Mamici de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Getutza81 spune:
Buna fetelor !!!
Vin si eu din urma si promit sa stau pe aici, am pierdut cateva capitole bune, din pacate nu pot lua tot din urma si nici nu cred ca mai are rost, cea fost a trecut si in cazul nostru nu mai e valabil ce era acum cateva capitole in urma. Pana la urma am reusit sa imi bag net si acasa, il am de cateva zile dar am avut alte treburi, in schimb vam citit ultimele pagini.
Luni am fost la eco, bebe e bine, mai micut cu 1 saptamana dar e bine, lam vazut si e un scump, tot isi dadea cu manuta pe la fata ori ne facea cu mana, dar doctorul nu a reusit sai faca nici o poza spre dezamagirea mea, adevarul e ca era si tare grabit. Dar iam vazut fatisoara si gurita si nasucul si e asa de frumos, cel mai frumos, nu stiu de ce, dar asa mi sa parut, ca e tare tare frumos, e un scump, si ho, ma opresc ca va ametesc dar nu mai pot de dragul lui.
Pt inceput doar atat, dar mai vin eu si din urma si intru inapoi in paine ca inainte. Va pup si sper ca totul e bine, imi cer scuze dar acum e prea tarziu sa reiau totul din urma sa vad care cum mai e.
Geta
20+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
fetelor, unde ati pus poze cu voi ??? vreau sa pun si eu niste pozici cu burtica.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Lorich spune:
Buna dragutelor! Mai aveti loc pentru o gravidutza? Va citesc de mult si abia acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu si eu.
Lori
simonacip spune:
Gabitzam, nu te ingrijora din cauza ca nu-l simti, uite, nici andreeap nu o simte pe Sara, si e tot la a doua sarcina...cu atit mai mult cu cat nu e vorba de sapt douazeci si de sarcina si sapt 16, 17, 18...Nu cred ca tb sa va ingrijorati.
Cu amnio, stai linistita, sunt sigura ca va fi bine si macar nu mai ai nici un stres perioada care va urma
Cleo, nu ma incred prea tare in valorile eco, grija pe care "mi-o faceam" e ca si David a avut 4000 la nastere si ma gindesc totusi sa nu fie mai maricel bb, mai ales ca valorile masuratorilor sunt net mai mari de data asta. ma gindesc doar la nastere...
Oricum, tin minte ca mi l-au masurat pe david cu 4 zile inainte sa nasc si ecograful a estimat 2650 si peste doar 4 zile cind am nascut avea 4000, deci clar sunt valori estimative, nu ma incerd prea tare, dar de data asta si masuratorile difera. Sanatos sa fie si puiul asta mic si voi fi cea mai fericita!
Dana Hsi noi ne-am gindit cum ar fi sa nastem in aceeasi zi, dar cred ca e micuta probabilitatea. Oricum ne-am dorit sa fim insarcinate in aceeasi perioada, numai ca sis nu reusea sa ramana de 2 ani si ceva, iar eu m-am chinuit si eu vreo 8 luni...Si uite ca Dumnezeu a vrut sa ni se indeplineasca si visul asta
pana la urma.
Tu scrii la ziar sau la revista???
Fecian, mult succes maine la eco, si-ti inteleg nercii cu netul, am patit-o si eu si e tare frustrant
eu iau vitamine de vreo 2 luni, dar parca ma constip de la ele, imi vine sa renunt, desi e bine ca la momentul nasterii sa ai rezerve de fier pt ca alaptandu-l pe bb ii furnizezi din rezervele tale...Probabil voi continua sa iau in ciuda disconfortului
. Iau Elevit.
Mihbut, sa-ti traiasca gemenasii, cred ca ai cea mai "voiaoasa" burtica dintre toate!
getutza, bine ai revenit!
David (10 nov 2004) si
Simona
24+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Getutza81 spune:
Am pus pana una alta pozici la mine pe cont, aveti si link-ul mai jos intitulat "burtica"
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
Getutza81 spune:
SimonaCip, mersi, si eu ma bucur
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
fecian spune:
Simonacip
. Sa fii sanatoasa si sa ai un bebic sanatos foc
.
Eu nu mai iau vitaminele din cauza ca nu imi fac bine deloc...au fost ok pana la un moment dat , acum nu...O sa vb cu doctoritza sa vad ea ce recomanda
. Eu am inteles ca vitaminele astea au un laxativ usor incorporat, deci nu ar fi trebuit sa ai probleme, dar mai stii...e ca si la mine....ai reactii adverse
.
Getutza
bine ai revenit printre noi...Hai sa iti studiez burtica...
Mai fetelor, acum ca nu am net acasa, si cica azi am de facut munca de birou...eu ma destrabalez aici
...in loc sa lucrez , eu ma uit dupa voi![]()
Felicia
20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi
Getutza81 spune:
Fecian si Simonacip, multumesc de primire, stiu ca si ultima data cand am scris tot voi doua mati incurajat cu mancatul si kilogramele in minus.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
DanaH spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Tu scrii la ziar sau la revista???
Hahah! Mi-ar placea mie, desi nu prea am talent la scris. Din pacate articolele mele sunt de matematica si sunt pt niste intalniri si pt o conferinta la care am deadline curand. Ce imi pare rau este ca nici nu pot sa ajung la conferinta, pt ca este la mijlocul lui mai si este tocmai in Hong Kong. Si asa as fi vrut sa ajung prin partea aceea de lume.... dar sanatoasa sa fiu eu si copiii mei, ca or mai veni sia lte conferinte. Ideea este ca trebuie macar sa trimit articolul, sa vad pe cine o sa gasesc sa sustina prezentarea lui, ca si coautoarea este insarcinata (de azi intra in concediu de maternitate) si nu poate sa ajunga la conferinta.
Dana
23+
Adidana13 spune:
Hei, lume noua!!! Getutza, chiar lipsea optimismul tau de pe forum...noi, mamici mai "asezate" nu eram asa galagioase ca tine. Asteptam sa ne spui cum te mai simti.
Adidana 23+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!