gradinita Micul Lord

gradinita Micul Lord | Autor: mrnpopovici

Link direct la acest mesaj

Buna,
Stie cineva ceva despre gradi Micul Lord din sectorul 5?
As dori sa o duc pe pitica mea de 3 ani acolo.
Am fost azi la o vizionare si prima impresie a fost buna: spatioasa, doamna directoare si eduacatoarele erau dragute, curat, nu sunt copii prea multi. La grupa mica sunt 8 copilasi.
Astept impresii, mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmeni spune:

Am fost si eu la Micul Lord, impresie buna, dar nu au spatiu de joaca afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnpopovici spune:

Buna,
Daca are cineva copil sau a avut la aceasta gradinita, astept impresii.
Sau despre alte gradinite particulare din sect.5, zona 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni si care au program pana la ora 19.
Eu am fost la vizionare la centrul conil care mi s-a parut cam inghesuit. Incaperi mici, sala de mese e undeva la demisol si se coboara niste scari in spirala, cam intunecat.

La Cuibusorul zanelor era cam aglomerat, Anca ar fi in grupa cu alti 13 copilasi, am fost lasati sa intram incaltati prin salile de lucru, prin dormitoare, copiii treceau inspre bucatarie pe langa usa de la intrare unde era destul de murdar si umed. Prima impresie nu a fost tocmai placuta.

Mersi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmeni spune:

Scuze nu am specificat si eu sunt in cautarea unei gradi in sect 5,pentru piticul meu de 3 ani, astept recomandari de la voi. Multumesc

Mergi la inceput

Buna,
Spatiul de joaca este cam acelasi la toate. Unde am fost la vizionari aveau aceeasi problema cu spatiul de joaca de afara. Am fost la Centrul Conil, Cuibusorul zanelor si Micul Lord. Am inteles ca aceeasi problema este si la gradi Ioana. Micul Lord e pe primul loc in clasamentul nostru pentru ca au spatiul larg in interior, nu sunt copii multi in grupa mica, e curat.Nu am fost la Rainbow.
Astept va rog recomandari.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vlad e la o gradi in sectorul 5 particulara e al doilea am si sunt mutumita, gradi se numeste rainbow kids din cotroceni strada general dragalina.
uite aici o discutie despre aceasta gradi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113107

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Buna,
Multumesc pentru sugestie. O sa merg si eu azi la Rainbow sa vad cum este si sa discut cu dna administrator.
Daca mai stie cineva ceva despre alte gradi din sect 5 va rog mult sa ne impartasiti si noua impresiile. Ma intereseaza in special Micul Lord.
Maine trebuie sa luam o hotarare.

Multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_mtx spune:

Ai mai afalt ceva de Rainbow si Micul lord? ultima este si favorita mea...nu stiu ce sa fac, ptr fetita mea de 1.9 ani

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dd_alexuta spune:

Eu te sfatuiesc sa eviti MICUL LORD ,e draguta gradinita dar fetita mea e doua luni la aceasta gradinita si nu a invatat nimic,am intales ca nu prea fac mare lucru in afara faptului ca vizioneaza desene la tv. ,pe langa asta cred ca nu au nici personal calificat sunt majoritatea rude........o sa mai astept o luna sa vad ce se intampla ,intre timp o sa caut alta gradinita tot in zona .
astept sugestii de la voi,poate stiti o gradinita buna in zona Rahova (sebastian )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Micul Lord are catering, eu ma feresc de catering - pentru ca masa de dimineata o fac in gradinita, dar daca nu au bucatarie in gradinita nu au nici autorizatii. Am experimentat o gradinita cu catering unde dimineata le punea pate de ficat si sunca si margarina pe piine.

La Alexandra Kids nu a fost nimeni? Ei se lauda ca au un spatiu de joaca mare - si chiar au - si ca scot copiii afara cit mai mult.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dd_alexuta spune:

De astazi sunt hotarata sa nu mai duc copilul la gradinita Micul Lord, m-am convins ca nu vreau doar o gradinita care sa arate bine, ci vreau sa imi fie bine supravegheat copilul. Nu mai vreau sa intru in detalii, pt ca sunt profund dezamagita.

Mergi la inceput