Gravidute si mamici de CLUJ - 45
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
Oana, sa-ti zic drept eu nu am pus-o pe Sara in scaunul ala de masina, decat pe la 3 luni, si atunci a stat tare chinuita, am primit in schimb altul, mult mai bun, care nu forta deloc coloana si fundicul, practic statea ca in leagan.
Cu buricul, eu il curat in fiecare seara la baita cu bat de ureche uscat, si o data pe saptamana cu spirt pe betisor. Dar niciodata nu am scos ceva mizerie.
Yuhuuuuuuuuuu! Am gasit in sfarsit solutia sa o pot curata pe fata in urechi, mai nou era un adevarat scandal, o las sa se uite la TV si eu imi fac treaba. Amandoua sintem fericite!
Grea zi, s-a marait continuu, asa trista a fost, dar e bine ca febra nu a facut deloc.
Ma bag si eu al somnic.
Eu am papat un peste bun, file de salau, la gratar cu legume. Yamiiii!! Si ne-am delectat cu putin vin. Poate ma astepata sotul. Va las, somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
puisorul spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI si un an nou plin de sanatate, fericire si impliniri.
Eu am fost plecata din Cluj, acasa la parinti si acolo nu avem internet. Dar am reusit sa va citesc din urma.
La multi ani sarbatoritilor din aceasta perioada. Bun venit fetelor noi. Felicitari pentru copilasii superbi pe care i-am vazut in poze. Dar sper ca in curand sa va pot face concurenta.
Insanatosire grabnica bolnaviorilor si tinem pumnii sa scapati cat mai repede.
Felicitari Natalia si bun venit Stefania.
36+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]
puisorul spune:
Pufulet, poti sa imi trimiti si mie numarul de telefon si adresa pediatrei din Manastur?
Acum ca sunt pe ultima suta de metri, am emotii. Pe de o parte abia astept sa o vad pe bebelina, dar pe de alta parte ma gandesc la tot felul de lucruri rele care se pot intampla. Incerc sa gandesc pozitiv dar e greu.
Si o intrebare pentru mamici. Daca se rupe apa, se merge la spital imediat sau stai si astepti si contractiile? La medic nu merg decat saptamana viitoare si sper ca ma puteti ajuta voi.
O zi buna sa aveti
36+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]
ALEX29 spune:
NEATZA
LILY mersi mult
se pare ca aseara am mancat amandoua la fel gris cu laptic
OANA ieri am facut sinitele cu piure ,asa ca azi pauza la mancare ...poate fac o supica de taitzei ..nu stiu sigur
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
GABI draga ma bucur ca merge treaba cu tv si sa ti fie de bine pestisorul ...mi ai dat o idee pt maine
PUISOR bine ai venit si nu ti face griji o sa ai cel mai frumos si sanatos bebe
ALEX29 spune:
IKO ti am vaz pozele facute la CRACIUN ,sunteti o fam f frumoasa si ai o bebelashaaaaaaaaaa scumpaaaaaaaa foc
CO am tot vrut sa ti spun ,Tiadris are CERCELASHII ca si cei ai lui Carina ..cand ne mai intalnim o sa te rog sa mi arati cum ii schimbi tu asa de usor, ca mie mi cam frica sa nu o doara
AM plecat la calcat hainutze
pufulet74 spune:
Buna dimineata la fete :)
Puisor, o sa fie bine, nu te stresa
Sa iti activezi PM-ul sa pot sa iti trimit adresa :)
Alex, super pitica ta cu ochelari smecheri si cesulet :)
Delia, superbe fetele, poti sa fii mindra de ele :) Iar de mincarurile din poza, eu sincera sa fiu am dat skip repede ca cica is la dieta ... ;)
Ma fetelor, pai voi de 8 martie faceti chef? Noi atunci am planificat botezul ... ;)
Bex draga, cind ai mai multe detalii si vorbesti cu cei de la vila rezidence sa imi spui si mie te rog.
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
OanaAlina spune:
de la cat timp e voie sa fie curatati bebelusii in urechi? eu numai in exterior "am operat"!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
gabi - si noi l-am primit scaunul auto respectiv... insa are o forma ciudata... nu e ca un scaun obisnuit ci cumva merge in interior... mi se pare ca ii forteaza coloana... il mai studiez... ai cumva vreo poza cu scaunul ok?
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
Raluca spune:
buna dimineata cluj,
Lore, sa-mi zici daca isi face treaba aspiratorul nazol cu baterie.mai nou Mhai ma iminge cu manutele cand aude aspiratorul si trebuie sa luam masuri...
Gabi, am vazut ca erai agitata, coborai din masina cu Sara in brate.Nu am claxont, ca nu era frumos...Mi-ai facut pofta de salau, trebuie sa fac si eu.In wk-end am gatit somon pr. musafiri si spre surprinderea mea a prins-dupa atatea "porcarii".
Ptr. cele interesate, am gasit ceai de baitza ptr. bebelusi, tare frumos miroase, e relaxant, firma hipocrate, gama Bebicina, Ceai ptr. baitza-eu Bebicina beau si ceaiul de alaptat si e mai OK decat cel de la fares.
gata cafeaua, gata pauza, mai vin....o zi faina