi spuna cum este si sa imi confirme ca este tot fetita.

apropo, fetele din bucuresti, puteti sa imi spuneti si mie unde as putea sa fac o programare pe fuga, eventual sa o fac de aici. ideea e ca sunt in bucuresti numai sambata si nu stiu daca gasesc vreo clinica privata deschisa. si ce anume sa cer (iertati-mi ignoranta), ca m-am uitat pe site la medsana si sunt tot felul de eco. ma gandeam ca o morfologica 3D-4D pt trim II-III. este bine?

astept sfaturile voastre in privinta clinicilor (stiu ca voia ti mai discutat, dar nu am "inregistrat" ca nu ma gandisem pana acum sa fac un eco si in romania, daca tot ajung pe acolo).

aaa, inca ceva: nu stiu daca m-am mai plans pana acum (ufff, memoria mea este din ce in ce mai scurta, si abia imi revenisem putin dupa sarcina cu alexandru) dar ma mananca pielea burtii ceva de speriat. bag unghiile si trag cat pot. si as face asta tot timpul. parca se mai plangea cienva de asta acum ceva vreme, dar nu imi mai amintesc ce sfaturi i-ati dat. i-am zis si azi moasei si mi-a spus sa nu mai folosesc sapun/gel de dus si nici alte uleiuri sau lapte de corp. eu oricum foloseam numai ulei de bebe, dar se pare ca nu este foarte bun nici acela. altceva nu mi-a recomandat. voi ati patiti asta? cum v-ati descurcat?

pup fetele si va urez o zi buna

dana 23+

ps: acum mi-am dar seama ca toata saptamana am pus la semnatura 22+, dar eu sunt defapt in saptamana 24. acum am facut modificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani si un an excelent!

Ne-am intors si noi din calatorie! Azi am fost la eco si bebe e super ok are 388 grame si e deasupra graficului...S-a uitat bine si mi-a zis ca totul e ok si inimioara...singura diferenta fata de celelalte ecografii a fost sexul..mi-a zis ca o sa am sigur fetita!
Va rog sa-mi stergeti si mie caruciorul albastru de pe lista!
Sunt cam racita dar sper sa-mi revin!

Alysh am vazut pozele cu burtica din contul comun!

Fetele la contul comun imi trebuie parola ca sa vad pozele?

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-e rau A patra fetita nazdravana, care a reusit sa se transforme din baiat. Gata, fetele au luat conducerea! Bravo Mihaser!
Iti trimit eu parola pentru contul comun, daca iti activezi mesajele private.

Voiam sa va zic de mai demult, daca sunteti pe Yahoo Messenger, pe mine ma gasiti cu id-ul 'gabitza67'.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

scuze s-a trimis de doua ori mesajul si vad ca nu-l pot sterge

Cleo, col scurt inseamna sub 3cm, asa ca n-am de ce sa-ti faci griji. Oricum mai mult conteaza consistenta si sa nu fie deschis.
Eu am colul de 2 cm si un pic de la incepututl sarcinii, am consultat doi dr si nici unul nu mi-a spus ca ar fi motiv de ingrijorare. Eu m-am ingrijorat mai mult ca am citi pe forumuri si net ca ar fi o pb, dar nici un medic nu mi-a confirmat asta. La tine e super ok lungimea colului.

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

DanaH, iti dau linkuri la clinicile mari:
www.medsana.ro
www.medicover.ro
www.sanador.ro
www.polisano.ro

Vezi ca mai toate au program de weekend. La unele poti da meil /tel. si vezi ce au liber. In general se fac cu 2-3 sapt inainte...

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gabitza multumesc! Nu stiam ca suntm cazul nr 3! Si mai facem si diferenta acum...si eu sunt confuza! Si DPN o sa se modifice daca o sa fie tot asa grasana...o sa nasc in jur de 20-25 mai...Eu m-am bucurat ca e sanatoasa...ca si ieri m-am jelit de frica.

Tu ai fost la amnio? Dr mea vorbea azi cu 2 rezidente ca dublu test dadea multe erori si in Timisoara si ca a trimis multe gravide degeaba la amnio, inclusiv pe fiica directoarei spitalului - ii iesise risc 1/40!. Tie la triplu test ti-a iesit ok?

O sa-mi activez PM-ul...mi-am schimbat semnatura si probabil s-a dezactivat.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mihaser felicitari pt fetitza!

Dana, eu am avut pb cu mancarimile de burta. Mie mi-a recomandar dr "Calamine", e o solutie cu care-ti dai pe burta, sper din suflet sa gasesti acolo, daca nu, gasesti sigur cand vii in Romania. E f buna. Eu am avut mari probleme cu mancarimile astea, nu mai puteam dormi nici noaptea. Constat ca au fost strict legate de sarcina si nu de altceva, credeam ca e o alergie la ciocolata. Ieri am mancat 3 eclere cu ciocolata si n-am avut nimic.

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by Adidana13

Eu la 17,30 am programarea pentru 4 D facuta sa-mi vad printul. Taticul e terminat de emotii...iar mie imi e teama un strop, ca va aud ca bebeii vostri topaie de zor, iar al meu e cumintel...Sper sa ma linistesc azi si sa-l las sa faca ce vrea, numai bine sa ii fie.
Va pup!

Buna!
Stai linistita.Asa-mi zicea si mie medicul ginecolog ,cand mergeam la el la eco, ca nu prea misca bebe.Iti dai seama cate griji pe mine.cand am fost la 4D l-am vazut f clar..facea niste tumbe!!!Cand a vrut doamna doctor sa-i masoare nu stiu ce pe la capusor..atunci s-a apucat el sa stea in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Bine v-am regasit! Un an Nou Fericit! Bebei sanatosi! Tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Am reusit sa citesc tot ce ati scris pana acum .. si nu putin (harnice fete!)
Felicitari fetitzelor pentru egalare si chiar depasirea baietzilor (daca nu ma insel)!
Sper ca pe 24 ianuarie cand merg si eu la eco-morfo sa nu constat ca bebelinei mele i-a crescut "cucul". Marturisesc ca as fi putin dezamagita....prea m-am obisnuit cu gandul ca e fata...dar si baiat ar fi la fel de iubit (mai ales de tati)
De doua saptamani a inceput sa danseze mai cu spor prin burtica...isi face de lucru mai des dar nu foarte apasat...nu pot sa spun ca ma deranjeaza...noaptea dorm fara probleme...dar senzatia e unica!

Lumi 20 posibil

Mergi la inceput