*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Laura, Lala si Adia... LAAAAA MUUUULTI AAAAANI, FETELOR!!! Cred ca sunteti in al noualea cer astazi! Sa aveti parte numai de bucurii de la familia voastra, mai ales de la puiuti, si sa fiti senine si fericite de acum incolo!
irinouka spune:
hello!
n-am mai intrat ieri ca am ajuns acasa taaare tarziu, pe la 3 am. m-am intins la vorba, asta e. :-) mai am doar cateva zile in care sa-mi fac asa de cap.
la doc a fost f in regula, mi-a recoltat si secretie pt streptocolul B (si nu a durut absolut deloc), mi-a facut si control local si nici ala nu a durut. colul cica e partial deschis si nu stu ce-a vazut doctorul acolo dar era incantat si mi-a zis ca o sa nasc fluierand. doamne-ajuta!
mi-a facut eco, i-am vazut moaca palugelului care se dezvolta frumos, acum are 3,3 kg, adica greutatea pe care i-o estima la nastere. deci va fi ceva mai maricel de atat, dar nu cu mult. mi-e egal, vorba coanei chirita. :-)
singura problemuta e ca placenta cica e imbatranita. prin urmare, daca pana luni nu se intampla nimic (desi sunt sanse mari sa se intample), o sa-l sun pe doctor si ma va chema la spital cu bagaj si tot ce trebuie si o sa facem declansare. deci daca nu vine pana luni, va veni luni. sau, hai sa zicem, marti. adica fix la termen. nu vrea sa il lase nicio zi peste.
astea sunt vestile, ma bag sa citesc din urma. pup toate fetele.
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
roli25 spune:
Bine ai venit pe lume Sacha Dimitris! Felicitari mamico, sa ai un bb sanatos si cuminte!
LalaD, Adiagrozav, Laura Ioana!
Ieri am fost si noi la ultima eco. Bb are 3520 gr si s-a intors. Joi ne stabileste dr. data cezarienei care va fi probabil la inceputul saptamanii ce urmeaza.
Bdiana am citit problema ta si eu zic neaparat cezariana ca sa nu se chinuie bb. Sustin nasterea naturala, dar cand bb ar avea de suferit nu cred ca se mai poate pune problema. La prima nastere am sperat pana in ultima zi ca pot naste natural, dar depasisem termenul si dr. mi-a spus ca bb intra in suferinta fetala iar eu nu am nici o sansa sa am vreo contractie sau sa mi se deschida colul. Am facut cezariana, bb a fost ok, am alaptat fara nici o problema 9 luni.
Stai linistita ca va fi bine. Daca plangi bb simte.
Fetele ingrijorate de circulara de cordon, nu va faceti griji pentru ca se vede la eco si dr. ia decizia in functie de ceea ce vede la ultima eco.
Roli
38+ cu
si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC
breaz spune:
MIRI FELICITARI, SA VA BUCURATI DE BEBE SASHA. BINE AI VENIT SASHA, SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA.
Carmen sapt.41
Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
breaz spune:
si sa nu uitam si de sarbatoritele noastre de azi
LAURA, LALA, ADIA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA.
Carmen sapt.41
Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
danonique spune:
Miri felicitari pt bebe Sacha!Sa aveti parte numai de bucurii de la cei 2 baietei.
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
danonique spune:
Felicitari sarbatoritelor Lala,Laura si Adia.La multi ani!
Dana mamica lui Albert Aaron 20.12.2007
CameliaH spune:
La multi ani sarbatoritelor, bun venit bebeilor proaspeti si felicitari mamicilor!
irinouka mai ai un pic, iti tin pumnii si te asteptam cu vesti, vad ca tu nasti tot la Filantropia. Sa ne povestesti cum mai e spitalul dupa renovare, ca acu 6 ani cans s-au nascut fetele era jalnic.
33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
creata2008 spune:
Astazi poate fi ultima zi cu burtica mea. Maine e posibil sa nasc.
Asa ar trebui sa imi incep povestea celui mai frumos capitol din viata mea. Am avut noroc ca l-am gasit pe Dani, cand inca eram o pustoaica, ca am realizat multe impreuna si ca acum familia noastra devine cu adevarat o familie. Am emotii de implinire, de dragoste, emotii de curiozitate, pozitive, anticipative. Orice fel de emotii. Dar nu de frica. Si ma simt excelent.
Pe Mariuca am asteptat-o mult timp, dar a venit cand a trebuit si din motivul corect: a fost dorita. 9 luni au trecut ca fulgul. Habar nu am cand si cum. Am plecat de la 4 mm si poate maine voi tine in brate 45-50 cm. Am plecat de la "oare pe unde o fi pozitionata exact?" si am ajuns la "piciorusele sunt in stanga si fundul in dreapta, unde e mai bombat". Am trecut prin momente mai dificile, cauzate de hormoni, greturi, varsaturi, dar am spus de fiecare data ca daca asa se prezinta toate sarcinile, mai fac 10 copii! Iar azi... nu se intampla nimic special. Ma bag din nou la calcat, apoi mami ma va pieptana, trec la epilat, dusuit, apoi la facut tampoane si scris lista cu telefoanele care trebuiesc date in caz ca maine voi naste.
V-am spus ca imi place organizarea. Ma oboseste haosul, lucrurile care nu cad unde trebuie si cand trebuie. Dar acum simt ca le am pe toate pregatite. In doctor am incredere. In toti din jurul meu... familie, prieteni, care vor fi acolo si care imi vor transmite gandurile lor bune. Pentru psihicul meu... e excelent. Nu as concepe ca lumea sa nu fie pe baricade in fata spitalului, sa nu aiba emotii, sa nu rada, sa nu faca misto si sa nu astepte cu aceleasi sentimente ca si mine minunea care se naste.
Daca va fi ca maine sa fie ziua de nastere a Mariucai, zuzele mele pereche prietene va vor anunta. Daca nu... mai asteptam inca putin. Mult a fost, putin a mai ramas.
Creata 1 cu Creata 2
Maria Ilona
Adryana_4u spune:
Sa scriu repede sa nu uit ce vroiam sa spun:
- felicitari miri, sa fie sasha sanatos, frumos, cuminte, mancacios, si cum mai vrei tu
- LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor noastre de astazi...petrecere frumoasa, fetelor
- Tinna S - ai fost la dr. pemtru cazatura aia, ca sa fii sigura? ce ti-a spus? sper din suflet sa fii bine si tu si bebe
...si tot pentru Tinna..mai stii ceva de LaLa20? ca am vazut ca nu a mai postat de ceva timp, ma gandeam ca poate ai mai pastrat tu legatura cu ea si stii ceva de Biencuta ei..
....Fetelor, cica fetitele se nasc mai devreme de regula, si baietii se lasa asteptati, dar eu daca ma uit pe lista cu bebeii nascuti, mai multi baieti s-au grabit decat fetite...deci? Cum e pana la urma? Eu deja incep sa fiu nerabdatoare, cand vad cata bucurie pe fetele care nasc...si in acelasi timp mi-e si asa de fricaaaaaaa....
Va pupic, si daca imi aduc aminte si continuarea la ce aveam de spus, revin
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.