Mamici de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss Parker, merci si tie pentru urari, ma bucur ca a decurs totul ok la amnio si ca ai baiatul pe care ti-l doreai , sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va intregeasca fericirea pe care oricum o aveti intre voi doi..
gabitam, succes si tie pe 18, esti cu inima stransa?

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, incerc sa nu ma gandesc prea mult.
Cel mai tare ma ingrijoreaza ca nu il simt pe bebe, parca nici n-as fi gravida, doar grasa. Si am deja 17 saptamani implinite. Luni ajung la un ecograf, dar pina atunci chiar stau cu inima stransa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Neata fetelor
Va multumesc tare mult pentru urari, sunteti niste dragute cu toatele(andreea, adidana, luminel ,alysh, sper ca n-am uitat pe nimeni..)
Ma uit pe lista acum si vad ca Reallaura e trecuta in octombrie...Dar si ea este tot azi nascuta, ca suntem gemene...hihihi
andreiuta, mai, dar chiar ca e ceva burtica acolo......mamica frumoasa!
Adidana, sa-ti traiasca dolofanul...dar al meu fetele cu 500 gr in sapt 21..cit se va face oare?Te pomenesti ca ma baga la cezariana, eu care m-am fixat pe nastere normala....
Ylari, pupam mamica si bebeluna care a ramas bebeuna
Emycor...pai daca TT este ok, eu zic sa nu te mai ingrijorezi...Felicitari pentru rezultate.

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

fetitsa mea, MARA, are 677gr, in sapt 25 (ecografic), 24 dupa calculele. Asha a estimat ecograful;cred ca depinde de masuratori, de pozitia copilului etc. Pe de alta parte...ma gandesc ca fiecare om are ritmul lui de dezvoltare.

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Simona, incerc sa nu ma gandesc prea mult.
Cel mai tare ma ingrijoreaza ca nu il simt pe bebe, parca nici n-as fi gravida, doar grasa. Si am deja 17 saptamani implinite. Luni ajung la un ecograf, dar pina atunci chiar stau cu inima stransa.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

gabitzam, nu am primit absolut nimic anti-contractii si vad ca deocamdata totul e ok. Cred ca asa ceva se da doar in caz ca apar contractiile... Tu nu ti-ai facut programare la ginecologul tau a doua zi dupa amnio? Ca eu asa am facut, maine dimineata merg la un nou control si acolo imi va spune inca o data ca totul e perfect

Iti zic eu ca e chestie de atitudine: fii optimista!!

Nici eu nu-l simt deloc pe bebe, ba chiar la ecografie am avut senzatia ca dormea, asa era de nemiscat. Noroc ca i-am vazut clar inimioara batand. Ei, o fi si el la fel de linistit si calm ca ma-sa

Felicia 15+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicia, mie recoltarea mi-o face medicul meu ginecoloag. E doctorita de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Multumesc pentru raspunsuri....mamicilor! :)

Emycor21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici!

Iau si eu o pauza de scris la cele doua articole pe care trebuie sa le dau "gata" pana maine si mai trec pe la voi sa va pup.

MissParker, ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio. Nici nu ma asteptam altfel de la o fata ca tine. Sa iti traiasca baietelul si sa se faca mare si frumos. Gabitzam, ia examplu de la MissParker si mergi cu curaj la amnio. Stiu ca este usor de zis cand nu esti in cauza, dar noi iti tinem pumnii sa fie totul bine.

La Multi Ani, Simonacip si Reallaura !. Sa fiti sanatoase si bucuroase alaturi de familiie voastre si sa aveti bebei sanatosi. Ce coordonare perfecta la voi (si la nasterea voastra, si la sarcini; culmea ar fi sa nasteti si in aceeasi zi).

Andreap ai o burtica tare frumoasa. Iar Mariuca este o dulceata!

Ce de bebei dolofanei (cleo78, Adidana, simonacip)!. Nu va faceti griji, fetelor, ca sunt prea grasi, stiu ei cat si cum sa creasca, nu? Si eu as vrea sa stiu mai exact cat are bebele meu (nu dupa grafic sau dupa palparile moasei), dar poate aflu daca reusesc sa fac un eco in romania.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor
Nu am mai intrat deloc pe forum, ca deh nu mai am nici net acasa, la servici nu am avut timp nici macar sa respire, sunt o carutza de draci. Cred , nu cred… sigur o sa imi inchei socotelile cu firma asta idioata de net si sper din martie sa imi pun de la alta firma. Deja e a 4-a zi cand nu am net, nu am telefon si tv de 4 luni…si platesc in draci. Gata, hai ca m-am mai refulat….
Plus de asta nu am dormit de 4 nopti mai deloc, mor de somn, desi toata ziua am o energie ceva de speriat. Simt ca imi pica ochii in gura dar tot sunt in stare sa mut si muntii din loc… ciudat, nu?
Nici macar nu am avut timp sa citesc ce mai faceti dar sa mai si raspund…totusi am vazut o schimbare dramatica…baieteii s-au transformat in fetitze….mamici cu burtici de pitici baietei pe unde sunteti…fetitzele astea sunt tare smechere
Maine merg si eu si la eco si la doctor, sa imi tineti pumnii…Sper sa aflam si no ice fel de funditza va avea caruciorul nostrum.
Sper sa ma ajute doctora aia sa ma consulte in legatura cu durerea asta in dreapta ca nu mai pot…Ma doare tot piciorul, nu pot calca pe el… Eu nu stiu ce sa mai fac. In stanga nu ma doare deloc, in dreapta déjà nici nu mai pot pune mana ca ma doare chiar si la atingere… Nu stiu de ce dar sunt déjà dezamagita…pentru ca stiu ce imi va zice: Aaa e absolut normal…Eu cred ca un anumit grad de discomfort e normal dar nu durere sa simti ca te urci pe pereti (ceea ce e in cazul meu) .
Aaa, si am vazut ca fetele Simonix si MissParker au intrat in clubul dezamagitilor de doctori.. Nu vreau sa te sperii MissParker dar daca vrei sa iti gasesti o moasa un sfat iti dau: cauta cauta cauta! Cand esti tu sigura ca ai gasit ceea ce iti trebuie atunci sa te lasi pe mana ei. Eu nu am incredere deloc in moase pentru ca am vazut cateva (si am auzit de experientele unor amice de aici…nici macar una pozitiva!!!) si m-am speriat: atitudine total neprofesionala, lipsita de orice empatie fatza de mama, pregatirea lor lasa de dorit, nu stiau chestii elementare si nici nu aveam deloc impresia ca ei chiar ii pasa de mine. Ai grija si multa bafta in gasirea unui om in care sa ai incredere!
Chiar fetele voi luati vitamine? Eu am luat pana la 16 saptamani (am rezistat cu greu) dar dupa am renuntat de tot la ele pentru ca imi era greatza continuu de la ele, plus mai si vomitam. Am incercat sa iau duminica una (ca nu reusesc sa mananc normal) si am dat-o afara …mi-a fost foarte rau de la ea.

Hai ca am scris ditamai epistola, ma apuc sa citesc si eu ce ati mai scris ca am ramas total in urma.
Cine mai merge la eco zilele astea? Nu de alta, dar vrem sa aflam si noi cum stam cu balantza
Aaa special pentru Mihbut mamica noastra de gemeni, chiar imi faceam griji ca nu am mai auzit nimic de tine (mi-am dorit foarte mult gemeni, de aia sunt asa de atasata de mamicutza noastra)

Si acum ca sa inchei cu o nota vesela: bebe e tare activ . In ultimele zile l-am simtit foarte bine…ca deh isi face loc copilutzu nostru … puiucu nostru cu cercelusi (acu’ nu stim daca la urechi sau in alta parte)
Acum pe bune, fug la trebi toate fetele, vechi noi, mici, mari : toate care au un/o pitic(a)/in burtik

Felicia 20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Eu raportez a doua noapte de somn bun. Ptiu sa nu imi fie de deochi! E drept ca ma culc dupa miezul noptii si ne trezeste Alexandru pe la 7 fara un sfert, dar este ceva, in comapratie cu ce am "patit" saptamana trecuta.

Cu mancarimile pe burta, in schimb, o duc mai rau. aseara chiar imi aparusera niste bubite mici, si aparusera si pe partea interioara a antebratului. am stat sa ma gandesc daca am manaat ceva ciudat, dar nu am gasit nimic. in schimb mi-am amintit ca am pus in cada niste saruri de baie. pana acum nu am mai pus (bine, pana ne-am mutat nici nu am avut cada, numai cabina de dus). oare sa fie de la asta? o sa incerc sa nu mai folosesc, dar cum sa fac sa imi treaca ce am acum? am dat aseara si cu crema de galbenele, poate-poate, dar nu am simtit nici o ameliorare. daca tot asa o tine, ma duc luni la medicul de familie sa vad ce zice.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fecian, si eu am tras o runda dureroasa pe piciorul drept. Am crezut ca am exagerat cu mersul pe jos, apoi m-am gandit si la apenticita, ca imi amortea si nu raspundea la comenzi...si am stat cuminte un weeekend, in pat mai mult, si numai pe partea stanga.
Si mi-a amortit mana stanga:)))

Acum sincronizez durerea cu pozitia lui bb. Ca il simt ca se mishca..si mai impinge...

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput