gradinita Micul Lord

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrnpopovici spune:

Anca e la Micul Lord din Ianuarie si suntem multumiti.
A facut progrese si in vorbire, a invatat sa coloreze, sa deseneze, a participat si la 2 serbari.
Te rog daca vrei sa-mi zici si mie ce te-a dezamagit atat de tare acolo.
Sa stim si noi, poate ne-am facut cumva o impresie gresita despre gradinita.Poate e ceva in neregula si noi nu stim.
Singura noastra problema a fost ca a racit cam des in aceasta perioada, dar se stie ca primul an este mai greu, ca se prind toate racelile de ei.
Ea s-a acomodat destul de usor, s-a atasat si de copii, de educatoare, de personal si asta conteaza zic eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrnpopovici

Buna,
Spatiul de joaca este cam acelasi la toate. Unde am fost la vizionari aveau aceeasi problema cu spatiul de joaca de afara. Am fost la Centrul Conil, Cuibusorul zanelor si Micul Lord. Am inteles ca aceeasi problema este si la gradi Ioana. Micul Lord e pe primul loc in clasamentul nostru pentru ca au spatiul larg in interior, nu sunt copii multi in grupa mica, e curat.Nu am fost la Rainbow.
Astept va rog recomandari.
Multumesc,

Mergi la inceput

Am renuntat si noi la Micul Lord din aprilie.
Total dezamagiti. Este o mare lipsa de comunicare acolo, se ascund multe lucruri.
Au fost multe motivele care ne-au determinat sa plecam de acolo chiar daca cea mica era f atasata de dra educatoare. De fapt a fost singura persoana de care chiar ne-a parut rau ca ne despartim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simyorg spune:

Am avut si eu doar pentru cateva luni fetita inscrisa la aceasta gradinita. La inceput am fost incantata ca a fost aproape de casa, era foarte curat si ca educatoarea era draguta. Apoi au inceput dezamagirile - mancare de la catering, toata ziua colorau, se jucau si se uitau la desene. Dezamagirea cea mai mare a fost cand mi-am gasit fetita singura nesupravegheata in hol. Putea oricand sa iasa singura in strada. Nu era nicio paza, toata lumea intra si iesea din gradinita. Atuni am retras fetita de la gradinita.
Plus ca in cele 7 luni de gradinita au marit tarifele de doua ori..nejustificat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

mancarea de la catering nu aveai cum sa n-o stii in momentul cand ai inscris copilul

Mergi la inceput