*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*
Raspunsuri - Pagina 9
adab spune:
Felicitari Miri, refacere rapida si laptic cat trebe! Bine ai venit pe lume Sacha, sa fii sanatos , cuminte si papacios!
Ada 34+ Sara Denisa
carmen e spune:
Felicitari, Miri, refacere rapida! Sacha Dimitris, bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos!
cum creste
Carmen 36 + David Alexandru AMR 14 ZILE !!!
zeririlouiza spune:
Neata zuzici si eu pe aici, ma-m trezit pe la 7 dar nu am coborat din patut si bineinteles ca pe la 9 am adormit din nou,a cum intru sa vad ce faceti, si tre sa fac mancarica si suita sa-i las sotului sa nu moara de foame
Laura Ioana, adiagrozav, Lala_D Sa fiti sanatoase si voi si bebeii
bdiana, nu cred ca tifonul se lipeste, eu fac cezariana, dar stiu fete care au nascut normal si au pus tifon pe vata ca vata se lipestre rau
honey imi pare bine ca sunteti ok si tu si bebica, si ca misca asa mereu e o senzatie super de care sa profiti, si sa stapaniti sanatosi cumparaturile lui bebica
Jelomoni, sanatate multa iti doresc
Miri felicitari, sa-ti traiasca Sasha grasunelu si sanatos, sa va bucurati de amandoi acum te pupic
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Shose spune:
Louiza ma ia cu tremurici ce putzin mai ai....si nu de frica. De emotzie. Ce frumos tre\ sa fie sa te gandesti ca maine...iti vezi frumusica iesita la lumina.
Sper sa o vad si io cat mai repede....dar nu inainte de 37s.
si maine ne gandim la tine.
35+
AMR Max 5 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
stoisor spune:
Fetele am avut parte de ceva urat ...am ametit si nu mai auzeam nimic ,in secunda doi am cazut ,nu m-am lovit dar eram singura ca de obicei ,bebita misca intr-una ,cred ca i speriata ,daca ma loveam sau nu imi mai reveneam,i prima data cand am patit chiar asa,acum i casa plina dar ce folos ca acum o jum de ora eram singura,daca bebe misca i bine nu?imediat vine medicul de fam la mine pa
nu o sa mai intru azi asa cred
33+Sara Ioana
zeririlouiza spune:
Shose mersi mult, si eu deabea astept chiar daca am picioarele moi de azi dimineata, si nu ma vad dormind la noapte
Acum ma duc sa termin cu mancarica si sa mai fac un pic de ordine prin casa sa las totul cum trebuie si mai revin mai pe seara
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Miri, bebe Sacha Dimitris a venit cu surle si trambite in aceasta zi minunata!!!! E un clopotel maricel si cu un clinchet puternic, cum ii sta bine oricarui flacau!! Sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati in fiecare zi ca aveti doi baieti sanatosi si, speram, creti amandoi! Tu sa te refaci rapid, ca sa te poti descurca, si apoi sa ne povestesti cum ai petrecut ultima noapte cu burtica ta si cum ai petrecut prima zi ca proaspata mamica x 2.
grati.ela spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi! Sa fiti fericite fetelor!
37 Tudor Gabriel
AMR 17 de zile
grati.ela spune:
Felicitari MIRI! Sa fiti sanatosi, norocoshi, iar Dumnezeu sa va fie alaturi in realizarea fiecarui vis!
37 Tudor Gabriel
AMR 17 de zile
ginnette spune:
FELICITARI MIRI SI REFACERE RAPIDA! SA-TI TRAIASCA VOINICUL SACHA DIMITRIS, SA FIE SANATOS SI NOROCOS!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze