*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*
Raspunsuri - Pagina 4
raca spune:
Bdiana, si e am RH negativ si bb nu are nicio treaba cu asta. Tie trebuie sa-ti faca vaccin dupa ce nasti pentru a preveni complicatii in cazul unei sarcini viitoare....
Nu vreau sa te sperii dar am o prietena care a nascut un copil tot pelvin. Ea avea programare pt cezariana dar pe la 34 de sapatamani copilul s-a hotarat sa iasa natural. A fost un pic mai naspa ca dr ei era plecat din tara si a ajuns la urgenta la o alta maternitate decat cea la care era dr ei. Au lasat-o sa nasca natural. Iti dai seama ca la 34 de saptamani copilul era mic, avea doar 2.3 Kg si tot a fost f greu pt ea, s-a chinuit vreo 3 ore cu contractii de expulzie...si daca zici ca nici epidurala nu-ti poate face....
Nu te-ai gandit la varianta de a merge la alt medic?? Unul mai deschis si catre alte posibilitati....
36
Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
Lala_D spune:
Multumesc mult pentru felicitari , sunteti niste dragute ! 

Ven eu nu pot dormi ziua deloc, nu am putut niciodata asa incat ce prind noaptea aia e 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de azi: Lala D, Laura Ioana, Adiagrozav! Sa fiti sanatoase si vioaie pt puiutii vostri!
CameliaH, bine ai venit printre noi.
DianaB, o sa fie bine. Un anestezist bun va sti cum sa aiba grija de tine - si da, se nasc destui bebiti si cu funduletul inainte...nu uita ca cea mai mare parte a corpului unui bebe e capul, asa ca ...
.
Nu avem nici o veste de la Virgo? Ultima oara zicea ca e a treia zi de travaliu fals si ca nu mai suporta. Sau am pierdut eu ceva?
Pupici,
Stancutza
AMR 22 zile
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
Ven spune:
LalaD, pai nici eu. Si sotul ma tot cearta, dar nu intelege ca nu toata lumea poate dormi ca el, in orice pozitie si la orice ora ![]()
Asa ca zic 'thank God' ca s-a inventat creionul anticearcan, ca altfel as speria lumea pe strada 
Apropos de ziua ta, sarbatoresti in vreun fel? Eu ma tot gandesc daca sa indraznesc sa ies cu sotul vreo 2 h si sa-l las pe asta mic cu tanti (bona) sapt. viitoare cand e ziua mea...Pe de o parte as iesi de-mi ard calcaiele
, pe de alta parca mi-e frica, desi tanti deja si-a intrat 'in mana' cu bebe. Sper numa' sa nu urle de la colici timp de 2h cat suntem plecati 
Asa, am inca 2 dileme :)
1. Mie, dupa ce mi s-a oprit orice fel de scurgere in ziua a 5-a, acum, de vreo 2 zile imi curge iar un pic de sange...nu mult, dar cand vine, ma si doare uterul....oare o fo normal? La Markus am avut 'lohii' 5 zile. ATAT. De aia intreb.....
2. La Mathias i se mai face un pic de crusta in locul unde i-a cazut buricul. Adica un pic de sange inchegat acolo. I-am pus o compresa sterila cu alcool. E ok?
Ms! 
Venera mama lui Markus si Mathias
virgo spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Nu avem nici o veste de la Virgo? Ultima oara zicea ca e a treia zi de travaliu fals si ca nu mai suporta. Sau am pierdut eu ceva?
Pupici,
Stancutza
AMR 22 zile
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12
Stancutza , din fericire contractiile au incetat cu totul ieri dupa ultima baie . Acum stau cu ochii in doppler sa vad cum e cu bataile inimii . Deocamdata totul pare in regula .
Si uite-asa apuc saptamana si de joi intru in 38 , deci la termen si fara semne de intrebare !
ancadragoman spune:
Virgo nu ai nascut mama?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Carmilia spune:
Neata,fetele!Eu sunt capie de somn,m-au trezit pe la 2 niste dureri teribile la incheietura piciorului drept,am crezut ca mor...sau macar ca nasc!La 12 ma duc la doctor,sa vedem ce mai zice...
Va pup 
Carmilia
39s2z ,
Alex
bdiana spune:
Zuzici ....imi puteti da si mie niste inf....un link ceva...despre nasterea pelvina....am incercat eu sa caut .....dar sunt asa de ametita ca nu gasesc nimic......tremur si nu-mi pot reveni....HELP
virgo spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Virgo nu ai nascut mama?
ancade
poze
Am nascut o creasta . E mai bine asa , sa mai stea Cazimirul la copt . Diseara vine si maica-mea , am chemat-o in regim de rugenta , acuma sa speram sa si zboare Austrian ...
Nu indraznesc s-o bazai pe Miri , sper sa fie totul in regula cu Tiranozaurul nr.2 .
ancadragoman spune:
Virgo lasa ca este mai bine ca bb mai sta la copt![]()
anca
de
poze
povestea nasterii