chist ovarian si uter fibromatos
Buna!am 37 ani ,am fost la medic si am facut o eco vaginala unde mi-a gasit uter usor lateral deviat stg,cu diam de 72/42mm,ovarul drept cazut in douglas cu chist de 53/35 si prezenta de lichid in douglas.ptr linistea mea a doua zi am mers si la alt medic care ma descurajat spunandu-mi ca am si uter fibromatos,in urma unui control normal.am fost astazi si mi-am luat rezultatul analizei ca 125 si se incadreaza in valorile normale(14,20)am sunat doctorul ptr o pogramare la cabinet ,dar mi-a dat prin tel sa iau duphaston timp de 3 luni dupa care sa merg la control.in familie nu am avut niciun caz mai special in legatura cu organele genitale sau mamare iar eu doar cate o raceala banala si atat.
Raspunsuri
oanab125 spune:
Am avut si eu chist ovarian si fibrom (uterul meu e fibromatos)si am facut tratament homeopat 2 luni si mi-au disparut. Tratamentul dat de medicul ginecolog nu a functionat. Acum, dupa 3 ani mi-a aparut iar fibromul si vreau sa merg iar la medicul homeopat. Cat pot sa il tin in frau cu tratament homeopat, e bine. nu vreau sa iau iarasi duphaston si nu stiu ce mi-a mai dat.
Sanatate
l_carmen2003 spune:
Oana in ce a constat tratamentul dat de homeopat?
Si eu am fibrom si am avut si chisturi ovariene... In fine, sutn curioasa ca sa imi dau seama despre ce fel de tratament e vorba...
Mariama, sincer incearca intai homeopatia si apoi ia duphaston!
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by oanab125
Am avut si eu chist ovarian si fibrom (uterul meu e fibromatos)si am facut tratament homeopat 2 luni si mi-au disparut. Tratamentul dat de medicul ginecolog nu a functionat. Acum, dupa 3 ani mi-a aparut iar fibromul si vreau sa merg iar la medicul homeopat. Cat pot sa il tin in frau cu tratament homeopat, e bine. nu vreau sa iau iarasi duphaston si nu stiu ce mi-a mai dat.
Sanatate
OANA UNDE TE-AI TRATAT CU CE MEDIC?EU SUNT DIN FOCSANI SI AM AUZIT DE CLINICA MEDICAL SERVICE DIN BACAU CA AR FI FOARTE BUNA.
EU AM UN CHIST OVARIAN DE 7 CM PE OVARUL STANG SI NU AUD IN JURUL MEU DECAT DE OPERATIE DE CARE MI-E FRICA TARE.TRATAMENTUL CU DUPHASTON NU A FOST BUN PENTRU TINE?SI HOMEOPAT UNDE TE-AI TRATAT?
POATE VA FUNCTIONA SI LA MINE.
MULTUMEC MULT!
Monikka
RalMar spune:
monica si eu am auzite de medical service ca ar fi buna in cazul interventiilor chirurgicale, dar am mai auzit si ca foarte scumpa. Sincera sa fiu, nu am sunat sa intreb preturi
mariama spune:
Buna fetelor!Am fost astazi la medic (mi l-am schibat)si mia zis sa nu iau duphaston,mia dat sa iau orgametril,flamexin si cefaclor.Acum o saptamana am inceput si un tratament naturist cu :extract mladite de zmeur si extract de tuia.Sper sa scap de aceste probleme.Mar interesa si un tratament homeopat.Sanatate multa ,dragelor!!!!!!!!!!!!!
oanab125 spune:
Tratamentul homeopat difera de la pacient la pacient. Trebuie sa mergi personal.
Bratu Monica, inainte de a mai merge la dr. Sargu, mai cere si o alta opinie. Sunt din Bacau si stiu ce vorbesc. Iti recomand din propria experienta si din a altora.
Medicul homeopat este d-na dr. Drutu.
Suzie spune:
Oana, am auzit si eu de d-na dr. Drutu. Ai fost la ea? Poti sa imi dai mai multe informatii. As vrea sa merg si eu atat pt. mine cat si cu fetita mea de 5 ani. Eu sunt din Barlad si nu prea am de unde sa iau informatii. Multumesc.