Gravidute si mamici de CLUJ - 45

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cum se ia temperatura intrarectal???? se sterilizeaza termometrul??? cand trebuie asteptat? ufff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Oana, din cate stiu eu trebuie asteptat 3 minute si de la temperatura obtinuta scazi 0,5 grade.
Nico,Iko, pe unde stati prin Marasti? Eu stau in zona Expo.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

Ce mai faceti dragelor?
Alexutzo, cum mai e Tiadris? lasa-te de ceaiurile alea...am inteles ca pabna la urma nu au asa mare efect. eu mi-am luat de stimukarea lactatiei de la fares...si na e mai bun la gust ca ala de anson, dar rezultate mai bune sunt cand pap o supica cu legume. ma ganedesc sa incerc si ceaiul ala recomandat de Ralu...dar totusi cred ca mare efect nu au:(

Nico, puiule, nu e sigur ca de la cafeluta e marat puisorul,cica o cafea nu da agitatie, poate sunt colicile sau poate andreiutz trece in faza in care nu mai doarme chiar asa de mult in timpul zilei.

asa, domnisoara Tiadris si dominisoara Carina cred ca s-au inteles. si a mea a dormit 7 ore legat, pana acum dormea 6, mami Gabitza surioara avea dreptate

oana, sa nu razi...eu pun balsamul; "din ochi", numai la detergent respect...si temperatura eu o iau axilar. si al meu termometru picaie cand e gata (cam intr-un minut)

va pup, s-a retrezit papusa

Co +Carina Alysa

http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Alex mersi si sper sa aiba efect medicamentu ca la noi tare bine functioneaz

fetelor eu stau in spate la piata pe Dorobant dar ma plimb peste tot am fost si la Expo ieri cum am scris mam dus pina la Stanca asa ca poate ne intersectam az vereau sa ma duc pina la Julius

IKO Szende Irisz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo
Alex, am primit mailu. Mersi

Victo foarte frumos e baietelu tau!!! Nu ai fost colega de camera in HAsdeu cu Anca din Alba Iulia?

Nico, ce seamana Andrei cu Patrick, la aceeasi virsta! Pare un bebe tare cumintel in poze. Asa e si in realitate?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ioana ai dreptate, Andrei e un bebe cuminte, manaca bine, a pus 1,5 kg in prima luna, de obicei doarme noaptea 2 ture de 3-4 ore legat, cu o pauza scurta de masa intre, nu prea plange, rar cand cred ca e din cauza colicilor.
Mami Alexia, Iko, eu stau in zona Terapia, dar de obicei merg cu masina pana unde vrem sa ne plimbam, mai ales cand strazile sunt pline de noroi.
Oana, nici pe mine nu ma incap decat pantalonii de trening, ieri am fost cu Alex prin Polus si mi-am cumparat pantaloni pentru botez, acuma tre sa vad cu ce ii port
Am pus poze noi in album

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Pai tu fetelor dragi eu nu mai inteleg nimic
dupa ce mi s a facut cezariana ,n am avut vanturi si n am facut scuzeeee kk 3 zile iar dr mi a spus sa beau ceai de chimin
cum saracia constipa ???
eu nu am probleme numa puiutzu
sa fie oare asta cauza
cica e bun pt stimularea lactatziei ,ce sa fac atunci ?

i am bagat un supozitor in funduletz ,sper sa aiba rezultate

NICO stii ca ai un bebe tare tare dragalash
tare mult imi place poza in care sta pe pieptul tau ,e un dulce

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

IKO draga n am gasit medicam acela dar am luat supozit
imi plange mamarutza pa pa

3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Fetelor, voi ati fost la ecografie de sold cu bebicii?
Noi azi mergem si am emotii sa nu plinga si sa aiba rabdare pe acolo.
Si ma tot gindesc ce sa pun cu mine, ma gindeam acum ca am nevoie si de pampers si de servetele, sa il schimb in caz ca e murdarel cind incepe sa ii faca eco

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

in sfarsit a facut kk ,se pare ca a ajutata supozitorul

PUFULETZ si eu am fost cu Tiadris la eco pt solduri dar a fost tare cuminte ,era fascinata de aparatele de acolo ...nu am luat cu mine decat un pampers pt schimb si atat

CO ma duc acum sa mi fac o supica de legume ,,,,am la plic de la knorr asa ca fierb niste apa si torn contzinutul in apa fiarta ...nu am chef de gatit azi
ma bucur ca si puiutzu tau a dormit atata ...vai de le ar tzine mai mult

3 oct.2007

Mergi la inceput