silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 20

mama_lui_alex spune:
Fetelor, va rog eu mult de tot..hai sa mentinem subiectul la un nivel "constructiv"...
Kamy2 - ne impartasesti si noua...PLS!!!!!Niciodata nu strica o informatie/impresie in plus...
Intrebare - revin la o intrebare de acum cateva pagini - la noi nu face nimeni BENNELLI???

inaioana spune:
Eu personal nu am informatii despre asta in Romania pentru ca nu m-am interesat. Dar sunt convinsa ca se face si Benelli daca e cazul, adica dr. mai experimentati fac.Pana la urma e mai simplu decat o mastopexie.
Ca sa nu vorbim chinezeste de fata cu lumea, sa enumeram aici tipurile de operatii care ridica sanii daca sunt lasati de la "mediu" la "mult":
Full Mastopexy is typically performed with an anchor-shaped incision that starts at the base of the areola and travels to the bottom of the breast, where it meets the ribcage. The surgeon then cuts out a crescent-shaped piece of skin right above where the breast meets the rib cage. The nipple is removed and re-positioned. This operation is for severely sagging breasts and can cause large scars. The scars do fade in time, but not completely.
The Crescent Lift removes a crescent-shaped piece of tissue above the areola and pulls the nipple to a higher position.. This is a minor lift for patients who have slight ptosis.
The Benelli Lift is less invasive and places the scars around the areola. A donut-shaped piece of tissue around the areola border is removed and the remaining tissue is attached to the areola. Sometimes a little more tissue is removed above the areola to create more of a lifting effect.
The Benelli-Lollipop is a Benelli lift along with straight incisions from under the areola to the crease under the breast (mammary fold). This is a good solution for those who need more than a standard Benelli, but do not need a full anchor mastopexy.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)

libiuta spune:
Buna fetelor. Eu tot scriu pe forum dar mesajele mele apar dupa 2 ore ce le scriu si nimeni nu le citeste. Vreau sa aflu mai multe detalii despre dr Voicu. Cine s-a operat la Voicu, cit costa operatia, daca aveti garantie pt implante, cum a fost experienta voastra. Accept si mesaje private.

mama_lui_alex spune:
[quote]Originally posted by inaioana
Ca sa nu vorbim chinezeste de fata cu lumea, sa enumeram aici tipurile de operatii care ridica sanii daca sunt lasati de la "mediu" la "mult":
Vezi..nu m-am gandit..daca aveam eu o "durere"..am zis ca o stie toata lumea.....SCUZE!!!..nu mai fac..:)

inaioana spune:
quote:
Originally posted by libiuta
Buna fetelor. Eu tot scriu pe forum dar mesajele mele apar dupa 2 ore ce le scriu si nimeni nu le citeste. Vreau sa aflu mai multe detalii despre dr Voicu. Cine s-a operat la Voicu, cit costa operatia, daca aveti garantie pt implante, cum a fost experienta voastra. Accept si mesaje private.
Libiuta, primele tale 10 mesaje vor aparea mai greu deoarece sunt moderate. Scrie mai scurte si mai multe ca sa treci de faza asta.

Carrye din cate stiu s-a operat la Voicu si noi am vazut intrebarile tale dar numai ea iti poate raspunde. Citeste ce a scris pe aici (daca citeai tot subiectul aflai si asta) si vezi ca pare foarte-foarte multumita!
Mama_lui_Alex,

Ioana cu

Oana_B spune:
Silicoane 2
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!