Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)
Raspunsuri - Pagina 12
Ashera spune:
Buna seara fetelor 
Nu am mai intrat de un car de ani.... sa-mi fie rusine.
Nu caut scuze, dar Chris imi mananca tot timpul. Ma gandeam cu asi face fata daca ar fi doi ca el.... si mi-am adus aminte de Pussi
....si de vremea cand eram
si ne numaram zilele pana la DNP ![]()
Urez si eu nastere usoara gravidutzelor
O sa incerc sa mai citesc din urma, sa ma prind si eu de ce e vorba ![]()
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
cristina_nagy spune:
Multumim Ashera!
Ank, Alexi am vazut pozele cu piticii vostrii! Sunt niste scumpi! Sa va traiasca!
O sa pun si eu niste poze cu Alexutzu meu pe mailul comun.
Pupici
Cristina,
Alex si
cu buburuza
mihaser spune:
Salut!
Fetele care va casatoriti e plin de mirese prin mall. Probabil stiti deja ca e targ de nunti!
Va pup si revin maine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
salut... eu mi-am luat rochia de mireasa de vreo 3 sapt si acum ca am slabit imi este mare 

... trebuie sa merg luni la magazin sa vad cum o scot la capat
..
Ashera bine ai revenit printre noi
.... ti*am trimis adresa de la mailul comun.... vrem pozici ![]()
.... puiutul tau e mare mare.... Doamne ce repede a trecut timpul...parca acum te plangeai ca nu mai poti dormi noptile si faceai ture la odobescu ca poate ,poate nasti... si eu ma plangeam atunci ca mai am asa mult pana la termen... si acum ma uit la Raul si cand il vad asa de grasan nu imi vine sa cred ... ca el era la mine in burtica
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
pfiuuuu .... ma apuca melancolia 

BB luni mergem la inot cu prichindeii , nu??? si eu nu i-am luat inca scutece de baie 
Ank
Raul
17.10.2007
Ashera spune:
Bine ca mi-ati adus aminte de targul de nunti, ca uitasem 
Anul asta ma marit si eu sa devin doamna cu acte in regula
.
Nu am vrut sa ma marit gravida, ca prea eram cat o balena
cu cele 30 kg puse in timpul sarcinii. Si am renuntat la avansul dat la rezervarea salii, cu gandul ca vom face noi nunta cand o sa ma simt iar "femeie" .
Ank, vad ca si tu te mariti
. Cand si unde ? Ati rezervat din timp sala ? Noi ne gandim la Boavista, ca acolo am si rezervat anul trecut, dar nu stim daca mai au liber prin septembrie, ca inca nu am fost sa vedem. M-am gandit ca 13 sept pica intr-o sambata si nu cred ca se aglomereaza lumea ptr data de 13, ca de...cica e cu ghinion.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ank83 spune:
eu ma marit acum repede , pe 16 februarie.Si eu am avut aceeasi problema , nu am vrut sa ma marit gravida sa arata cat o
in poze.Acum mi-am mai revenit deci intru in cadru
.
noi facem la Casa armatei.Am gasit cel mai convenabil pret din oras, are totul inclus chiar si prajituri, tortul miresei, bautura(vin , tuica, bere, suc, apa minerala, cafea), fructe, inghetata, alune .Totul la 100 ron meniul si ceea ce ramane se scade din plata.
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
sala am rezervat-o in octombrie, chiar inainte sa nasc.Dar in februarie nu prea se inghesuie nimeni sa se marite 
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
...... tocmai m-a sunat o prietena gravida sa ma intrebe daca ce simte sunt contractii de nastere.... m-a cuprins nostalgia 

...cica maine trebuia sa mearga sa ii provoace nasterea ca era trecuta de termen si in seara asta au luat-o contractiile 

Ank
Raul
17.10.2007
Ashera spune:
Eu iti doresc sa iasa cum vreti voi si sa va distrati. Si sa trimiti poze cu tine mireasa pe mailul comun ![]()
Mami de bebe
Chris (08.08.07)