mari nelamuriri! ma ajutati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

o sa-ti dea sa faci si analize, probabil data viitoare.

la 14 saptamani vei face eco morfologica iar apoi triplu test.

la eco ce ai vazut? ai vazut bataile cordului? cum ai ciclul menstrual? la cate zile? poate ai ovulat mai tarziu?!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna tuturor!
Ioana avem aceeasi "varsta" a sarcinii ca sa zic asa .Ultimul meu CM a fost pe 21 noiembrie .E o sarcina muuuuuuult asteptata ,dupa ani de tratamente de sterilitate fara nici un rezultat iata ca in sfarsit am ajuns sa pot scrie aici pe acest forum al burticilor...Asa ca ce zici... indraznim sa mergem la mamici de iulie-august 2008?
Va pup pe toate si sa nu va pierdeti niciodata speranta! Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat.

violeta http://pg.photos.com/vio_dreams2005/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new_ioana spune:

buna violeta!
indraznim.. indraznim...
eu m-am inscris deja.. ;)

da, s-au vazut si auzit bataile inimii la echo.. la acea echo in care mi s-a spus ca sunt abia in 5 spat si zile.

altfel: am citit prospectul la pregnyl si aspenter!
medicamente ce mi-au fost indicate.. ca si tratament in sarcina..

si scrie clar ca NU SE ADMINISTREAZA IN TIMPUL SARCINII!!!

noroc ca inca nu apucasam sa fac nici o injectie.. si nici sa iau vreo pastila..

am ramas numai cu acid foloc si utrogestan! atat..
restul nu stiu.. chiar nu stiu..

eu sunt deja panicata ca am luat claritine si aspirina si nurofen pana sa afac testul de sarcina.. si sa aflu.. dar totusi eram insarcinata..

insa acum, ca stiu deja! ce naiba? scrie clar.. si totusi medicul mi-a indicat..
nu stiu! chiar nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ioana, nu sunt medic deci nu lua drept litera de lege tot ce scriu aici: cred ca nu exista medicament 100% sigur in sarcina. Situatia ideala e aceea in care nu trebuie sa recurgi la niciun fel de substanta straina, dar cand asta nu se poate, se pun in balanta riscurile si beneficiile si se decide ce-i de facut. Eu am facut aproape 5 luni tratament de sustinere, plus injectabil, cu antispastice si uite ca Una e sanatoasa si vesela... La fel, pe niciun prospect nu scria ca sunt perfect sigure in timpul sarcinii, dar am avut incredere in medicul care mi le-a prescris.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliatim spune:

[
Buna fetelor! eu sunt noua pe aici si vad ca se abordeaza teme f interesante. Sunt intro foarte mare dilema si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Pe data de 29.noi 2007 am avut ultimul ciclu menstrual.Pe 27dec trebuia sa vina si n-a venit. Am facut un test de sarcina pe 28.dec si a a iesit pozitiv.Dupa calcule ar trebui sa am 4 sapt de la conceptie si 5 de la UM. Pe 9.Ian cand am fost la control mi s-a facut un eco endovaginal si a zis ca nu se vede nimic parea doar ca se vede ceva pe ovarul stang. Mi-a zis sa revin dupa 2 sap si intre timp mi-a dat duphaston pt 15 zile. Sunt f speriata imi este tare frica de o sarcina extrauterina. Voi ce ziceti? Am motive sa ma ingrijorez. Doar 2 sapt am avut simtome de sarcina( greata dar rar, sani durerosi )acum nu mai am nimic.

Mergi la inceput

si.. deci? ce sa fac?
momentan nu am nici o problema..
ideea ce ca ma trateza preventiv! pentru ca acum doi ani am avut o sarcina oprita in evolutie.. din motive necunoscute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ioana , eu zic ca nu ar fi rau sa ceri si parerea altui medic. Eu am facut injectii cu pregnyl in tratamentul pentru sterilitate acum cativa ani Aveam niste dureri de burta groaznice dupa ce le faceam.
Si eu am pierdut o sarcina acum 8 ani din motive necunoscute.Am avut o mica sangerare si cand am ajuns la medic diagnosticul a fost sarcina oprita in evolutie de cca 2 sptamani -motive necunoscute.
Se tot vorbeste aici de triplu test , lamuriti-ma si pe mine va rog despre ce este vorba ca spre rusinea mea e prima data cand aud de asa ceva.

Speranta moare intotdeauna ultima!http://pg.photos.com/vio_dreams2005/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

new_ioana - si eu sunt pacienta dr. Tutunaru si am luat acelasi tratament. Sa stii ca nu toate pacientele lui primesc acest tratament. Ci numai daca el considera ca este absolut necesar. In cazul tau, ca si al meu, sarcina oprita in evolutie. Prima data nu mi-a dat acest tratament, dar la a 2-a sarcina mi l-a dat.
Sunt in 20 sapt. si pana acum totul e ok. Inca continui cu tratamentul cu pregnyl pt valorile mari ale IR - artere uterine. Am vazut si eu ca pe prospect scria interzis in sarcina, dar am mare incredere in dr. asa ca le-am facut si le fac.
Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. din motive necunoscute si acum sunt dispusa sa fac orice pt. sarcina asta.
Bineinteles depinde de fiecare. Daca vrei poti consulta si un alt dr., dar din cate am citit au facut multe fete acest tratament si acum au bebelusi sanatosi si fara probleme.
Practic pregnylul este un hormon uman HCG. Dar e alegerea ta.
In legatura cu durerile dupa injectii am avut si eu, dar nu tot timpul si cred ca depinde de fiecare persoana cum le simte.

Si apoi cu diferenta de varsta. La mine mereu a fost de 3-4-5 zile. Si mi-a spus ca totul e in regula. Stii, depinde si de ovulatie. Eu stiu sigur ca CM meu era de 30-32 zile si sigur nu ovulam la 14 zile, ci mai tarziu. Stai linistita, sunt sigura ca se va mai regla pe parcurs varsta sarcinii.

Multa bafta si o sarcina fara probleme.

myry 20+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp2.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

ce insemana aceste valori de care vorbiti? acesti indici?
si ce influenta (legatura) are pregnylul cu aceste rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ioana, si eu am facut tratamentul dat de dr Tutunaru si totul a fost OK. Ba chiar mi-am facut singura injectiile o perioada. Am avut incredere deplina in el, dar daca tu ai semne de intrebare, mai consulta un alt dr.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput