Oltence-poftiti la povestit!!(24)
Raspunsuri - Pagina 19
ciuf spune:
Va urez o primavara cat mai insorita, cu multi ghiocei, viorele si tot ce vreti voi!
Mi-e dor de mers la Leamna sau Breasta sa culeg urzici, viorele si bojgatei. Mi-e dor de primavara de acasa.
Astazi am avut o vreme superba. Peste 17 grade. A iesit lumea ca nebuna in parcuri, pe strazi, ziceai ca e 1 Mai.
Ziua mea dedicata in totalitate invatatului se dovedi a fi o zi dedicata copiilor.
De miercuri incolo respir mai relaxata si scriu mai des.
Pupicei primavaratici va trimit.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Liana30 spune:
sor'mea sa'ti traisca flacaul nazdravan
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Liana30 spune:
hai ca io vin..da vino si tu la sexoase ca e cazu![]()
oltencelorrrrrrr??????
pi unde umblati?
doibebei spune:
Mai vin si io pe-acolo da' rar ca voi sunteti multe si nu va tin minte...da' te caut pe tine si citesc tot chiar daca nu prea va scriu...
Oltencele cred ca sunt dupa ghiocei in padure...
si de-aia nu prea dau pe aici![]()
Liana30 spune:
padurea e mare,ghiocei sunt multi asea ca mai au pana apar![]()
camelia72 spune:
Ce ghiocei fetelor,voi vedeti ca vine iarna?Acum am ajuns de la servici si am in-ghe-tat...si eu ieri tocmai imi pusesem geaca groasa si paltonul la "naftalina"...ca,deh,ieri am avut 20 grade (la umbra)
,cred ca de-aia s-a racit si vremea ca mi-am scos eu pantofii...
!
Hei,se apropie ziua noastra,a ia o pauzarilor,ce le "sugerati" sotilor ca v-ati dori cu aceasta ocazie?Eu vreau cateva ore de relaxare(fara copii) cu masaj si sauna...si iar masaj...!
doibebei spune:
noi avem petrecere la serviciu special pt femei( si prima) pe 7 martie seara la restaurant
sotul merge si el cu prietenii lui tot pe 7 ca 9 e duminica si ar fi obositor luni
pe 8 stam acasa impreuna, si fica-mea are concurs de mate...
Va pupicesc!
camelia72 spune:
Doina,ce fain ca se mai organizeaza petreceri la job iar daca mai pica si cate-o prima e suuuper(se mai fac angajari?
),noi vom merge intr-un club cateva colege sa simtim ca e ziua noastra!Bafta fetitei la concurs...
!