Gravidute si mamici de CLUJ - 45

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Iko, si eu singura! Dar baita am facut-o impreuna, acum a plecat!
Diana, siropul meu nu e cu girafa, dar am inteles ca ala e mai bun.
Sis,

Noapte buna!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA fetelor
GABI draga da eu beau ceaiul de chimin pt laptic nu il dau fetei ,s ar putea sa fie asta cauza pt care nu face kk ?
cum e puiu tau fara tati ?
lasa ca se intoarce repede repede si sigur va aduce ceva .uraaaaaaa

IKO LA MULTI ANI pt mama ta si imi pare rau pt bunica sotzului ,multa sanatate

FETELOR azi noapte mamarutza mea a batut recordul la somn 7 oreeeeeeee fara sa se trezeasca ..sper so tzina tot asa ,se pare ca au extenuat o cumparaturile :))

NICO cum e puiutzu tau ?

n a facut inca kk ,oricum ma duc sa i cumpar Sanyzyme si supozitoare

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA buna idee cu data nasterii

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - mda... cam ai dreptate! o sa pun si eu pozici! gabriela a vazut-o aseara pe Maria in premiera! nu stiu ce sa zic... ma pui pe ganduri cu ceaiul de chimen... a facut tiadris cacuta?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

voi pastrati dozele recomandate la diluarea balsamului concentrat??? mie imi pare ca nu sunt ok! trebuie mai concentrate...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Noi ma rarut cu scrisul din cauza examenelor dar va citesc in continuare. Am vizionat si pozele, aveti niste copii superbi!
Noi nimic nou..ne mai supara dintisorul dar trece dar acum avem treaba cu statul in picioare, daca ar putea ar sta permanent in picioare. Cum ma apropii de ea, intinde mainile sa o ajut sa se ridice in picioare
O zi frumoasa tuturor!
Natalia, felicitari pentru Stefania, cu intarziereSa creasca mare si frumoasa!Apropos, am vazut pozele si am recunoscut moasa de la maternitate, si eu am nascut cu ea, a fost foarte de treaba.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO SI ILDY - Multumim pentru aprecieri.Rochita pe care o poarta Daria am avut-o si eu cand eram bebelus.A pastrat-o bine mama gandindu-se ca poate va avea o nepotica.Sper sa-i fie buna si la vara, nu numai pentru "fotograf".

ALEX - Ceaiul de chimin constipa foarte tare, de aceea este recomandat in indigestii.
Eu am patit-o.

Andreea si ingerasul Daria

Mergi la inceput

chiar ca sunt numai copii frumosi pe forum! victo - super si pozicile voastre!

lily - si eu zic sa te mobilizezi si sa mergi la cursuri! eu tot am vrut insa nu am mai ajuns! cred ca ajuta foarte mult si psihic si fizic!

aoleuuuuuuuuu! si eu beau ceai din ala! sa ma las de meserie???

ce ceai ziceati voi pentru stimularea lactatiei????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Azi am trecut inapoi la cafea fara cofeina, cred ca cealalta nu-i prieste lui Andrei. Alaltaieri am baut una dupa masa si nu a dormit de loc 8 ore, a sarit o tura de somn, ieri am baut una dimineata si din nou a sarit somnul de amiaza, asa ca s-a tot marait in Polus in loc sa doarma dus ca de obicei.
Alex, sper sa reusesti
Iko, tu pe unde te plimbi in Marasti? Ca si eu stau relativ in zona.
De Natalia mai stiti ceva?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

gabriela - am uitata sa te complimentez cu compleul de la Rev! super sexy mami! l-ai facut sau l-ai cumparat de gata???

tu fetelor voi ce muzica ati avut la botez??? de unde v-ati cumparata haine ca mie nu mai imi sunt bune cece vechi! ufffff! si aveam atatea lucruri frumoase...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput