Gravidute si mamici de CLUJ - 45
Raspunsuri - Pagina 5
OanaAlina spune:
ce sa fac daca sunt uituca... scriu ceva si pe urma imi amintesc ca am uitat altceva...
in perioada alaptarii ce fel de fier ati luat???? ergomet? ati mai luat si calciu suplimetar??? eu iau ELEVIT! mie imi vine ciclu destul de mult si de o gramada de vreme... adica de mai multe ori intr-o luna... deja am o culoara albaaaa de toata frumusetea... anemie clar!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
velenamaria spune:
buna dimineata...
pufulet...merci tare mult..mi s-a parut tare de treaba pediatra
recomandata de tine.... a spus ca eduard al meu e bine..mai putin treaba cu kk si a spus ca e un pic cam agitat. nu stiu de ce..da din maini si din picioare de parca ar fugi undeva...poate de la dureri de burtica, sper, sa nu fie altceva. oricum adoarme foarte greu si numai pe burtica...si imi e ciuda ca nu pot sa-l pun pe spate sa-si faca capul mai rotund.
azi sper sa pot iesi afara cu el....desi e cam plangacios zilele astea..sper sa nu faca scandal la imbracat.
o zi buna....
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
mami_alexia spune:
Buna dimineata, mamici! Inainte sa ma apuc de invatat am trecut pe aici sa va salut. Noi raportam ca dintisorul creste, se vede din ce in ce mai bine. Cu dormitul ziua tot asa stam adica rau. Dar noaptea vad ca si-a revenit, doarme neintrerupt, cu mentiunea ca mai scanceste de vre-o doua ori dar o las in pace si adoarme la loc.
O zi frumoasa tuturor!
MAMI & bebe ALEXIA
CristinaGoji spune:
Neatza! Am revenit si eu cu forte proaspete
Mi-a fost stricat incarcatorul de la calculator, de 2 ori in ultimele 2 saptamani, sper sa nu se mai intample foarte curand.
Puisor - emotiile sunt ceva normal in ultima luna, asa aveam si eu in sarcina cu Vladut. O sa fie totul bine! Daca ti se rup membranele nu astepti contractiile ci mergi la spital, pentru ca teoretic in 12 ore de la ruprea membranelor trebuie sa nasti, altfel creste mlt riscul de infectie la bebe. Daca ai contractii, astepti sa devina regulate la 5 minute.
Lili - felicitari pentru fetita!
Am reusit sa vad si ceva poze, cu scumpetele de Tiadris si Carinuta , si astept pauza de somn a lui fiu'meu sa pot vedea si alte poze. Va pup si mai vb!
Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
felicia20 spune:
"LA MULTI ANI!" dragele mele! Noul an sa va aduca doar impliniri si bucurii!
Noi suntem bine, suntem foarte active, sanii au inceput sa curga uneori, ceea ce sper ca nu e un semn rau, burtica se contracta uneori - ufffff, sper ca bebelina mea sa mai aiba putintica rabdare si sa ne intalnim la data stabilita, nu mai devreme. SPER!
Felicia, 34+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
mami_alexia spune:
Nu e deloc rau daca curg sanii, inseamna ca se formeaza lapticul, si la mine au curs dinainte de a naste.
MAMI & bebe ALEXIA
Gabriela77 spune:
Oana, exact asa era si scaunul meu de la Graco. Nu mi-a placut deloc cum statea Sara in el, n-as fi indraznic sa o pun pana la 3 luni, acum nu e problema ca sta mult mai bine. Cel pe care il folosesc acum e unul de la Chico, il avea sora mea, naiba m-a pus sa mai dau bani, e super! O sa iti pun poze cu el.
Asa, cat priveste curatatul in urechi, sa va zic ce am patit eu. Si eu tot asa stiam, ca nu trebuie sa umbli in urcehea copilului, ca se poate atinge timpanul si ca se recomanda betele alea speciale.Ca apa tot mai intra in urechi. Pai vreau sa zic ca nu poti curata nimik cu betele alea. Eu asa am facut, ascultatoare, in prima luna de viata, pana cand statea odata Sara pe burta si am vazut cata ceara avea in urechiuse. Mai sa scot de-o lumanarica. Am vb cu doctorita, si a ras…a zis ca pot sa curat linistita si in interior, ca doar trebuie curatata urechea si ca timpanul nu se sparge asa usor, mi-a explicat ea cum trebuie tinuta urchiusa, trasa putin lateral si in sus, si curatat si acolo in interior, dar fara sa te bagi prea mult, practic tot partea care se vede. Dar cu bete obisnuite, caci cu cele speciale nu ai nici o sansa.Acum e curta fata in urechi, si am prins si smecheria cu TV, ca altfel nu statea linistita!
Raluca, exact asa face si Sara cu aspiratorul nazal, nu ma mai lasa sa fac nimik. UNde-s vremurile cand aspiram la greu mucisori? Multumim de pontul cu ceiutul.Cum sa nu fie bun pestisorul dupa atatea mancaruri grele??Ptiu....
Velenmaria, de-ai auzi de scandal face Sara la imbracat…dar pt aia, tot o scot zilnic.
MamiAlexia, cred ca e tare simpatica pitica cu un dinte…hihihi
Cristina, chiar ma intrebam pe unde esti…
Puisorule, toate asa am fost inainte de a nsate. Emotionate. Cred ca e firesc, doar e cel mai important lucru din lume. Pupici!
Felicia, iata ca ai ajuns si tu aproape de moment…ce repede a trecut timpul parka a acum ne spuneai de test!
Alex, mi-ai facut pofta de gris, acum percutez....yamiii...ce bun e. Din acelasi ciclu, mancaruri pt copii, eu mananc la greu orez cu lapte, macaroane cu nuca si pesmet....Asta asa, ca voiai idei!
O zi buna sa aveti!N-a fact Sara febra deloc, dar tare maraita a fost si nici nu a mancat bine. Azi insa s-a trezit vesela si bine dispusa.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
[URL=http://good-times.webshots.com/album/562062828IlMZlC][/URL]
Am pus poze din vacanta.Nu stiu cine se ocupa de listuta acum dar asta e link-ul pentru poze.
MAMI & bebe ALEXIA
Ioana13 spune:
Buna dimineataaa
Puisor, se merge la spital imediat dupa ruperea membranei(bine, poti face un dus, chemat sot de pe unde umbla... ca daca se rup tare te schimbi de citeva ori inainte de a iesi din casa) . Se face ceva antibiotic la spital pt a evita infectiile. Eu am nascut dupa vreo 42 de ore, prin cezariana(dar asta nu e o regula), dupa ce s-au rupt membranele. O sa fie bine, oricum va debuta nasterea... o sa vezi ca atunci vei fi mai curajoasa si mai linistita decit simti acuma ca vei fi
Velena nu iti fa probleme cu forma caputului... nu trebe invirtit bebele pe toata partile... se dezvolta capul singurel asa cum trebuie.
Alex si eu trebe sa calc azi
Despre urechiuse dr meu zicea ca nu e bine sa cureti prea des urechile, ca atunci se dezvolta mai multa ceara. Ceara iese singura cind e mai multa si atunci se curata exteriorul.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Mersi de incurajari. Sper sa fiu mai curajoasa cand o fi momentul.
Pufulet, cred ca acum am activat si PM.
Despre curatatul urechilor si eu stiu ca nu trebuie curatate ca se curata singure. Fratelui meu care are o otita cronica si cu multe complicatii i s-a interzis sa se curete pentru ca doar impinge ceara in interior si apar alte probleme.
Va pup
36+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]